Prinsi la braconaj piscicol

0

În ziua de 10 august a.c., în jurul orei 19.30, Postul de Politie Moldoveni a fost sesizat despre faptul că trei persoane pescuiesc ilegal, într-un iaz ce apartine lui B. Mirela, de 40 de ani, din comuna Moldoveni, judetul Neamt. Politistii Postului de Politie Moldoveni s-au deplasat la fata locului, iar la vederea agentilor de politie cele trei persoane au fugit. S-a trecut la urmărirea acestora, politistii reusind prinderea si imobilizarea lor. Cele trei persoane au fost identificate ca fiind: M. Vasile, de 31 de ani, S. Dorel, de 51 de ani si M. Vasile, de 37 de ani, toti din comuna Bahna, judetul Neamt.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că suspectii pescuiau în iaz cu ajutorul a trei plase de pescuit tip setcă, care au fost ridicate în vederea confiscării. Cantitatea de 4 kilograme de peste a fost restituită părtii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de braconaj piscicol.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate