Accidente rutiere

0În ziua de 10 august 2011, în jurul orei 16.50, pe DC 126, în localitatea Sovoaia, comuna Borlesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Constantin, de 75 de ani, din comuna Borlesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DC 126, în localitatea Sovoaia, comuna Borlesti, a surprins si accidentat usor pe H. Viorel, de 52 de ani, din comuna Lunca, judetul Botosani, care se deplasa pe acostamentul de pe partea dreaptă, pe aceeasi directie de mers cu autoturismul. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că soferul avea în aerul expirat o concentratie de 0,43 mg/l alcool pur, iar pietonul o concentratie de 1,15 mg/l alcool pur. S. Constantin nu poseda permis de conducere. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

***

În ziua de 10 august, în jurul orei 19.00, pe DN 17 B, în localitatea Poiana Teiului, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce D. Pavel, de 57 de ani, din orasul Brosteni, judetul Suceava, conducea un autoturism pe DN 17 B, în localitatea Poiana Teiului, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, nu a păstrat o distantă corespunzătoare, fată de un autoturism condus în fata sa de L. Alexandru, de 71 de ani, din comuna Poiana Teiului, judetul Neamt, si a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea usoară a unei pasagere din primul autoturism S. Elena, de 31 de ani, din comuna Borca, judetul Neamt, care a suferit un traumatism craniano – cerebral cu plagă frontală si o contuzie sold drept.


D. Paul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 1,33 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate