Scrisoare deschisa catre Primaria Piatra Neamt

1

Metodele clasice de comunicare cu institutia dumneavoastra au fost epuizate, motiv pentru care vom incerca sa va adresam intrebarile public, deoarece legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii nu este respectata la Piatra Neamt.

INTREBARI:
Pe site-ul oficial al primariei Piatra Neamt, la adresa http://www.primariapn.ro/fisiere/urbanism/proiecte_2011/plansa_3_14_2011.pdf,  a fost postat pe data de 09.05.2011 un P.U.Z. Completator al Strandului, P.U.Z. care nu este conform cu realitatea, iar dovada este facuta cu acte oficiale in articolul Primaria Piatra-Neamt face fals in acte publice.
Va rog sa ne spuneti cine se face vinovat de aceasta grava eroare care ar putea fi catalogata si ca fals si de ce institutia dumneavoastra mentine in continuare in mod public acest P.U.Z. notat in dreapta jos cu PR. NR 34/2011?

Am dori sa stim si ce se va intampla cu efectele produse de acest PUZ care nu are nici o legatura cu realitatea anului 2011, dar a fost folosit, de exemplu, pentru Avizul nr. 210 din 20.04.2011 al Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului şi de urbanism.

Tot la acest capitol va rugam sa ne spuneti ce terenuri au fost vandute deja din arealul Strandului din Piatra Neamt si la ce preturi pe metru patrat, deoarece din calculele noastre ne ies unele preturi mai mici decat la terenurile arabile, de 3 euro/mp, si credem ca gresim undeva.

Sesizare publicata si pe domnuleprimar.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    -Să vă fie rușine, domnule ziarist pentru că vă agățați de acești bandiți prăzuliu-portocalii, care dau buzna cu mascații pentru prăduirea proprietarilor de drept. Numai șmenarii primăriei, experți în ”alba-neagra” au drepturi pe un teren al Primăriei, modernizat cu fonduri Phare, care deja este ”căptușit” cu vreo trei PUZ-uri, cu rubedenii și amici de-ai lui Pinalty. În urmă cu vreo câțiva ani, selecționerul PIȚURCĂ a afirmat pe un post de televiziune național, despre GIGI: ”Gheorghe Ștefan e un bandit”! Informația e publică! Păcat că unele persoane nu vor să învețe nimic din lecțiile trecutului recent: Ceaușescu și Elena Ceaușescu au fost împușcați, primul ministru al Ucrainei, Timoshenko, a fost arestată!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate