Deces la Maternitatea Piatra Neamt

3

O mama a murit in timp ce nastea la Spitalul Judetean Neamt. Am primit aceasta informatie din surse. Momentan directiunea spitalului a refuzat sa ofere declaratii cu privire la acest caz, deoarece asteapta rezultatul analizelor menite sa clarifice cauza mortii.

Vom reveni cu detalii in momentul in care se va stabili cauza decesului si conducerea spitalului va fi dispusa sa dea o declaratie publica  pe marginea acestui eveniment nefericit.

Completare art : 11.07.2011 – 18.30

Decesul s-a petrecut sambata spre duminica noaptea .
Mama nu a fost internata prenatal pentru probleme de sarcina, nasterea a fost naturala .
Copilul , o fetita, a fost transferata in stare critica la Iasi .
Nu reusim sa obtinem absolut nici un fel de informatii oficiale .

Completare art : 11.07.2011 – 19.30

Au fost anuntate organele abilitate si s-a deschis un dosar. Maine se va face autopsia .

Un alt art. legat de acelasi eveniment . Clic aici

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. leonte monica spune

    Criminali altceva nu pot spune despre aproape 70% din medicii romaniei. eu nu-mi doresc sa mai am de-a face cu iei, mai ales cu aia din piatra neamt si iasi. CRIMINALI,omoara copii adulti si profeseaza in continoare fara nici o mustrare de constiinta. As dori ca cineva sa mearga sau sa fi mers in 2008 la infectiose la iasi unde stateam cu fetita mea de un an si ne ploua in cap din tevile de apa care treceu prin camera deasupra paturilor cu rugina in doua, fata mea plina de gaglioni si cu o parapareza la ochiul stang unfalaturi abdominale,iar profesoara universitara doctorita Lecca ii dadea calciu fier, vitamine si tot asa a facut un rmn la sotul ei doctorul Lecca la spitalul militar din iasi care lam platit 5 milione care nu au fost in stare nici macar sal citeasca bine, mi-au spus ca are o fisura craniana si trebue operata, in plus are ceva in rinichiul stang. mau trimis la spitalul de neurochirurgie pentru adulti in iasi unde au operato pe cap,operatia a durat mult mai mult decat trebuia si cand au terminat sau scuzat ca nu au gasit o fisura au gasit o metastaza, va dati seama si au extraso si sa dus de acolo pe tot corpul metastazele. cand am ajuns la dr leca din nou nu stia cum sa scape de mine cum dracu cand a vazut ca treaba e mai mare ca ea, si ca ma scurs de bani pe mine si pe toata familia mea pentru-ca la ea mergea doar cu suta in euro normal, ma trimis in sfarsit pe oncologie la sfanta maria de unde ma luat doamna dr Miron care are toate respectele mele, cand a consultato si-a facut cruce si nu glumesc la o ora dupa consultatie fata mea era in chimioterapie deja. Ma strigat dr in cabinet sa uitat la rmn si mia spus:UNDE AI FOST PANA ACUM! iar eu am inceput sa plang de o luna eu umblam din spital in spital fara nici o explicatie logica, ba ca are meningita ca are conjuctivita fel si fel de prostii pana am ajuns in coma aprope cu ea pe oncologie. Stiti ce avea fetita mea NEUROBLASTOM SUPRARENAL STANGA CU METASTAZE MULTIPLE PARAPAREZA PE OCHIUL STANG GRADUL 4. diagnostic care trebuia dat din prima la piatra neamt cand au vazut ganglioni trimisa de urgenta pe oncologie si poate nu ajungem cu un cancer in ultima faza 4. CRIMINALI MA REPET NU POT ALTFEL

  2. obositu spune

    maternitatea din piatra neamt = macelarie
    spital piatra neamt = morga
    oameni buni nu mergeti acolo, e moarte sigura!!!!!!!

  3. revoltat spune

    dupa ce a mers la maternitate, nu a vericat nimeni pozitia copilului (a avut cordonul in jurul gatului).
    medicul care a supravegheat-o pe timpul sarcinii era de garda dar nu a fost la ea (dr. Margine).
    nu s-a uitat nimeni pe carnetul gravidei (desi era la ea)
    abia dupa ce a nascut (si au vazut ca copilul avea cordonul in jurul gatului) au fost chemati medicii.
    Copilul a fost resuscitat 1h – a ramas cu leziuni cerebrale.
    Nu a verificat nimeni daca mama e ok. in momentul in care a spus ea ca se simte foarte rau si s-a prabusit s-au uitat si la ea. ruptura de col uterin probabil ca a avut loc in momentul in care au inceput sa scoata placenta (probabil cu mana)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate