Winnetou si familia ataca la Piatra Neamt

0

Vestul salbatic renaste la Piatra Neamt. Traditiile de mult uitate sunt readuse in atentia publicului prin scene demne de filmele western care ne-au animat copilaria .
Winnetou de Piatra Neamt a renascut datorita stimabililor locuitori din zona Muncii si a altora asemenea. Acestia se comporta precum indienii veritabili ce atacau trenurile din vestul salbatic. Dupa ce au jefuit tot ce se putea furand din gospodariile oamenilor, de la biserici si mormite, acum atentia lor a fost atrasa instinctual de doua bucati metalice paralele denumite generic calea ferata.


Primele incercari de furt al suruburilor sau al altor elemente de cale ferata s-a petrecut recent in zona pasajului ce duce pe platforma de la Reconstructia. Desigur ca primele tentative nu au fost o reusita, deoarece romanii de la blocurile de peste drum au sesizat indienii atacand calea ferata si au chemat politia.
Data viitoare suntem mai mult ca siguri ca furturile se vor petrece pe timp de noapte si cu unelte adecvate ca sa nu mai trezeasca suspiciunea oamenilor din zona.
Rezultatul furtului de elemente de la calea ferata presupunem ca il puteti anticipa si singuri.
Daca nimeni nu va lua masuri dure cu fratii lui Winnetou care ataca in special in zona Maratei, in curand vor duce la fier vechi si gardul din fata politiei .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate