Cercetat pentru comiterea infractiunii de ultraj

0

În ziua de 28 mai, în jurul orei 13.05, Postul de Politie Trifesti a fost sesizat de administratorul unui bar din localitate despre faptul că o persoană necunoscută, aflată sub influenta băuturilor alcoolice, a provocat scandal în bar. La fata locului s-a deplasat Seful Postului de Politie Trifesti, care a constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul identificat ca fiind S. Dorel, de 52 de ani, din comuna Trifesti, provocând scandal pe motiv că nu a mai fost servit cu băuturi alcoolice. Pentru că acesta în continuare provoca scandal, Sefului Postului de Politie, cu sprijinul a doi agenti de pază solicitati la fata locului de barman, a procedat la imobilizarea bărbatului, încătusarea si conducerea la sediul Postului de Politie în vederea luării măsurilor legale.


Atât în bar, cât si la sediul Postului de Politie, S. Dorel a adresat injurii, insulte si amenintări agentului de politie. În momentul în care politistul si agentii de pază încercau să-l linistească pe bărbat si să-l aseze pe un scaun în sediul Postului de Politie, acesta a lovit, cu piciorul, agentul de politie în genunchiul drept. În cauză au fost întocmite acte premergătoare comiterii infractiunii de ultraj, dosarul urmând a fi declinat spre competentă solutionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. De asemenea, S. Dorel a fost sanctionat contraventional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu Legea nr. 61/1991.

Stiri Neamt


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate