Comunicat de presă ALDE despre deschiderea Pieței Centrale

0

Organizaţia municipală ALDE Piatra Neamţ respinge declaraţiile primarului Dragoş Chitic preluate în ultimul comunicat de presă al Primăriei în legătură cu cu situaţia Serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare ‘Sf. Gheorghe’.
Deciziile publice iresponsabile care conduc la neutilizarea pieţei aparţin în realitate Administraţiei Chitic şi consilierilor locali asociaţi acesteia. Noi am susţinut de la bun început organizarea unei licitaţii pentru concesionarea acestui serviciu public, având ca variantă intermediară, pentru început,  administrarea directă de către Primărie printr-un departament specializat. De şapte luni de zile era timp suficient şi pentru modificarea organigramei Primăriei în acest sens.
În schimb, Administraţia Chitic – dând dovadă de lipsă de discernământ şi responsabilitate – a continuat să intoxice opinia publică afirmând că noi ne opunem deschiderii pieţei. De fapt, eram şi suntem împotriva încredinţării directe către CMI Urban.
Nu este un secret că şi publicul la larg nu vede cu ochi buni favorizarea unei societăţi în insolvenţă care are o reputaţie proastă. Drept dovadă stă şi redevenţa neverosimilă, de aproape 70% din venituri, angajată de CMI Urban la licitaţia recentă. Pentru a nu mai pierde vremea cu discuţii inutile despre venituri nerealizate, degradarea pieţei şi nemulţumirea publicului, cerem Administraţiei Chitic să renunţe imediat la atitudinea de dispreţ faţă de oraş şi pietreni şi să pregătească, în primă etapă, preluarea pieţei în administrare directă de către Primărie.
Cătălin MISĂILĂ,
Consilier local,
Copreşedinte ALDE Piatra Neamţ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate