Taximetriștii pietreni reclamă lipsa de interes a autorităților locale

8

Mai mulți taximetriști ne-au adus al cunoștință faptul că, deși plătesc redevențe, taxe și impozite la Piatra-Neamț, multe dintre stațiile de taxi au rămas fără marcaje, coșurile de gunoi sunt aproape inexistente, toaletele ecologice care ar trebui să fie în stațiile taxi lipsesc și ele, iar când alte mașini parchează pe locurile destinate taxiurilor nimeni nu ia nicio măsură.

Din nemulțumirile taximetriștilor două par destul de justificate. În primul rând marcajele rutiere pentru locurile de taxiuri ar trebui refăcute și în al doilea rând toaletele ecologice ar trebui să existe în fiecare stație taxi căci în caz contrar tot noi suntem cei care ne oripilăm de faptul că taximetriștii își fac nevoile pe unde apucă.

D.E.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Draguta spune

    Sa se ia masuri pentru-ca taximetrele care stationeaza in GARA PIATRA NEAMT sa fie gasite in dreapta, dar si in stanga iesirilor de pe peron.
    Sambata ce a trecut, trenul de Bucuresti care a ajuns in Piatra Neamt la ora 23,35 in loc de 22,41 [ nu se cunoaste motivul unei intarzieri asa mari ], nu a avut prea multi calatori.. Toti calatorii am parasit peronul prin partea stanga Aveam bagaj greu pe care am fost nevoita sa il abandonez pe treptele garii, pentru a aduce un taximetru care stationa in celalalt capat al garii. Noroc, ca fiind ora tarzie nu s-a gasit un hot in preajma pentru a ma debarasa de bagaj. Sunt doua iesiri de pe peron ? Taximetristii sa stationeze in apropierea ambelor iesiri

  2. nae spune

    Alveole pentru microbuze .

  3. Ioan spune

    DE CE IN PIATRA NEAMT NU SUNT AFISATE LA VEDERE PE CAROSERIA MAȘINII TARIFELE / KM ASA CUM CERE LEGEA SI CUM LE VEZI IN TOATE ORASELE ROMANIEI ?????
    DE CE IN PIATRA NEAMT SUNT CELE MAI MARI PRETURI / KM DIN TARA ?

    1. Eu spune

      Pe fiecare mașini a de taxi su oglinzi găsești preturile. Și tariful îl face primăria.

  4. XX spune

    Intr-un oras sarac aveti cele mai mari tarife din tara.Nu credeti ca sinteti foarte multi si aveti pretentia sa fiti platiti pentru cit stati in statii?

  5. Stan Ciprian spune

    Corect. …a venit si la.mine femeia aia de la locala. ..sa luat de ecuson ca era.pus la oglinda si nu pe bord. ..si eu am zis ca nu lipesc pe bord ecusonul si tarifele ca sunt in piata si bordul masinii nu este taraba. ..a luat si a plecat. .in statie la gostat sa luat de mine. ..si in statie erau 4 masini particulare parcate. .dar ea avea treaba cu ecusonul meu ca era la oglinda

  6. Lau Lau spune

    Politia locala de cate ori a fost chemata a zis ca ei nu au ce sa le faca si ca nu stau pana vin proprietarii la masini. Asta in cazul in care au venit …… Politia locala in schimb stie sa vina si sa dea amenzi pt un rahat de ecuson care cica ” nu este la vedere ” si sa-ti ridice autorizatia …….

  7. mickey999 spune

    E vorba de nevoile stringente cum ar fi lipsa cosurilor de gunoi peste care de obicei se pun tablele ca sa bata baietzii zarurile ore in shir ??

    Hmmmm….e adevarat atunci ! Lipsesc „nevoile stringente”

    🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate