Luptători originari din Piatra-Neamț, participanți la Cupa României pentru seniori

2
Dragoş Cîmpanu, foto Facebook

Deşi de ani de zile Dragoş Cîmpanu, originar din Piatra-Neamț, luptă în Germania în campionatul naţional al acestei ţări, în România, luptătorul de 34 de ani este prezent în aceste zile la Constanţa, acolo unde are loc o întrecere importantă: Cupa României la seniori.

„A venit acasă şi a plecat pentru a concura. Are o voinţă de fier şi am încredere că va face o figură frumoasă. Are destulă experienţă încât să îşi dorească o clasare pe podium“, a spus Ion Purcariu, antrenor la Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț.

Mihai Mihuţ, foto Facebook

Dragoş Cîmpanu va concura la Constanţa la categoria „59 kg“. În aceeași competiție, Mihai Mihuţ, tot sportiv originar din Piatra-Neamț, legitimat la Astra Arad va intra în luptă la categoria „66 kg“.

Competiția „Cupa României” – seniori lupte libere, lupte greco-romane, lupte femnine are loc în perioada 14-15 iunie, în Constanța, la Sala Sporturilor.

Succes!

Sursa: clubulsportivceahlaul.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Aurelia Lazar spune

    Mult succes in tot cea ce faci.

  2. Mariana Amihaesei spune

    Mihai,sunt fericita ca te-am cunoscut si ti-am cunoscut ambitia si daruirea de mic copil!!! Felicitari …si mult succes in tot ceea ce iti doresti !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate