Accident grav în Izvoare. Au intervenit echipajele de descarcerare

41

accidentSâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 20:30 a fost semnalată prin 112 producerea unui accident rutier grav în satul Izvoare, comuna Dumbrava Roșie. Pompierii intervin cu echipamente de descarcerare.

O Dacia Logan roșie se deplasa pe ruta Izvoare-Piatra-Neamț. Șoferul a pierdut controlul mașinii, au intrat într-un gard, iar autoturismul s-a răsturnat. În autoturism se aflau o fată și doi băieți.

Fata a fost aruncată din mașină în urma impactului. Autoturismul s-a răsturnat peste ea, aceasta decedând pe loc. Ceilalți doi pasageri au fost transportați la spital în stare de conștiență.

Vom reveni cu detalii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
41 Comentarii
  1. rusu elena spune

    Habar nu aveti.Ioana era in spate.cati poarta centura in spate ??Era colegul ei de banca!!!Sunt multi caini acolo.si inca ceva…sa ne fereasca Dzeu pe toti de asa ceva k merginpe strade si trece un altul si te omoara.sa va fie rusine k nu respectati durerea unei familii.iar pt comm vu educatu…ca ar fi vina familiei….crezi k familia sia dorit asa ceva?!!Un copil mai educat si mai respectuos nu am cunoscut!!Facea parte din multe ONG uri non profit!!!era premianta si luase sala pt permis cu 26 de puncte.tineti-va gura facetibcruce si atat!!

  2. Eusebiu spune

    Va rog frumos! Lasati-va de substantele psihedelice! In proportie de 90% dintre voi care ati lasat comentarii, cu exceptia tipului care a spus ca daca masina avea 50km/h si centurile legate de pasageri nu se intampla un accident ori rezultatul ar fi fost altul, toti cred ca sunteti dupa parerea mea si sper si a unui medic specializat, cu probleme ce tin de patologic. Voi va uitati ce comentati? Cititi inainte sa postati? Ce treaba are clubul Bamboo? Extrapolati? Aveti idee cum sa respirati bine? Nu! Dar extrapolati si divagati! Ba copii, ba..vedeti ca se suna de intrare la ore! Lasati wifi-ul gratis! Cititi articolul, cititi actualizarea acestui articol si poate vedeti si raportul oficial! Ba copii, aveti un bacalaureat! Ba pustilor, ne ducem DRACULUI cu voi, daca maine ajungeti jurnalisti sau politicieni!

  3. Alex spune

    Am trecut aseară pe acolo parbrizul nu avea gaura probabil a eșit prin alte circumstanțe știm bine ca în spate 90 % nu își pun centura așa a fost sa fie am avut un prieten care a făcut accident puțin mai în fata pe la Speranța el conducea a evitat un caine și a intrat intr-un stâlp el a fost singurul decedat esind prin luneta din spate, cum va explicați ăsta !!! Când e sa fie se întâmplă și la 50 km important e sa fim mai atenți și sa evitam tribilismul la volan ca nu aduce decât rău !!!,

  4. Vukovic spune

    D zeu sâ o odihneascâ !pe respectiva fată . Restul câ ar fi avut 1
    00, 200 km/h , drumu era drept , uscat , ș a m d deja e deontologie și fariseism. Altceva este , se intâmplâ in , ultimu timp , nu e zi in care sâ nu deschizi tv , radio ,ziar sâ nu afli de nu ș ce accidente ori incendii petrecute prin diferite pârţi din ţara asta , nu numai în nț ! Sâ admitem că unii , sunt , au fost inconștienţi , s au grâbit , ori nu au curâțat sursele de încâlzire , in cea de a 2 situație , caz . Dar chiar toți sâ fie la fel? Nu spun de conspirație , asta câ tot sa intâmplat , iar cu focu la bamboo . Cred câ unii din ei , din cauzâ a dif necazuri , lipsuri , greutâți , au decis sâ incheie anumite socoteli cu viața asta , dar luând și pe alții cu ei , ptr a le ține de urât , dincolo la ceruri , la judecata de apoi !

    1. Lolita spune

      Vina este a parintilor care nu au timp sa educe in continuare tineretul. Exista destule metode de a impresiona un tinar in directia pozitiva dar asta cere timp si efort, ceea ce lipseste chiar parintilor si mai ales studiul in dinamica accidentelor. Era o lozinca de cindva care era buna:

      Invatati, invatati si iar invatati !

  5. Sandu spune

    Mi-am format un obicei „prost”, cel de a-mi pune centura si daca merg 500 m. Daca nu mi-o pun nu pot sa conduc, parca as fi in fundul gol, parca ceva lipseste.

  6. Tely spune

    Asa cum sa vazut si in Cheile Bicazului,accidentul de la Izvoare,si mai recent,ieri pe drumul de Suceava,sunt cam aceleasi cauze,poleiul si neadaptarea.Un lucru demn de mentionat e ca drumarii dau cu materiale antiderapante intodeauna dupa aceste evenimente.

  7. DAN GEORGE spune

    Dumnezeu sa ierte sufletul tanar,dar sa ne gandim si la familia fetei cu cu mare compasiune !

  8. Marian spune

    Ma repet pt ca primul comentariul nu a aparut.nu pot intelege de ce lasati comentariile deschise pt toti neavenitii cu radar in ochi.ce bine pot face aceste comentarii?

  9. Simionescu Adina spune

    Nu mai criticati lumea daca nu stiti mai exact ce s-a intamplat avand o sursa sigura ! Nu totul consta in viteza , in acest caz nu are nici o treaba viteza !

    1. Lucian Văsâi spune

      Nu trebuie sa te aprinzi asa,Simionescu Adina.
      Crezi ca daca avea 50 km/h,se mai intampla asta? Sau daca purta nenorocita aia de centura? Iti spun eu ca sigur nu!

    2. Simionescu Adina spune

      Te-as ruga sa iti tii comentariile si parerile pentru tine , da intr-adevar se putea intampla orice . O clipa de neatentie iti trebuie . Dar se pare ca in „acest sat „, Piatra-Neamt oamenii sunt foarte rai si stiu doar sa isi dea cu parerea si sa critice neavand surse sigure ! Tin sa cred ca am terminat discutia .

    3. Lucian Văsâi spune

      Cum spuneam,daca purta centura,sigur nu se intampla asta!

    4. Simionescu Adina spune

      Sa te fereasca Dumnezeu de asemenea incidente . Iti doresc tot binele din lume .

  10. DAN spune

    INCONSTIENTA

    1. Haralambie spune

      Tinerii frumosi si liberi, poze pe facebook, cu doamne ajuta in gura cand se intampla vreo nefacuta. Parca sunt autisti, au o bula a lor pana se sparge, sunt mult prea visatori si angoasati. Acum, conchid in stilul ecleziastic prezent si in comentariile inutile de aici: Doamne iti multumesc pentru ca nu-mi pun baza-n tine si belesc ochii, gandesc, apreciez, cantaresc lucrurile, n-am facebook cu toate ca e musai la varsta mea.

  11. D.j. Max Dragos spune

    Daca ar sti..multi nu s-ar mai grabi..spre lumea cealalta

  12. Ciobanu Gheorghe spune

    Doamne fereste la toata lumea!!!

  13. stoleru spune

    Acolo sar cîinii la rotile mașinii nu mai dati cu presupusu .Condoleanțe familiei îndoliate.

    1. Verban Dragos spune

      Asa este. In acea zona tot timpul sunt caini lasati liberi si poate soferul ar fi vrut sa evite vreun dulau si a sarit in sant.. Ar trebui chemati hingherii sa stranga toate potaile alea care sar la oameni si la masini.

  14. Robert oprisan spune

    Dumnezeu sa o ierte ! Toti care sunt șoferi știm poate cat de cat sa evitam unele lucruri dar poate in cazul ei nu a mai avut cum sa evite in caz ca a prins gheata pe strada erau porțiuni de gheata

  15. Ionut spune

    Doamne fereste,nu mai vorbiti in necunostinta de cauza daca nu stiti si nu stim despre ce e vorba,se poate intampla orcui.

  16. lazar viorel spune

    numele fetei va rog

  17. Florentyna Elena Popa spune

    Is din sat??

  18. Florentyna Elena Popa spune

    Cum o chema pe fata care conducea??

  19. Stefania Adriana Podariu spune

    Doamne ferește! Cunosc mașina! Sper sa nu fi fost la volan chiar acea persoană pe care o cunosc !

  20. Andrei Catana spune

    Si inca o data viteza si neatentiea ucide

  21. Ciprian Avădanei spune

    I-a dat in goarnă…e linie dreapta acolo..cauciurile neadecvate..a prins gheata si salut…Adio mamă…era normal sa zboare din masina daca nu avea centura pusă.Pe drumul ala cand nu e polei se merge si cu 100 de km la ora…

    1. Dan spune

      Te-ai găsit tu mare deștept sa creezi dinamica accidentului ,dacă ar citi familia fetei comentariul tău cred ca ti-ar da ție în goarnă ! Cred ca un Dumnezeu sa o ierte era de ajuns !

    2. stoleru spune

      Ai mers si tu de stii?

    3. Ciobanu Gheorghe spune

      Nasol frate!!!

    4. Elena Candrea spune

      Domnule Avădanei, ați participat cumva la ancheta accidentului? Vă raspund eu: nu! Nu mai trageți concluzii de pe margini sau dacă o faceți pastrati-le pentru voi, in modul ăsta nu se mai perindă informații eronate!

    5. Ciprian Avădanei spune

      Draga doamna.A fost doar o concluzie pe care am tras-o.Probabil masina circula regulamentar in zona respectiva si a fost acostata de un porc mistret care nu s-a asigurat cand a traversat strada …fapt ce a dus la acest eveniment nefericit.Eu am relatat cum se circula in zona respectiva deoarece circul f des pe zona aia si vad cum trec „baietii” pe langa mine.

    6. Elena Candrea spune

      Dacă s ar pedepsi răspândirea de informații false, ca in alte țări, discuția asta nu ar exista! Ar mai fi o variantă, dacă ar exista nițel bun simț sau simț civic ar fi echivalent. Cat despre ironia porcului mistreț in cazuri de acest gen … .

    7. Ciprian Avădanei spune

      Consider ca am incheiat discutia in momentul acesta.

    8. Elena Candrea spune

      Mă bucur ca v-am făcut sa reflectați. O seara frumoasa și o viață ferită de evenimente de acest gen, va zguduie din temelii, garantez!

    9. CTG spune

      Acolo am avut garaj la tir Cip,nu prea ai unde sa îi dai suta dacă esti conștient, ca e drumul plin de găuri. …Dar dacă abia ai luat permisu’,poți sa dai și 200

    10. Maria spune

      Mai baiatule nu stii nu comenta.
      In fata erau doi frati ,unul dintre ei conducea si avea cornetul nici de doua luni.
      Ioana era in spate

  22. Ioan Taranu spune

    Fata purta centura de siguranta?.
    Sau era pe bancheta din spate ?.

    1. Ioan Stelica spune

      acu nu mai are importanta era incepatoare

    2. Ioan Taranu spune

      Sa inteleg ca ea era la volan ?.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate