Ceva de reținut din raportul de activitate al primarului Dragoș Chitic

3

Primarul Dragoș Chitic și-a prezentat raportul de activitate. Ceea ce este de reținut, din punctul nostru de vedere, este numărul de peste 300 audiențe acordate de primar personal. La acestea se adaugă alte sute de discuții cu pietrenii pe teren sau pe internet, dar cifra de peste 300 audiențe acordate de un primar spune totul despre acel primar.
În sfârșit, orice cetățean din acest oraș care vrea să ajungă la primar chiar o poate face. Un pas mic pentru un pietrean, un salt uriaș pentru primărie.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. anca spune

    asta este activitate de primar??????auzi, audiente!!!! dar gropile din asfalt cand le acopera, printre multe altele?????Observ ca se da autorizatii pt spargerea unor strazi care dupa respectivele lucrari adiacente raman cu gauri….nu exista un control al primariei???(vezi strada Stefan cel Mare)

  2. Celentano spune

    Ne interesează ce a făcut din programul care îl flutura înainte de alegeri!!!!!!Infrastructura transport public….Ne vinde gogoși acum?

    1. Anonim spune

      Nu a facut nimic,doar povesti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate