Preotul Constantin Necula, prezent la Târgul de Crăciun de la Neamț

0

Miercuri, 21 decembrie, la cinematograful „Dacia-Panoramic”, nemțenii au avut posibilitatea de a-l asculta pe preotul Constantin Necula, în cadrul unei conferinţe denumită „Dragostea nu cade niciodată”.
Profesor universitar la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu, unul din cei mai iubiți preoți din ţară, părintele Necula a vorbit unei săli pline de oameni despre dragostea care vine din suflet, dar mai ales despre dragostea cea adevărată care vine de la Dumnezeu, de la Hristos.
Preotul Constantin Necula: ”Dragostea unui popor nu cade niciodată. Atunci când ai cuvintele lui Hristos la îndemână și dragostea lui Hristos la îndemână, toate lucrurile ne sunt la îndemână și ne sunt date spre împărăția lui Dumnezeu.”
În deschidere, cele mai bune voci de la clasa de canto a Școlii Populare de Arte Piatra-Neamț (coordonator, Georgiana Șerban-Axinte), au introdus în atmosferă audiența prin interpretarea unor piese legate de apropiata sărbătoare a Crăciunului.

De asemenea, pe scena de la Curtea Domnească au fost aduse în prim-plan colindele strămoşeşti interpretate, în două momente diferite, de către preotul Constantin Liviu Cojocărescu, acompaniat de profesorul Sidor Rusu (de la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamţ) şi „Colindătorii Neamţului”, un ansamblu format din 18 copii coordonaţi de prof. Cristina-Ioana Ciobanu ( Liceul de Arte „Victor Brauner”).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate