„Coşul de aur”, competiție dedicată liceenilor pasionați de baschet

0

baschet

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamţ, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ, organizează, în perioada 17-18 decembrie, competiţia „Coşul de aur”.

Data şi locul desfăşurării:

  • 17 decembrie, ora 10:00 – Roman, în sala Colegiului Tehnic “Danubiana”
  • 18 decembrie, ora 10:00, Piatra-Neamț, în Sala Colegiului Naţional “Petru Rareş”.

Potrivit organizatorilor scopul acestei competiții este „atragerea unui număr cât mai mare de elevi din licee la practicarea baschetului”, iar obiectivul îl reprezintă „familiarizarea elevilor cu aruncarea la coş de la distanţă, cât şi cu dificultatea executării aruncărilor din diferite unghiuri”.

De asemenea, organizatorii precizează și faptul că “întrecerile se desfăşoară atât la băieţi, cât şi la fete, pe două categorii de vârstă: clasele IX–X şi clasele XI-XII. Fiecare unitate şcolară va putea participa cu o singură echipă pe categorie (formată din doi elevi). Elevii vor fi însoţiţi obligatoriu de un cadru didactic. Nu se concurează la individual şi nici în echipe mixte”.

Înscrierile se fac în ziua concursului la locul de disputare de la ora 8:45 până la ora 9:45, iar pentru o mai bună organizare este de dorit ca prezenţa să fie confirmată până în data de 14 decembrie (inclusiv) la adresa de e-mail: [email protected].

DJST Neamţ asigură logistica necesară desfăşurării probelor, realizarea afişelor şi a materialelor consumabile, a diplomelor pentru câştigători, arbitrajul și premiile pentru primii trei clasaţi la fiecare categorie.

 Mai multe detalii pentru cei interesați aici

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate