În mod uimitor, pasajul de la Pietricica nu a mai fost distrus

5

După multe restaurări și renovări, pasajul de la Pietricica a rămas în sfârșit nevandalizat, semn că populația Piatra-Neamțului începe să evolueze.
De fiecare dată când era reabilitat nu treceau 2-3 luni și pasajul era din nou fără lumini și arăta ca o fosă septică. Acum, la multe luni după ultima renovare, cineva se pare că s-a ocupat să se facă curat periodic și să fie lumină, lucruri care au readus acest pasaj la scopul pentru care fusese construit. Desigur că nu a scăpat pasajul nici de această dată de celebrele desene și inscripții, dar cel puțin este funcțional. Dacă s-ar reuși construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap locomotor chiar am putea vorbi de un pasaj funcțional 100%.

pasaj-pietricica

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Alien spune

    Oamenilor le este frica de ceea ce nu pot intelege!!!! Mai coborati din masini si mergeti pe jos, fara frica !!!! Faceti miscare si castigati sanatate, castigati bani mergand pe jos (banii de combustibil) si, culmea, ajutati si natura !

  2. Marius spune

    Nu are nicio legatura cu civilizatia, este „gherțoi proof”. Luminile alea sunt in spate la o plasa destul de groasa de otel, nu mai exista tavan fals unde se ajungea numai ridicand mana, iar termopane bune de dat cu piciorul nu mai exista.

  3. Ciobanu Vasile spune

    …. idei!

  4. D.j. Max Dragos spune

    Iti trebuie curaj sa treci atat ziua cat noaptea..pe acolo

    1. xx spune

      De ce? Este curat si luminat si nu vad nici un pericol,trec des pe acolo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate