O parte din transportul în comun din Piatra-Neamț a rămas un dezastru total

5

La acest sfârșit de săptămână microbuz-ok-piatra-neamtam călătorit din nou cu transportul în comun din Piatra-Neamț să vedem ce s-a mai schimbat la nivelul acestor servicii. Am observat cu satisfacție că o parte dintre microbuze sunt la nivelul anului 2016, curate și inspiră încredere, dar mai sunt încă pe traseu niște microbuze, probabil ale firmelor care au pile, microbuze în care miroase ca într-un veceu, simți efectiv că flambează caroseria sub picioarele tale deoarece microbuzele au fost la origine mașini de cărat marfă nu oameni, scaunele stau să sară fiind prinse cu șuruburi ciudate, îți este frică să te atingi de orice, ușile stau legate cu centurile de siguranță. Într-un astfel de microbuz am avut ocazia chiar să stau pe un scaun unde cineva vărsase ceva, că la varianta în care cineva făcuse pe el pe acel scaun nu vreau să mă gândesc.
Poate nu ar fi rău ca cineva să mai vadă ce e cu aceste microbuze infecte care sunt încă în trafic. Unele sunt adevărate fose septice pe roți.

I.R.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Ana spune

  OPC-ul nu poate fi sesizat?

  1. Vasile spune

   Incercati si voi la OPC si veti vedea ca fac figuratie 100 %

 2. nae spune

  Nu sunt alveole pentru microbuze si altele si opresc in drum incurcand traficul .

 3. Vukovik spune

  A Asta Nu e Nimic , E Minor ! Dar sunt unele care au portierele din fata ,,pe unde se urca lumea cu niste zale de lant ,cva ca la iuj ori daca Patronul e mai Rasarit cu niste bucati de furtun ,asemanator ca material cu cel de la masinile de Pompieri , Legat de gandul ca cineva s ar fi putut cufuri pe el , Aici ce sa faca soferul ? Sa i dezbrace , sa dea pantalonii jos sa vada daca sunt Maro la chilotei , Asta cand o multime sunt imbracati cu niste Deviatii Vestimentare ! a fost si un Articol pe Tema , in sensu ca au niste Itari , asemanatori Colantilor de Dama , care sunt lasati jumate pe vine , au o cuta in Dos de zici ca respectivul sa C t pe EL ! daca cumva se apleaca poti sa i observi budigaii ori dosu ptr ca sunt unii care nu Poseda asa ceva , e pantalonu direct pe piele ! e in tendinte Metrosexual .Acum vreo 3 zile , am vazut prin Maratei pe langa Salonul Allure pe unu de am crezut ca i MALLone Tovarasu lui MANEA Roby , tot asa cu o creasta in cap , Ori sa i Selecteze cum face ala din Spotul cu Varul Kober ,, Bai Tu Nu mi ai Zugravit Casa Cumva ? ? mai ramai mata prin Statie o Tura , Dupa Trebuie sa Fiti Realist Si sa acceptati faptul , ca printre Soferii acestor Buzu ri sunt si Unii care au de Dat niste Lectii fostilor Invatatori , Profesori din scoala , Liceu , Sc Profesionala , cva la genul cum era in Pelicula ,, Iarba verde De Acasa ,, unde Directorul Numai Apuca sa prinda Autobuzul in Statie , Deoarece soferul la vederea ,zarirea respectivului individ , Pleca din Statie cu Demaraj , mai ceva decat Mihaita din Berceni ,, Iar ma lasat Idiotul pe Jos ,,

 4. Popescu spune

  Dati-le si nr de inmatriculare si eventual firmele pentru a sti sa nu le folosim.

  ADMIN: Am dat în articolele precedente și îl loc sa înțeleagă ca acesta este un ziar de atitudine nu de șantaj unii patroni au încercat sa ne propună prin intermediar ceva contracte de publicitate. In prostia lor credeau ca avem ceva personal cu ei sau că scriem ca sa se simtă sa cotizeze. Așa ca alegem din când in când sa nu mai dăm date de identificare ci să prezentăm doar fenomenul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate