Alpiniștii nemțeni Adrian Laza, Ionuţ Ștefănescu şi Iulian Petre au atins vârful Cho Oyu-Himalaya

2

varf-cucerit

Alpiniștii nemțeni Adrian Laza, Ionuţ Ștefănescu şi Iulian Petre au ajuns zilele acestea pe vârful Cho Oyu din masivul Himalaya.
„Cu mare, mare bucurie și mândrie vă pot anunta că băieții noștri Adrian, Ionuț și Iulian au ajuns ieri pe Vf. Cho Oyu 8201m!! A fost greu, dar au reușit! Voi reveni cu poze atunci când vor avea acces la internet… Vă mulțumim pentru că le-ați fost alături cu gândurile voastre bune!”, menționează Ina Laza pe pagina sa de facebook.

„Am reușit! Mulțumim lui Dumnezeu! În ziua în care am plecat în expediție am pierdut o prietenă dragă, Codrina Floria (artist, 45 de ani). Am promis familiei că voi duce acolo sus un lucru ce i-a aparținut Codrinei pentru ca sufletul ei să fie mai aproape de lumină. Am reușit acest lucru. Mulțumesc coechipierilor, Adrian și Ionuț, mulțumesc sponsorilor și în mod special firmei Lafor, tuturor celor care ne-ați susținut, mulțumesc familiei care mi-a fost tot timpul alături și copiilor mei Enzo și Léa.” a precizat și Iulian Petre, într-un mesaj emoționant pe pagina de facebook a expediției.

Cei trei temerari au plecat în această expediție la începutul lunii septembrie 2016, iar vârful Cho Oyu (8201 m) ar fi primul optmiar din cariera lor sportivă.

Mai multe detalii despre această expediție aici

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Lacramioara Tarus spune

    Felicitari!

  2. Katta Catalin spune

    Interesanta denumire mai are vârful asta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate