Ioan Fiterău a demisionat din PSD

3

În mod normal în perioada de precampanie am fi evitat sa publicam un asemenea comunicat de presă, dar fiind vorba de domnul Ioan Fiterău, unul dintre cei care au construit și condus industria acestui județ și pentru care avem un respect deosebit, publicăm comunicatul de presa trimis de domnia sa.

COMUNICAT DE PRESĂ
Stimați colegi,

Vă informez, pe această cale, că astăzi, 4 aprilie 2016, am renunțat la calitatea de membru al Partidului Social Democrat, și, implicit la cea de candidat pentrufiterau-ioan funcția de consilier din partea acestei formațiuni politice.
Decizia este unilaterală, și se datorează faptului că, în ultima perioadă, PSD, în județul Neamț nu reușește să-și regăsească unitatea și coeziunea atât de necesare pentru lansarea unui program politic coerent, cu care să vină în fața electoratului din județul Neamț.
Consider că eforturile de a munci într-o echipă care nu este unitar determinată să câștige alegerile, sunt inutile, de aceea am renunțat la un proiect care este dispus eșecului, și am în vedere reorientarea întregii mele experiențe politice, profesionale și manageriale către un alt proiect, inovator, cu care se poate relansa municipiul Piatra Neamț în toate domeniile.
Mulțumesc acelor colegi din PSD care au înțeles, ca și mine, că doar implicarea reală în folosul comunității atrage după sine încrederea și sprijinul populației, și că un partid se promovează nu prin dictatură și lipsă de dialog.

Cu stimă,
Ing. Ioan Fiterău
4.04.2016

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Puscarie spune

    Hai la mine la partid !

  2. xx spune

    Mai exista oameni cu coloana vertebrala dar numai in afara partidelor politice,politica la noi inseamna capul plecat,minciuna si furt cit cuprinde

  3. ion spune

    informator la secu. CPL-ul nu mai exista!!!! E ras de pe fata pamantului! Piata nu mai exista! Daca vrei sa dispara ceva pune-l pe Fiterau sef!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate