Grup infracțional în halate albe la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț ?

421

Pe data de 28 martie am fost sunați la redacție de către un cadru medical care ne-a spus: „Vă rog să veniți să filmați acest caz. Așa ceva nu se poate!”.

Ajunși la fața locului, ne-a fost prezentat un pacient care stătea în două cârje în fața spitalului și abia se mișca. Operat la 5 vertebre, cu probleme cardiace, omul venise acum să i se pună o proteză la un genunchi pentru că nu mai putea merge. Din declarațiile dumnealui, acesta a fost programat să vină la operație, a venit, a fost internat, îmbrăcat în pijamale. După un timp a fost informat că proteza care i se va pune este gratuită, dar pentru operație trebuie să pregătească 20 de milioane de lei vechi. Omul, panicat, a încercat să îi explice medicului că el e amărât și are o pensie de 600 de lei și nu are de unde să scoată acești bani. În 15 minute a venit alt medic la el care i-a spus să se îmbrace la loc în hainele sale pentru că i s-a făcut externarea pe motiv că nu mai sunt locuri în spital și va fi reprogramat altă dată la operație, când vor fi paturi libere. Pacientul a fost îmbrăcat la loc și scos în fața spitalului cu bagaj cu tot și lăsat în cârje, deși sărmanul pacient nu ar fi putut să se deplaseze până la un mijloc de transport în comun și sub nicio formă și nici nu ar fi putut să se urce într-un autobuz care să îl ducă până în localitatea de domiciliu, Dumbrava Roșie.

După ce mi-a povestit, sărmanul, prin ce umilințe a trecut și că nu are bani să comande un taxi să vină să îl ia și să îl ducă la Dumbrava, am decis să îl duc eu acasă. L-am ajutat să se urce în mașina mea și am plecat. La ieșirea din curtea spitalului am văzut mașina de la Consiliul Județean și mi-am amintit că tocmai era ședință de CA la spital. Mi-am permis să o deranjez din timpul ședinței pe doamna președinte Emilia Arcan care s-a implicat pe loc în rezolvarea problemei și chiar a rezolvat-o. Deodată s-a găsit un pat unde să fie reinternat omul și nici vorbă de bani pentru operație, lucru pentru care îi mulțumim public doamnei Emilia Arcan.

După reinternare, bietul om a suportat toate nesimțirile celor care i-au reproșat anunțarea presei, cu toate ca nu pacientul a făcut apelul. Cu un tupeu de neimaginat, într-o lume unde omul este catalogat ființă superioară, medicul care trebuia să îl opereze a zis foarte simplu că nu vrea să îl opereze, motiv pentru care un alt coleg a trebuit să preia cazul. Problema aceasta cu refuzul acordării ajutorului medical chiar e un aspect pe care nu îl pot comenta folosind cuvinte lipsite de injurii, așa că voi trece mai departe.

Cu o seară înainte de operație, văzând lumea că nu a apărut nimic în presă și că pacientul a refuzat să farmacia-clinicascrie în fișa de observație că i s-au cerut bani, acesta a primit o altă veste devastatoare. I s-a dat o listă cu medicamente și materiale sanitare pe care să le cumpere pentru operație, și nu de oriunde. Cu mult tupeu, pe bilețel a fost notată și farmacia de unde să le cumpere. Un domn, care a prins discuția din zbor și care a insistat să nu-i dăm numele pentru că este implicat politic la PNL  și nu vrea să își facă reclamă pe așa ceva, s-a oferit să deconteze materialele sanitare și medicamentele și uite așa pacientul a putut să fie băgat a doua zi în operație.

De câte ori a plâns sărmanul om este inutil să vă povestim, de câte ori mi-a venit să îi caut personal pe cei care i-au cerut bani omului… e inutil să vă spun. Ce este util de știut este faptul ca poliția, procuratura și chiar DIICOT-ul ar trebui să se implice, deoarece suspiciunile de infracțiune și de grup infracțional sunt mai mult decât rezonabile. Să internezi un om și să îl externezi imediat cum îți spune că nu are bani este ceva atât de inuman încât nu îmi găsesc cuvintele ca să exprim ce simt vizavi de acest aspect. Iar să condiționezi efectuarea unei operații de achiziționarea unor medicamente și materiale sanitare de la o anumită farmacie e, iarăși, o chestiune de neimaginat.

Noi nu suntem organe de anchetă și nici instanțe de judecată, dar am primit enorm de multe reclamații venite din zona secției de ortopedie și sperăm că acest articol conține destule indicii pentru ca instituțiile abilitate să se autosesizeze și să destructureze această grupare de infractori cu halate pentru a preîntâmpina posibile acte de violența în sensul în care dacă eu, sau alta persoana care simte ca mine, pățeam cu o rudă sau prieten apropiat așa ceva, măturam holurile spitalului cu medicul respectiv, deoarece în astfel de situații nici eu și nici mulți dintre cei care citesc acest articol nu am mai putea gândi normal și am înnebuni pe loc.

După începerea acestei investigații jurnalistice, la reinternarea pacientului, medicii de pe secția de ortopedie au aflat că un bolnav a declarat că i s-a cerut șpagă și, desigur, au aflat imediat și pacienții. Rezultatul a fost unul miraculos. La două zile după incident, când am venit să văd ce face sărmanul om, un alt pacient m-a oprit pe sală și m-a întrebat dacă eu sunt ziaristul cu cazul și, după ce i-am confirmat, mi-a zis „Să vă dea Dumnezeu sănătate. Medicul a refuzat să îmi mai ia banii pe care trebuia să-i dau și m-a operat gratuit. Erau banii de înmormântare ai mamei. Să vă dea Dumnezeu sănătate.” Era vorba de o suma de 10 milioane de lei vechi.

Din păcate, sub protecția anonimatului, mai mulți medici de la alte secții din spital ne-au declarat că situația de la ortopedie este cunoscută iar condiționarea actului medical a ajuns la un nivel dincolo de orice imaginație cu oameni întorși de la sala de operație pentru ca nu își ”achitaseră obligațiile”. Dacă am ajuns la acest nivel în sănătatea nemțeană, înseamnă că treaba este scăpată total de sub control, mai ales că se întâmplă astfel de lucruri chiar la puțin timp după ce a fost condamnat pentru condiționarea actului medical un medic din aceeași secție.

I.R.

PS: Purtătorul de cuvânt de la spital a fost imposibil de găsit pentru a obține un punct de vedere oficial iar alte posibilități de comunicare cu această unitate sanitară nu există deoarece, beneficiind de o indulgență complicitară din partea Consiliului Județean Neamț, acest spital a devenit o fortareață cu paznici care interzic accesul presei și cu regulamente de ordine interioara draconice care sancționează cu exces de zel orice cadru medical care vorbește neautorizat cu presa.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
421 Comentarii
 1. Adascalitei Doru spune

  Dar dr. Caramfil seful sectiei de ortopedie de la acelasi spital de urgenta din Piatra Neamt ,care procedeaza la fel,cum a scapat ? pentru operatia sotiei,fractura de platou tibian , ma pus sa comand din banii mei doua tije si 16 suruburi,plus substituent osos in valoare de 3000 lei si 1000 mie de lei pentu el .Dar surpriza a fost ca nu afolosit decit o tija si 6 suruburi,restul oprindu – le pentru el .(deci spaga lui a fost de 2500 de lei)!!!!

 2. Doina spune

  In 2017 am ajuns seara la upu ,fsi pentru ca am deraat pe doamna asistență care dormea a luat masca de oxigen punându i o.pe fata, fetiței mele care a facut atac de panică.Daca nu eram atentă copila murea m am apucat de strigat si doamna doctor care era de gardă a venit a întinat copila cu intubator care era folosit si am luat stafilococ plus ca a stat copila10 ore in comă.In tot timpul asta ca mama am fost tratată ca ultimul om spunându mi in final sa ma duc sa ma pregătesc pentru ce i mai rau,va da ti seama prin ce am trecut eu ca mama.MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU PENTRU AJUTOR CA AM SCAPAT DUPA CE FETITA A FOST DECLARATA DUPA TOMOGRAF POST MORTEM .DECI CRED CA E UN CAZ FERICIT DAR AM STAT O LUNA IN SPITAL SI NU AM CUVINTE SA VA POVESTESC PRIN CE SM PUTUT TRECE .

  1. Onelian dalmatio spune

   Niște hoți și escroci, jagardele nesatule nu rămâne decât să îi bată bunul D-zeu.

 3. Cerasela Cojocaru spune

  Felicitari persoanei care a mers cu investigatiile pina la prinderea dr.de la ortopedie.In urma cu 6 ani am fost operata de dr.Gutu si la fel sa cerut o suma mare de bani ( ptr.tija, suruburi, lista cu toate medicamentele ptr.operatie si firele ptr cusut etc) si bani ptr.el si asistentele care urmau sa ma opereze pe motiv ca trebuiam operata duminica si el n-a operat niciodata si daca familia nu dadea acesti bani ma aminau pina luni , marti cind pe motiv ca nare tija si suruburi la dimensiune) dupa ce a cerut suma de 55mil a cerut fiului meu sal insoteasca acasa la el ca are pe balcon tija si suruburile necesare., atunci fiul meu ia dat 50 lei sa-si plateasca un tsxi sa mearga acasa sa vada daca are tija.La intoarcere a mai cerut in plus bani ca tija era mai buna ca aia luata in calcul la suma respectiva .Mentioez ca de fica ca eu sa nu patesc ceva grav( amputarea piciorului fiind un caz urgent familia mia sa conformat la toate cerintele lui dindui cit a cerut.)
  …….am fost operata in sfirsit duminica dupa operatie la invitat pe sotul mieu in cabinet sa-i mai dea 2 mil pe motiv ca pus un surub in plus decit calculase., i sa dat si astia si ptr.o asistenta in plus care zicea cai chemata din ziua ei libera ……..sa achitat tot dupa eu ma simteam f rau ma tineau numai sedata.ma externat la scos firele sa desfacut operatia toata ma trimis asa acasa cu un pansament deasupra cind l-am sunat mia raspuns dr.Gutu foarte pasiv sa merg miine sa ma coase iar.Am mers iar la spital a chemat iar sotul in cabinet ia cerut 100 euro si o lista cu anestezia locala si firele care sa mearga sa le cumpere.( atunci sotul ia mai dat 100 lei peste 100 de euro zicindui nervos ca sa caute el tot sa ma faca odata ca nu sint un sac fara durere .atunci ia zis ca nam nimic si ca se mai intimpla sa se desfaca operati nui nimic dar eu sint alintata si nu suport durerea.)., am fost cusuta pe viu avind infectie normal ca anestezia nu-si facea efectul eu tipind de durere dar o durere care o simteam in tot corpul nu in picior.Acasa am inceput sa ma simt rau sa transpir sa fac temperatura si fiind sunat iarasi dr.Gutu a vorbit f urit.Am fost dusa in aceiasi zi la Bacau la clinica particulara Chelariu unde in 15 minute miau desfacut firele de la operatie si ma gasit in urma analizelor suspecta de septicemie .( Zicind luatio acasa daca nu face temperatura mare miine dimineata ma sunati si o aduceti inapoi sa vedem ce facem) si acuma va pot povesti ce am patit datorita dr.Chelariu care ma facut sanatoasa.( dar daca nu aveam bani?) Si astazi am tija si suruburile in picior ca nam mai avut bani sa merg la operatie la particular si de spitalul Piatra Neamt sint terorizata si acuma cind va povestesc dupa atita timp am preferat sa mor cu ele in picior decit sa merg iar la ortopedie la Spitalul din Piatra-Neamt.

 4. Mirel Lucian Barabula spune

  Ala nu e doctor !E casap

  1. Liliana spune

   Sectia de ortopedie, de mai bine de 20 de ani, are aceste „obiceiuri”… Si macar de ar fi competenti dar din pacate, sunt niste „dinozauri” acolo care par a fi atat de „conectati” incat comunitatea nu poate scapa de ei.

  2. Vasile spune

   Aşa şi-au făcut palate. Şi au salarii extraordinar de mari şi tot nu le ajung.Aşa sunt toți doctorii şi chiar şi asistentele și cameristele. Doamne ferește să ajungi pe măna lor și a popilor. Vai de capul nostru ,se duce de râpă țara.

   1. Anitza spune

    Dar pe cei de la ginecologie, când îi luati la întrebări??

 5. Delia Ionela spune

  Noi suntem devină ca acceptam asemenea oameni în sistemul sanitar, NOI trebuie să schimbăm ceva în țara asta, nu doar în sistemul medical! Schimbarea începe acum, NOI suntem viitorul! Înainte de a cere bani unui bolnav gandeste-te „domnule doctor” ca în locul lui ar putea fi: copilul tău, mama ta, tatal tau, sotia ta…..etc!

 6. Vasilica Cretu spune

  Trist dar adevărat!Ambii părinți mi-au murit la 56 ani in spitalul Piatra NEAMT!!!!!Raspunsul doctorului curant ,,nu a avut zile!!???

 7. Dragan Claudiu spune

  așa e când ești la mâna lor….câțiva jegoși pot face un popor să sufere… nu e vorba doar de doctori .

 8. Mirela Strugaru spune

  Cata nesimtire!!
  RUSINE!!

 9. Mihai Simion spune

  Bă, dar chiar nu mai aveti loc de acest Spital? ati rezolvat toate problemele si ati ajuns la Spital?plecati la tratament la privat sau in strainatate daca nu vă convine!

  1. Mihaela Dragomir spune

   Sa va fie rusine.

  2. Ionut spune

   Domnule Mihai Simion, daca si părinții tai ar avea o pensie de mizerie si niciun ajutor, cum crezi tu că ar putea sa mearga in străinătate sau la clinici private? Rusine pt.felul cum gândești. Crezi ca el e singurul caz? Spitalul nostru e un focar de infecție si dr ca ai nostri nu găsești in toata țara.

  3. Monyk2291@gmail.com spune

   Sa va fie rusine!Sa va de-a Dumnezeu sa simtiti si voi pe propria piele,neputinta si durerea pacientilor!!!!

  4. Paul spune

   Domnule Simion,eu,ca angajat,platesc niste contributii la stat inclusiv pentru sanatate. Daca dau bani la stat pentru sanatate,vreau ca atunci cand e cazul, sa am parte de un act medical de calitate. Daca as putea da contributia de sanatate catre un spital privat as face-o doar pentru lipsa calitatii actului medical de stat. Din moment ce statul imi ia banii cu japca, ma vad obligat sa merg la spitalul de stat pentru ca nu vreau sa platesc de 2 ori pentru acelasi lucru. Corect???

  5. alina spune

   pai tocmai ca platesti la privat la fel ca la particular peste tot nu ma bani rusine

  6. Maria Zait spune

   Nu e vorba de spital, e vorba despre anumiți medici

  7. E.P. spune

   Dar de ce sa plec la privat sau in strainatate???? Daca sunt asigurat…. In fiecare luna mi se trag bani din salariu si cand am nevoie, sa ma duc la privat??? Pe bune????

   1. Elena spune

    Rușine medicilor josnici, se subestimează. … În Italia dacă încerci să dai bani, atenții consideră că i jignești. ..cheamă Carabinierii!!!

  8. mike spune


   …eu cred ca tu ar trebui sa pleci in strainatatre sau la PRIVAT ….asta este e economia ….spitalul e PUBLIC din taxele care sunt …..nu te apuci matale sa iti faci reguli de unul singur …sa furi si sa umilesti oameni , ! .ps. mentzinez ca sunt din cei ce merg la „privat’ sau in strainatate ……tocmai din cauza astora ca tine si situatziilor prezentate !

 10. Claudia Moroiu spune

  Felicitări, Emilia Arcan pentru efortul susținut în descoperirea atâtor nereguli și avem încredere ca veți lupta pana la capăt pentru binele cetățenilor acestui oraș.

 11. Kiva Ursu spune

  Saracu om

 12. Rimbu Florin spune

  Nu mai am cuvinte

 13. Danuț C. Airinei spune

  bani marcați sau camere ascunse pe tine….Și trimiși direct la DNA… Dar lumea nu vrea…:/

 14. Mary Sandu spune

  n-avem locuri ?? n-avea banii bietul om ardiv-ar focul de panarame care faceti asa nenorocitii dracului

 15. Stan Constanta spune

  Nu numai în Neamț și la Ploiești avem tot așa și n policrinicil spitale aceasi situație omul pleacă de acasă la medic pentru o suferință și ți da medici cite o replica de ți vine sa plini nu se gindestete ca oameni au bani putini și cistiga f greu pensii mici Îți dă rețetă de calmare și a scăpat de tine nu face investigație. ne trimit sa facem analize la particular și zic ca nu am bani zice și ce vrei sa te și infiez ăsta este răspunsul unui medic

 16. Cristina-Maria Turiceanu spune

  Vai si amar au devenit doctorii ca si parlamentarii. Jalnic

 17. Florica Angela Iancau spune

  Si vrea guvernul sa ne intoarcem acasa !!doamne cita nedreptate !!

 18. Elena Coseraru spune

  Doamne fereste….de aceia cei care sintem plecati afara nu ne mai intoarcem niciodata….ce jale…..Romania

 19. Eugen Mardare spune

  Nu mai in România se poate întâmpla așa ceva ,trimite omu acasa si el nu poate merge ce golani îmbrăcați in halate albe

 20. Sorin Deacu spune

  Din nefericire acesta este crudul adevar in orfana noastra tara.

 21. Dumbravanu Vasile spune

  Bravo foarte bine ai comentat asa au facut si cu tata dumnezeu sal erte sunt niste criminali nu doctori avea doar 66 ani.

 22. Mihaela Blagescu spune

  Oameni buni e vina noastră ca stăm pasivi și le facem jocurile….ia chemați televiziunile filmați cu camere ascunse și publicați pe rețelele de socializare cât de mult puteți. ..poate poate se schimba ceva

 23. mi spune

  de ce scoateti comentariile care nu va convin(in care cadrele sanitare sunt vb si de bine)daca sunteti atat de transparenti,e totul o facatura ,sa inversuneze oamenii impotriva medicilor….rusine ziaristilor

  ADMIN: Din pacate am sters peste 100 de comentarii la acest articol deoarece erau comentarii injurioase. Va intelegem supararea dar va rog comentati fara injurii.

  1. celalalt spune

   Auzi ca sunt scoase comentariile de bine la adresa cadrelor medicale. Pai gasesti un caz fericit din 1000 de abuzuri si cu ala defilezi ? Cei mai noi si cei mai tineri sunt crescuti tot in acelasi mediu de „dinozauri comunisti” si asa vor proceda la randul lor. E varza tot sistemul medical din Romania , de Piatra Neamt ce sa mai zici. Eu indemn pe toata lumea sa ii filmeze, sa ii dea de gol ca e singura sansa spre normalitate. Vreau sa am copii in tara asta.

 24. Florentina Pana spune

  Bietul om!!Rusine tuturor acestor medici care cer bani pt a opera un om!!Sistem sanitar de tot râsul!!

 25. ip spune

  Asa este aveti dreptate, este SPITALUL CARE OMOARA OAMENI !Am avut si eu o experienta trista din partea lor, au omoarat-o pe mamam mea cu zile saraca… INCAPABILI SI JOSNICI CE SUNT! MAI VOR SALARII MARI DUPA CE NU SUNT IN STARE SA-SI FACA MESERIA .MAI VOR SA INCERCE SA PLECE IN STRAINATATE DAR CINE DRACUL II ACCEPTA PE ASTIA SA FACA ASTFEL DE CRIME IN AFARA ,SUNT DE PUSI LA ZID ! IN STRAINATATE PACIENTUL ESTE TRATAT CU MANUSI NU CU SILA CUM FAC IN ROMANIA.PACIENTUL DERANJEAZA CAND VINE LA SPITAL.RUSINE SA LE FIE „UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE!”

 26. Vasile Tudosa spune

  E de groaza ce mai îmi este mila săracii sper ca Dumnezeu sa le întoarcă tot după Cum fac

 27. Adrian Boatca spune

  Acum 24 de ani am ajuns la spitalul P.Neamț cu fractura la ambele brațe!Accident de copilarie…cu sania nu imi aduc aminte cine era doctor la ortopedia dar cred ca era unu prost rau pentru ca rezultatul acelui accident… o mana mai scurta cu 5 cm decat cealaltă

  1. Violeta spune

   In aceiași perioadă era gata sa rămân fara un picior, seful de secție ,cred ca era același nu m- a operat ( fractura deschisa) timp de trei zile ,pana nu a primit banii,a zis ca- mi va tăia piciorul,cum a văzut banii si- a revenit,am stat 5 luni de groază in acel spital,după care nu m- am apropiat niciodata

 28. Alin Si Daniela Magdalina spune

  Doamne. ..!!!E strigator la cer! !! .chiar nu se poate face nimic? In ce tara traim? ?

 29. Alexandra Duraa spune

  Pai daca au salariile lor de ce mai vor spaga doctori,ei sunt platiti pt a ajuta oameni necajiti si bolnavi pai daca vezi ca o persoana nare bani nul mai operati rusine ca daca esti platit de stat ca in strainatate daca aude statul ca doctori iau spaga vor concediat de munca care o are trbuie sa fi multumit cu ceti da statul nu sa cereti spaga la oameni la noi in tara e rusine mare fac treaba numai pe avantaj sa iese banu dar la oameni nu se gandesc ca sunt uni necajiti si alti mai bogati asta e la noi Romania nu castigi bani de la stat macar sa luam spaga ca e doctor ca e primar sau ceo fi.

 30. Tunç Elena spune

  Este vecinul nostru din Dumbrava ,ce naiba nu se poate chiar face mimic despre spitalul din Piatra

 31. Baghiu Dorica spune

  Ce trist ,

 32. Vearba Ionut spune

  rusine!!!o tara de corupti,asta-i Romanica noastra~!!!!!

 33. Simona Sari spune

  Da asa este hoți cersetori isi bat joc se noi toti susțin sărăcirea si oameni necăjiți hoților daca mai bani Mirosi a prost nu mirosi a oameni cu credinta

 34. Gelu Nastasa spune

  Astai Romania..!!..fuggiti fratilor cat mai multi.

 35. Ana Voda spune

  EXTRA ORDINAR NUMI VINE VA SA CRED UNA CA ASTA MAI OAMENI INBRACATI IN ALB DAR SUFLETU VII NEGRU CA UN DEAVOL DE CE TREBUE OMUL BOLNAV SA VA DEA BANI DEOARE CE EL ESTE ASIGURAT CA ESTE PENSIONAR EL A COTIZAT LA SANATATE NU UITA CA O SA INBATRINSTI SI TU LA FEL SA PATESTI

 36. Alina Marshall spune

  Ar trebui trasa la răspunde și casa de asigurări nu doar doctorii,la ce sa mai plătești la casa de asigurare dacă trebuie sa vii cu medicamentele de acasă?

 37. Andrada Armasu spune

  De acord, se poate legatura? Inteleg ca se poate duce la primaria de care tine si poate face o cerere pt ajutor social. Sau sa mearga la politie sa reclame si ei ar putea lua niste masuri

 38. Camelia Wambach spune

  Dar hotii astia nu au legi?? Chiar nu se poate face nimic??

 39. Camelia Wambach spune

  Of Doamne… sarmanii oameni…

 40. Dana Moisei spune

  Rusine Rusine Rusine…. pacat pacat pacat…. sunt in joc vieti de oameni…. Eu am patito 15ani in urma in maternitate…. De atunci am spus si ma rog la Bunul Dumnezeu sa nu mai am de a face cu” doc”din piatra neamt……

 41. Sorin Deacu spune

  Acesta este adevarul…multumesc

 42. Pavel Cioanca spune

  ce sa mai comentam,nu sunt cuvinte. cu ceva timp in urma mama mea a fost dusa in caz de urgenta la spitalul mortii(cu o tensiune destul de mare)la doua ore distanta i sa zis mamei mele sa paraseasca spitalut ca e sanatoasa(bine,nu aveam sa imi las mama in strada)3 ani mai tirziu aceeasi problema cu mama mea dar cu o tensiune exagerat de mare (35,18)i sa chemat un doctor neurolog in regim de urgenta,saracul de el trasnio-ar moarte in el sa prezentat dupa 2 ore ceea ce a fost fatal pt mama mea.ce vreau sa spun defapt 2 lucruri(1 daca vreti sa taiti cautati un alt spital) daca vreti sa murit ducetiva la spitalul judetean nemt

 43. dorys spune

  Rusine celor de la sectia de ortopedie!Sunt niste hoti in frunte cu seful sectiei dr Caramfil.In noiembrie anul trecut a operat-o pe mama mea pt o proteza la genunchi si ne-a cerut 2500 lei si alte materiale sanitare de la o anume farmacie.As fi uitat de banii dati daca mama se simtea bine,dar avea dureri foarte mari si la 3-4 luni de la operatie dr Caramfil ne spunea sa asteptam ca recuperarea durează.Piciorul mamei mele se arcuise si nu mai putea de durere,saraca.Am plecat cu ea la București,la spitalul Foisorul de foc si la control dr de acolo ne-a spus ca i-a pus o proteza gresita,mama mea avea insuficienta de ligamente si avea nevoie de alt fel de proteza.Asa ca la nici un an de la operatie,i-a scos proteza si a înlocuit-o cu alta .Acum se simte bine,datorită dr Mihailide de la București si bunului Dumnezeu.Nu recomand nimănui sa meargă la dr.CARAMFIL,este un mare spagar si el si asistentele de acolo.Vin in dimineața operatie si cer bani pt protocol,cele din sala de operatie(200 lei,pe motiv ca sunt mai multe).Rusine,dle doctor!Mai bine faceti altceva,decât sa nenorociti oamenii si sa le luati si banii,asa cum ati procedat cu mama mea care are o pensie de 480 lei.Rusine dnelor asistente care cereri bani de la pacienti!

  1. Siea Georgeta spune

   Aveți dreptate. Am gonatroza de grad 3 numai pot sta în picioare nu pot nici saai lucrez. Am fost la dr. Caramfil pentru ca nu am dat nici un ban nu mi-a prescris nici un medicament. Atât mia zis genunchiul tău e varză

 44. Ganzenmiller Eugenia spune

  Sa des Dumnezeu ca acesti zisi medici sa ajunga in situatia pacientilor pe care nu-i trateaza si le mai doresc sa traiasca si ei DIN 600 de lei pe luna si fara de daruri!!!!!

 45. Budeanu Ana spune

  Oare de ce statul roman le mai plateste salarii din impozitele platite de noi?Toti au cabinete private cu venituri uriase, astia nu sunt doctori sunt monstri fara mila, rusine si respec.

 46. Simona Si Ovidiu Farcas spune

  Fara cuvinte….asa zis-ul domnu doctor ….il credeam un Om bun ….cu aniii …se vede ca sa schimbat…imi pare f rau…..

 47. Michela Asaftei spune

  UN CONTROL LA SPITALUL DIN PIATRA NEAMT!!!!!!!!!!!!

 48. Michela Asaftei spune

  Asa este….”DOMNUL DOCTOR NANU”…FARA BANI NU SE UITA LA TINE………..LA FEL CA TOTI DOCTORII.SUNT PUTINI CARE AU SUFLET

 49. Michael CA spune

  Ucigasii care mi-au omorat mama ….

 50. Geanina Şfarghie spune

  La fel s-a intamplat cu tatal meu acum 3 ani! Muncesti ani de zile si platesti taxe la stat, ajungi la pensie si tot trebuie sa platesti ! A fost operat cu bani si bineinteles alti bani pentru spitalizare, ca sa nu pomenim de curatenia zilnica care si aia trebuia platita!
  De aia pleaca tinerii din tara, ca sa poata sa isi ajute parintii la nevoie !

 51. Daniela Paval spune

  Fara bani nici nu se uita la tine rusine sa le fie

 52. Alin Razvan Pascu spune

  Mi-e rusine ca sunt Roman vazand ce se intampla cu semenii si parintii nostrii!!!

 53. Vica Din Neamt spune

  …așa este tot sistemul sanitar. ..care mai de care să te jecmăneascã… nu doar unii medici , dar și infermiere , și cele care mătură si fac așa zisa curățenie prin saloane…

  …prin 2004 , o aveam pe mama in spital , operată (ocluzie intestinală ) după ce i-am dat doctorului ceea ce mi-a cerut, o doamnă care mă cunoștea foarte bine (făcea naveta cu VOLANUL de la Podoleni la spital …) și care făcea doar curățenie mi-a cerut cite 10 lei pentru fiecare cearșaf schimbat, plus cite 10 lei pe zi la infermiere sa să îi dea tratamentul. ..și din nou alții 10 lei ca să ii schimbe pansamentul…
  …în 2009, mama a avut de suportat același tratament financiar… pentru o altă operație, tot ocluzie intestinală, doar că de data asta toate categoriile de sume bănești au fost mult mai ridicate. ..

  …cum am scris la început că așa este tot sistemul sanitar, de vreo doi ani mama are probleme cu CNAS din Piatra Neamț, cineva o ia mereu in rîs cu cardul de sănătate.
  Prima dată îi trimite doar o copie cu o fotografie de card, in schimbul celor 150 de roni ceruți… anul trecut prin aprilie, in schimbul altor 150 de roni care i s-au cerut la ghișeul CNAS, mama primește un card FALS care nu poate fi activat.
  Mama se duce cu cardul la același ghișeu , le explică că nu funcționează, iar doamna de la ghișeu îl ia, îl pune pe un raft , si o trimite pe mama la poștă sa caute așa-zisul card bun… ce bătaie de joc fantastică din partea personalului CNAS din Piatra Neamț !!! de ce oare ??? doar a plătit toate şpaghele care i s-au cerut cînd era în spital, chiar și pe la spitalul Bisericani. ..
  …bine, mama se duce la poștă, nu găsește nici un „card al ei „… după care se intoarce… vine o altă doamnă , se vorbesc intre ele și îi dă o adeverință menționând că este gratuită dar că va trebui să plătească din nou alți 150 roni pentru urmatorul card…
  …in septembrie 2015 , mama se duce din nou , să ceară cardul ei… și o așa zisă doamnă „Lăcrămioara ” de la Ghișeu de Jecmănire Bani pe Cardurile False care Nu Funcționează , supranumit ghișeu de eliberare carduri de sănătate , țipă și urlă la ea că trebuie să mai plătească încă o dată dacă vrea card. ..
  … mama plătește din nou , a treia oară fiind , alți 150 roni , după care și acest card este FALS , NU FUNCȚIONEAZĂ ! … să mai scriu și de banii cheltuiți pe transport de la Bodești la Piatra Neamț ?? sau de efortul și suferința ei pe la ușile CNAS? ? De-abia respiră…

  …Menționez că mama are 72 de ani și pe lângă operațiile avute plus bătrânețele actuale, este diagnosticată cu BPOC de la spitalul Bisericani și FAZE de INFARCT. Toate documentele diagnosticate sînt verificabile.

  …Mă întreb cum se poate face, sau ce se poate face, ca fiecare cetățean, dar mai ales cetățean bolnav, să aibă dreptul la sănătate ??? în România.

  …Este adevarat că aceste Carduri de Sănătate, au fost înființate in România doar pentru a jecmăni banii bieților bolnavi ?

  In notificarea ANSPDCP Nr. 48
  http://www.cnas.ro/page/modalitatile-de-eliberare-i-utilizare-a-cardului-european.html
  se spune :
  „Costul cardului european este suportat din FNUASS (fondul național unic de asigurări sociale de sănătate ) ,
  atunci , de de CNAS din Piatra Neamț cere suma de 150 roni pentru fiecare card FALS ??? care nu îi dă dreptul la asistența medicală bolnavului pe timpul ultimelor zile de a trăi in propria sa patrie ???

  Cîte carduri False trebuie sa primească un bolnav și să le plătească , pînă cînd să îl primească pe cel bun ca să își poată primi asistență medicală și medicamente? ??

  Unde merg banii încasați de la săracii bolnavi? ??

  Mă întreb cine are așa mare nevoie de banii bolnavilor : doar acea doamnă de la ghișeu ? sau este toată instituția CNAS ??? Jecmănire Legală de la bolnavi ???

  În sistemul sanitar românesc astăzi este marea concurență : care jecmăneşte mai mult … hoți și criminali legali…

  Dacă cineva mă poate ajuta în obținerea unui CARD de SĂNĂTATE ADEVĂRAT și care să FUNCȚIONEZE, îi voi da toate datele și detaliile de care are nevoie.

 54. Alina Dogaru spune

  Sa va fie rusine…huuuu

 55. Lucica Panciu spune

  Nu se gandesc la Dumnezeu ca nu stiu de el dar stie Dumnezeu de ei si intro zi se intoarce roata

 56. Lucica Panciu spune

  Nemernici fara frica de Dumnezeu Cobori Doamne pe pamant in special in Romania

 57. grigoriu ioan spune

  felicitari pt comentariu ziaristic..dar necesar ar fi ca toti cei care au dat spaga pt rezolvarea unei afectiuni medicale sa reclame institutiilor abilitate parchet,D.N.A,pentru anchetarea acestor casapi medicali,neprofesionisti ai sistemului mortii Nemtene pentru trimiterea acolo unde le este locul ..la PUSCARIE..

 58. Adina Sofronescu spune

  mai bine sa nu ajungi la spital in romania mori cu zile

 59. Maria Pantiru spune

  Doamnee nu imi vine sa cred Romania asta …….mi sa rupt sufletul cand am vazut pe acest om plangand

 60. Roxana Radu spune

  Va rog, daca stie cineva cum se numeste pacientul acesta si cum poate fi gasit?
  As vrea sa il ajut!

 61. Mihai Alexandru spune

  Mihai Gadea poate reusesti sa prezinti situatia asta incat s-o vada toata tara !

 62. Adriana Gabriela spune

  Bietul om, il mai numeste si „domn” pe asa zis-ul doctor. Ar trebui sa-i fie rusine, din cate stiu eu acest „domn” doctor, a facut un juramant in care spunea ca sanatatea pacientilor sai va fi pentru el o obligatie sacra si nu va ingadui sa se interpuna intre datoria sa si pacient consideratii de stare sociala sau financiara…se mai mira unii de ce le e rusine unora ca sunt romani

 63. Luminita Antoce spune

  acesti medici trebuie trimisi acasa,dar nu sunt toti la fel…

 64. Crin Ky spune

  Miiiiiita si bagatiiiiiii la barlog

 65. Teodorescu Sorin spune

  De facut flagrant si puscarie!

 66. Balazs Alin spune

  Pana cand nu ne trezim si pana cand v om continua sa fim idioti si ii lasam in continuare sa fim ciurma lor de oi ,vor exista din ce in ce mai multe astfel de cazuri si nu doar atat! Din pacate

 67. Anonim spune

  Asa a fost din totdea una am facut pratica 4 ani in Acea sectie Toti vor bani de la femeie de servici la medici noi ca stagiari daca ajutam pe cineva ne alungau de pe sectie rusineee mie si jena sa va mai povestesc de asistente c’è ne invata

  1. george spune

   Ce fel de „pratica” ai facut, ca pana si o infirmiera stie sa scrie mai corect romaneste?!?!

 68. Ciprian Suteu spune

  Ce gunoaie de doctori fara cuvinte! !!!!!!!

 69. Agape Victor spune

  A m fost operat de ernie un Germaniea in spital totii doctori , infermieri Mau hntrebat tot timpu Cum ma simt nu a contat nimica daca esti sarac sau Bogat am fost totii la fel tratatii bine

 70. Agape Victor spune

  Ce spital mai Este asta daca morì cu zile la hncisoare cu acel doctor si demisiea a Toti ministri de la sanatate

 71. Cornel Miron spune

  Traim intr-o lume nebuna in care omul si-a pierdut sufletul si dumnezeul lui este banul .Se fura 35 de miliarde de euro din tara asta la o strigare si serviciile dorm institutiile statului dorm si cercesetorii astia de doctori nu se mai satura de bani profitînt de pe urma acestui popor împovarat. Ramai mut si cu sufletul zdrobit de ce vezi.

 72. Georgiana Andreea spune

  Este foarte trist!!! Dar se poate face ceva pt domnul asta care are nevoie de operație ? Niste donații ? Cineva știe cum se poate afla cine este , sau cum se poate găsi ?

 73. Decebal Cristian spune

  Singurul spital in care exista bunul simt si devotament pt profesie este in SPITALUL SF ION DIN BUCURESTI. Tin sa le multumesc tuturor medicilor de acolo pt ca ei sunt cu adevarat DOCTORII.

 74. Breithaupt Gabriela spune

  Mai oameni buni nu se găsește chiar nimeni in p Neamț care sa le pună pumnul in gura acestor medici, chiar nimeni din orașul ăla nu are putere in mușchi sa rupă cateva picioare sa spargă cateva fete , chiar nu vrea nimeni din localitatea P Neamț sa le spargă geamurile de la case si mașini, sa le dea foc la case cu familia întreaga in ea, caci ma gândesc eu ca daca s-ar intimpla asa ceva cu câțiva dintre ei s-ar pune toți cu botul pe labe! Ce ziceți!

 75. Ramo Ramonel spune

  La ortopedie nu ai ce cauta fara bani numai pentru in pans at te taxeaza excrocii!!!

 76. Decebal Cristian spune

  Sa imi bag xxxxxxxxxxxxxxxx lor de spagari! La un moment dat se va ajunge la ceva foarte rau pt medicii care te forteaza sa le dai bani . respect medicii care isi fac datoria cu sufletul si inima. Dar pe spagarii directi ias decapita ca pe cei mai aprigi dusmani ai oamenilor nevoiasi. ….ma rog la Dumnezeu sa nu gasesc medicul care sa imi ceara bani pt ca il distrug pe viata indiferent cat de influent ar fi. Jur ca asa am sa fac cu ce cer bani de la cei nevoiasi si amarati.

  1. Cris Crina Ana spune

   O dobitoaca de doctorița mi-a cerut bani pt operația mamei mele. I-am dat dupa operație.dupa o săptămana am mers la alt spital unde au constatat ca o cususe inauntru( operație de ovare,suspecta cancer) cu ața normala pe care nu avea cum sa o elimine si care se infectase. Abia a scăpat saraca de infecția respectiva dupa o alta operație, la alt spital cu medicii profesioniști-fara bani!. Am sunat-o pe doamna dar nu a vrut sa-mi răspundă, au sunat-o medici si i-au spus sa nu mai lucreze ca medic ca omoară pacienții cu inconstienta ei!au acuzat-o de malpraxis, dar madam s-a pensionat mai devreme pe motiv de boala.urmatorul medic care mi-a cerut, l-am înregistrat cu telefonul.nu i-a mai trebuit mita:-)

  2. Cryss Cristina spune

   Asa ar trebui facut la toti, inregistrati si dati in vileag dupa aceea.

 77. Nicoleta Apostolache spune

  Doamne in ce lume traim?????

 78. Serban Valy spune

  ANAF-ul doarme??? Sau cauta Babetele care vind de doi lei urzici???

 79. Ioan Tiron spune

  Nu este nimeni pe aici care sa aibă cunoștințe la Piatra Neamț? ? Sau poate îl cunoaște pe domnul în cauza ….are nevoie de ajutorul nostru. ..trebuie sa îl ajutam cumva

 80. Miki Miki spune

  Puscati ca Ceausescu

 81. Seby Ro spune

  Rusine romania

 82. Danyela Ichimas spune

  asta e Romania noastra.medicii te lasa sa mori daca nu platesti.ma intreb ce fac cu toti banii pe care ii primesc de la bolnavi?e trist ca nu mai exista omenie si ca multora le lipseste constiinta.am avut si eu cazuri in familie si inteleg durerea acestui domn.imi pare rau ca se afla in aceasta situatie.sper ca pana la urma sa gaseasca intelegere si sprijin

 83. Mircea Daniel Suteu spune

  Doctorii aia trebuie impuscati

 84. Anghelache Oana Monica spune

  Domnule doctor…sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti k el….

 85. Adrian spune

  Nu suntem noi cei care stimulam spaga?Imediat ce ajungem la spital…nu stim ce sa facem sa fim bagati in seama….cui sa dam SPAGA sa fie bine.Si suntem chiar multumiti ca am dat…am scapat de o grija..vom fi GARANTAT tratati cum se cuvine.SA NE FIE CLAR….DACA SE INTERVINE DE SUS,SE OCUPA DE TINE!Nu exista radacina care sa poata fi taiata in domeniul sanitar.Toti medicii sunt fini si cumetri cu politia,parchetul si judecatoria…sau C.J.?Suntem in tara in care :ASTA E!!!DA DOAMNE SA FIE BINE!

 86. Popovici Ionel Si Ionela spune

  Niște jeguri de oameni fără suflet numai bani au în cap rusineeee

 87. Izabella Maria Nagy spune

  Doamne in ce lume traim il cred pe domnul ce spune am patit cu tata la fel am platit scump ca tata sa poate sa umble si platim mereu in fiecare luna cand merge la vizita tra sa dai la doctori altfel nu esti primit si stai cu orele in sala de asteptare nu e corect da suntem chiar noi de vina noi le-am obisnuit asa si acum ei pretind pe langa salarul lor saraci oameni tra sa le mai dau ca sa poate fii primiti la vizita de ce in alte tari nu e asa si noi romani cand mergem in alte tari nu tra sa punem nimic in buzunar ca sa fim primit este o mare rusine sa avem oameni asa in tara ei fac un juramant cand iau dreptul sa salveze vieti da au uitat ca nu se spune ca tra sa si ia bani de la oameni is bat joc de noi

 88. Melania Pirvu spune

  Bine , bine ! Toata lumea scrie si se vaită ,dar nimeni nu zice sa punem ban pe ban si sa-l ajutam pe omul asta !

 89. Gafita Andreea spune

  :(((((…Muncești o viața întreaga si asa esti „răsplătit”…uitam sa fim oameni ,uitam sa ne iubim meseria..

 90. Mihaela Geladin spune

  Feriti-va de Ortopedia Neamt..ca va nenorociti pe viata!Mie dr Berea mi-a uitat sa imi scoata un surub distantier..dupa o dubla fractura de maleola. .iar ghipsul il pun asistentele…rau..si mi s-a reprosat ca eu nu am tinut bine piciorul!Am ajuns la o clinica din Brasov..s-au crucit medicii de acolo de asa un serviciu medical!

 91. Bofan Marius spune

  Cu respect ptr. toti doctorii si pentru prietinii nostri dragi. Daca cineva are numarul de telefon a acestui domn va rog sa mi -l trimite-ti deoarece persoane cu suflet vreau sa plateasca aceasta operatie. MULTUMESC

 92. Cross Moto Vally spune

  Javre

 93. Cross Moto Vally spune

  Incredibil o sa ajungem sa murim cu asemenea doctorii

 94. Andrei Alecu spune

  mai vreau si salarii mari….

 95. Georgiana Tiron spune

  Doamne ferește ….. In ce zile am ajuns sa trăim

 96. Nick Mario spune

  Fara cuvinte…este jalnic ce este si ce sa ajuns de tara noastra…si noi suntem primii vinovati.decand bunicii nostri cand erau tineri si parintii lor le ducea la doctor ba un ou ba o baina si tot a crescut spaga la care ajuns in ziua de azi.trezitiva Romani.si incetati sa mai dati spaga si aveti demnitate va fi greu sa reusim ne vom chinui poate restul vietii dar copii nostri macar vor avea un trai mai bun si copiii lor deasemenea.

 97. Hritcu Stefan spune

  Sistemul e tare hot Nui interesează de noi numai de baniiiiiii ba frate

 98. Gheorgita Ionescu spune

  Asa se întîmplă în românia dar nu face nimeni nimic rusine sa le fie doctorilor parlamentarii du lege de ci…..at si nu fac nimic pt nou

 99. Ovidiu Beti spune

  si mai fac figuri la salarii poate ai dadea omu dar daca nare si e vai de capul lui de ubde si dea?? dar al va bate dumnezeu pe doctorul care ia crerut banii

 100. Seram Anailul Yuli spune

  Din păcate cazurile sunt reale …foarte trist ca inca Mai pot profesa acesti doctori

 101. Ramo Timariu spune

  Doamne ferește nu-mi vine să cred și când mă gândesc că nu e singurul caz… Offf offff….săracul

 102. Mihaela Baciu spune

  Fără bani ești mort

 103. Mona Elena spune

  Romania de cacat

 104. Cristi spune

  Da asa este ! Eu am fost operat de menisc (am fost nevoit sa ma operez deoarece aveam articulatia blocata) ,de Dr Nanu , de doua ori in 6 luni . La fiecare operatie m-i sa cerut 1800Ron doctor , 150 anestezist , 50 asistenta de sala operatie . La prima operatie am mai platit tot ce trebuie pentru o operatie si anume ser fiziologic 5 pungi , fase sterile , camp laparoscopic , manusi chirurgicale ata de cusut ,ac si m-i sa spus sa le cupar de la farmacia Flores din Precista , ca dupa un timp sa aud ca acea farmacie e condusa de sotia Dr. Nanu. Cele doua operatii nu au reusit ba chiar la cea dea doua m-am ales si cu artefacte metalice . A treia operatie am facut-o la Spitalul Municipal Bucuresti , acolo totul a fost gratuit si acum ma sumt foarte bine , genunchiul meu e ca nou.La sectia de ortopedie de la Sitalul Judetean Piatra Neamt e ca la piata , cu oricine de acolo trebuie sa negociezi pretul , de la sef sectie pana la infirmiera . Va anunt ca o perna ca sa o ai pe pat costa 5 ron , altfel nu exista, tratamentul se face doar daca ai 10 ron. Am uitat sa mai spun ca dupe fiecare din cele doua operatii de la Piatra Neamt, Dr. Nanu ma sfatuit ca trebuie sa fac 3 injectii in genunchi cu o solutie ce ilocueste lichidul pierdut in timpul operatiei cate una pe saptamana dar acele injectii nu le gasesc in farmacie si le gasesc la dansul la un pret rezonabil de 650 ron si ele trebuie sa mi le faca doctorul ce ma operat si mai costa 50ron bucata pentru a le face deoarece sunt foarte greu de facut.Am fost de acord si le-am cumparat pe loc, a deschis dulapul din cabinetul dansului si mi lea dat .Dulapul era plin cu astfel de fiole iar pe masa se aflau foarte multi bani , posibil inaintea mea au mai fost bolnavi cu donatii.

  1. Cristi spune

   scz ortografia , am pus cratimile unde nu trebuia , am scris la nervi si viteza ca mi-am starnit amintiri neplacute.

 105. Geo DM spune

  Doctorii xxxxx , mai faceți si reclama ca cică se întorc doctorii din străinătate in România , baai boschetarilor si animalele pleacă din țara asta !!

 106. Ioan Daniel spune

  Peste tot în Romania prin spitaluri e asa!e taxa fixa !ai bani traesti ;nu ai mori cu zile!!tatal meu a murit din cauza sistemului medical si ca el sant sigura mii de oameni care trebuiau sa se bucure de nepoti !!pacat mare pacat!

 107. Valy Badarau spune

  Sai iau în xxxxxx de doctori,k eu pt mama am chemat salvarea trei zile la rand și spunea ca are colica biliara pana a dat în re-peritonita,se separate toate matele în ea și doctorul după ambulanta când i-am spus k vreau sa o duc la spital a spus:da ce eu sunt bunul samaritean!!! Într-un cuvânt sai dau bani!!!rușine!!!

 108. Viorel Scheuleac spune

  PLINGETI VOTATI P.D.L.+P.N.L.+P.M.P. SI O SA VA PUNETI LATUL LA GIT

 109. Petrisor Carp spune

  În românia mori cu zile dacă nu le dai bani nic măcar o pastilă nuti dă

 110. Natalia Posmosanu spune

  Rusine sa le fie

 111. Natalia Posmosanu spune

  Mama mea a murit in decembrie .a fost operata si nu sa mai trezit .un frate de al meu la fel .nu au pic de omenie,nu te lasa sa stai cu bolnavul ca sa l ajuti un pic cind are nevoie mai mare ,egroaznic ce se intimpla

 112. Domnica Tudosa spune

  Aceasta metoda la aceasta sectie se practica de zeci de ani si nu inteleg de ce nu -s-a luat nici o masura .Spun asta pt ca eu am ,,patit-o ,, cu dr Gutu , prin iarna anului 2002 cand soacra mea a avut ghinionul sa-si fractureze un picior cu toate ca-i dadusem ,, dreptul ,, a avut nesimtirea de a-mi mai cere si in cazul in care nu-i dau nu o externeaza ! Nui-am dat si auzind amenintarile mele s-a indurat sa-mi dea foaia de iesire !

 113. Florentina Ciolan spune

  Rușine, rușine sa le fie .Sunt desamagita de spitalu P Neamt

 114. Ervin Ciuhat spune

  Alexandru Poetelea

 115. george spune

  Va dau la fiecare cate 5 lei.

 116. Viorica Stanila spune

  O vedea „Domn’ Doctor”?Ati depus un jurământ,Domnilor Doctori,aveți grija de oamenii care au nevoie doar sa va faceti meseria…atat.”Șpaga” se da la barmanițe,nu la doctori.

 117. Iordan George-Alexandru spune

  Nu mai latrati aiurea cetatenii xxxxxx ca noi suntem de vina..

 118. Daniel Lantos spune

  România lucrului bine făcut ✌️

 119. Elena Lilioara A spune

  Rusine!

 120. Sergiu Gabriel Cioanca spune

  Asa e an toata Romania toti asteapta spaga ancepand de la doctori , parlamentari,politie etc si sa nu uitam si preoti .Lume de cacat

 121. Ioana Roxana spune

  Felicitări, doamna Emilia Arcan pentru atitudine, pentru faptul că sunteți atentă și implicată în diferitele sesiyări ale cetățenilor, mai ales în acest domeniu sensibil al sănătății.
  Doctorii trebuie să termine cu astfel de practici, chiar e momentul în care să spunem STOP !!!!
  Vrem normalitate, vrem respect, vrem condiții și tratament în conformitate cu situația de urgență pentru care am ajuns acolo.
  Indiferența UCIDE !!!!

 122. Stefan Bejan spune

  Saracul

 123. Ispas Despina spune

  Așa este în România nu ai bani mori cu zile nu se uita nici un Dr la tine

 124. Ion Sodolescu spune

  Suntem aici in romanika!

 125. nae spune

  Te ingrozesti cand citesti comentariile ! Intro tara crestina ,sunt doctori platiti din banii nostri, care se folosesc de aparatura performanta cumparata din banii nostri , ca sa-si bata joc de noi. Lipsiti de caracter, conditioneaza un act medical pe care este obligat sa-l faca, de spaga . Astia sunt criminali !

 126. florin spune

  Aaa unde au vrut săi taie picioru lui tata pt. o rosătură de bocanc,era primăvara,am mers la spital Ghiorgheni ,și mia zis medicul ,punei frunză de patlagină de două trei ori sub pansament că nu are nevoie de tratament,e din cauza vîrstei,are pulsul slab,și trăiește și azi pe două picioare.

 127. Marian Mrf spune

  Curând se înființează o pușcărie in orașul nostru, sunt convins ca au locuri si pentru medici. Pana la urma au si pacienții vina lor, ca i-au învățat cu atenții, au tolerat si ca nu au sesizat la DNA sau la Colegiul Medicilor aceste nereguli! Schimbarea se face prin atitudinea populației!

 128. Cristi spune

  Daca va uitati in parcarea spitalului,o sa vedeti masini care valoareaza zeci de mii de euro.Fiti siguri ca acele masini nu au fost cumparate din salarii sau imprumuturi de la banci.Aceste..cum sa spun ca sa fiu delicat..lipitori(asistente,doctori s.a.m.d-nu toti,dar majoritatea) se comporta cu pacientii exact ca niste lipitori:te sug pana cred ei ca si-au facut plinul,si,in unele cazuri,nu se satura pana nu le aduci toata agoniseala pusa deoparte.Spitalul Judetean Neamt este binecunoscut in tara pentru proasta reputatie de a-si bate joc de pacienti.Ce-i mai grav ,este ca gasesti acest comportament in toate sectiile,fie ca vorbim de nefrologie,de nou-nascuti(va dati seama ce oameni fara inima sunt conducatorii spitalului daca au lasat si sectia asta prada spagarilor).Jumatate din personal este angajat pe spaga,vorbim de mii de euro,de-aici si foamea asta.Practic,acestia trebuie sa-si recupereze banii dati.E o caracatita in toata regula.Daca s-ar face o continuare a serialului Caracatita,aceasta ar trebui inceputa cu SJN.Exemple de doctori cu o conduita indoielnica?Asa cum s-a mentionat si mai sus:dr caranfil,gutu,d-na dr bararu de la nefro(are pana in 35 de ani,dar are un stil sa fereasca d-zeu,zici ca o face de-o viata- ma refer la tehnica de a cere) un dr orl-ist ,cred ca e seful sectiei,la fel comportament de om plictisit ,omul care ii desenezi fata cum vrei daca ii bagi in buzunar,si lista poate continua si ca sa dac haz de necaz :trebuie sa ajung undeva in 3 ore si nu-mi ajung acestea pentru a continua lista.Multa sanatate pietreni si,nu uitati,sa puneti un ban deoparte pt amaratii de la SJN,nu se stie ce vremuri vin.

  1. Cristi spune

   Revin cu o corectie-drDiaconu de la nefrologie ,nu Bararu.

   1. MARCEL spune

    CRISTI , DR DIACONU ,o persoana care ptr multi pacienti ar putea fi fiica , copil , ceea ce Frapeaza e ca are si un ton ,, caracter ,, agresiv , cred ca e singura din cei de acolo care are asemenea comportament , mai exact ,,Marul putred ,, pe langa astea are si un OFF al ei personal ,, EI i a murit bunica ,, Dumnezeu Sa o Odihneasca ! dar ptr acest fapt ,situatie TU ca persoana ,, Dr ,, ti ai Propus sa i Ingropi pe TOTI ? oricum cei care fac Dializa 50 % ii ajuta 50 ii ucide treptat ,treptat din cauza Heparinei care in timp se depune pe vase . Macar ca la acel centru FREZENIUS NEFROMED sunt Tratati in conditii mai omenesti ,Deacord si locatia este mai noua , personalu culmea tot tanar , dealtfel ca si pe sectie unde sunt 3 asistente destul de Ok , una care e mai intre 2 varste si mai inaltuta e mai gen acru , are un Golf 4 break , e apropiata de dr ita DIACONU , restu sunt in limitele bunului simt , dar e diferenta de SEF sectie . Dna dr Turcea e un om cu Dzeu ! AR fi MINUNAT sa fie mai multi de felu dumneaeii .

    1. Cristi spune

     Exact! E diferenta mare intre dr Turcea si dr Diaconu.Am si eu o ruda care face dializa.Cum a raspuns dr Diaconu la intrebarile puse de familie cu privire la starea de sanatate a respectivei persoane? „Da ce vreti,numai prin vorbe ?” Mai tarziu am inteles la ce facea referire doctorita.Dr Turcea e altfel.

  2. MARCEL spune

   CORECT DL CRISTi ! Nu l stiu pe dr Gutu ,dar dr Caranfil are TOYOTA COROLA Ultimul tip , cea la care se face reclama acum , Dr Juncu tot TOYOTA C an mai vechi putin , samd ! Ideea e ca pe langa faptul ca cer Spaga mai isi bat joc si de materialele medicale ORI te pun in situatia tede a apela ambulanta de mai multe ori , deoarece te aduc la ei la SJN , UPU , te vad i ti fac o injectie , dau 2 3 pastile , pun o Perfuzie , care tin cateva ore ,dupa te trimit Acasa ameliorat putin durerea si cu indicatia de a cauta med de familie ptr Bilet de trimitere ! daca ai nesansa sa Cazi intr o zi din weekend ai franto , TE vad dupa cva timp ,iti dau un Hap , te pun sa semnezi ca esti Deacord cu ce investigatii i ti fac ei , DAR fara sa ti SPUNA exact ce anume ti au dat , administrat ! am pus o perfuzie cu Glucoza si alte vitamine ,substante , atat , copie dupa fisa ,foaie de OBSERVATIE NU primesti , ajungi Acasa unde dupa ceva ore , noaptea te i au iar DURERILE , iei ceva pastile , dai cu unguente , Nu te ajuta ,se agraveaza , APelezi ambulanta din nou , neputandute deplasa , esti jumate BUTUC , Anchilozat , cum sa conduci ori deplasa pana la taxi ? vin cei de la SAJ ,te recunosc Domnu da pe d vstra NU v am mai dus odata in cursul zilei ? Ba da DAR NU sa rezolvat ! POSIBIL 100% sanse sa se fi Agravat , de aceea afirm ca si bat joc ,irosesc materiale : pastile , perfuzii , fese ,pansamente , carburantul , timpul celor de la SAJ ptr TRATAMENTE ZAdarnice ! Auzisem ,era un Proiect ca cica si daca realizezi Ori NU venituri sa Platesti CAS ! Extraordinar da ptr CE ca sa fii Cobai la UPU . IN FINAL legat de GRUPURI si INSTITUTII , poate unii NU intervin , actioneaza si Ptr faptul ca se Cunosc ,sunt Vecini cu unii din Doctorii respectivi , SI cum se spune cu VECINII tre sa ai relatii bune , ramane CUm a FOST ! DR Caramfil sta in bloc cu un Procuror care nu e un Oarecare , Nu spune nimeni sa fie POLITIE din anii 50 dar e Imposibil sa nu fi auzit , vazut Oameni Veniti ca n ZI de DANIE la dom doctor la usa !

  3. Ramona spune

   Hotilor!LA sectia de ginecologie piatra neamt e pa del!de LA cei cu liftu pana LA asistente si doctori

 129. Valeria Macovei spune

  Nu-i poti numi oameni…sunt niste mizerii ai societatii sarace in care se afla Romania

 130. Firicel Buruiana Renato spune

  Nenorocitilorrrrr

 131. Dani Dani spune

  Niste cäläi si criminali lucrä in spitalele din RO!!… , cä medici nu îi putem numi… Doar dupä spägi le strälucesc ochii!… Esile ar bani pe ochi sa le iese de cersetori de rahat !!

 132. Vasile Smau spune

  E tot vina noastra. Noi i-am invatat noi saii desvatam. Asa au mers treburile dintodeauna. Fara sa dai nu ai. Dar atunci e mai rau cand dai si mai cazi pe mana unui casap. Nu e singurul caz au fost si vor mai fi asa ceva la noi.

 133. Kamy Simoiu spune

  Dr. Nanu esti un NENOROCIT sa ai parte de xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 134. Arabela Acsinie spune

  RUSINEEEE…

 135. Andrei S Mihai spune

  dl. doctor Nanu sa-ti xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 136. Marius Puscasu spune

  Este viata noastră ei pregătesc spagari

 137. Marius Puscasu spune

  Sa facă pușcărie profesorii

 138. Dascalu Mihai spune

  Criminali…….

 139. Marius Puscasu spune

  Domnilor condamnați șpaga de la facultățile de medicina

 140. Savin Gina spune

  Cerutul si luatul spagii ar trebui sa fie pedepsit cu puscaria…fara discutii…sa vezi cum se schimba lucrurile si in Romania. Ticalosi fara inima pe care nu ii intereseaza durerea omului vor doar bani(spaga)…ca doar au un salar,sunt platiti pentru munca lor…merita puscaria,merita sa fie dati afara din functia lor si incet incet jegurile astea care se joaca cu viata saracilor oameni prin spitale,au sa inceapa sa dispara. Tare mi-a fost mila de omul asta vazandul cum incepe.sa planga…tare ma doare inima sa vad Romania noastra distrusa si injosita de coruptie si de nedreptati.

  1. Balan Ciprian spune

   Hotii nu vor da niciodata legi impotriva altor hoti…?

 141. Marius Puscasu spune

  Trebuie condamnați profesorii de la UMF care acorda note de trecere studentilor puturosi pentru 100 de euro.Acesti viitori medici vor fi slab pregătiți,vor diagnostica aiurea, vor cere bani pacienților. Noi nu ne dam seama ca mai târziu vom ajunge pe mâna unor astfel de indivizi zis doctori incompetenti care ne vor diagnostica aiurea.Nimeni nu are voie sa se joace cu viata noastra .Eu unul as condamna profesorii de la UMF Iași la genocid iar pentru admitere și sesiuni as forma un juriu din persoane care nu au interese din diferite domenii de activitate

 142. Boisteanu Maria spune

  uitati. va in ce tara traim acesti macelari din spitale jupuiesc si pielea de la acesti amariti Si noi chiar daca ne ia si sufletul acceptam

 143. Anca spune

  Un nesimtit domnul doctor Gutu!! si tatalui meu acu doua luni i-a cerut 800 de lei pentru o operatie la genunchi!sa ii fie rusine..un pensionar care a dat toata pensia acestui nemernic.Sper intr-o zi sa plateasca.

 144. george T spune

  Acum 6 ani am fost operat de sld de dr. Caranfil spaga asigurata 600 leiOperatia, doar cu tija fara fara proteza de dorectarea lungimii picioruluiUn episod interensant in ziua externarii|.Doamna blonda si carliontata,asistenta care mi-a schimbat pansamentul mi-a aruncat cei 2 lei pe care i le-am oferit o mica „atentie”,spunandumi enrvata „astea sa-i dai portarului”Mi-am salvat onoarea imprumutand 10 lei de la un pacient din salon care ma cunosteaAsistenta i-a luat fara macar un multumesc!

  ADMIN: Cunosc acest caz deoarece personal am rugat pe cel de mai sus sa nu imi spuna care e asistenta ca sa nu fac ceva necugetat. Nici nu stie sarmana asistenta prin ce pericol a trecut…

 145. Minciuna Madalina spune

  Soacrei mele pentru o trimitere de la dr. din oncologie ( pt care nu avea banii necesari pana la pensie) i s-a raspuns: Doamna –– veniti saptamana viitoare dupa ce luati pensia si va fac atat trimiterea pt Rmn cat si pt analize…

 146. Bontas Sorin spune

  Pentru astfel de medici , asistenti nu exista decât o singură soluție – acceptați ca le oferiți „spaga” în ziua programata si depuneți cerere la Parchet pt. mita ; șansele sunt 100% ca acel medic să fie arestat. Dacă nu avem simțul civic tot poporul nu vom stirpi corupția !

 147. Selena Gianina spune

  Trebuie denuntati.. Nu se poate asa ceva 🙁

 148. Aura Miturca spune

  Sărmanul om, câți or mai fi ca el. . .Cum plânge… off, Doamne! Ma doare in suflet de mila lui!

 149. Manuela Dulgheriu spune

  Imi e sila de doctori in general chiar si de cai care lucreaza in privat am mers cu baiatul meu intro seara la mediurg ptr a ocoli statul la urgenta si a fi bagata in seama cu vopilul mai repede ,copilul acuzand dureri de burta ,acolo la mediurg mi sa cerut 200ron care iam platit acesti bani fiind ptr consult va dau cuvantul de onoare ca nici nu a atins copilul doar ma intrebat simtomele care le prezenta mia dat o reteta de debridat si atat mia spus ca daca copilul se simte rau am la dispozitie24de ore ca sa ma intorc la ei dupa cele 24de ore tre sa platesc iar oare e normal ?eu am dispus de bani in acel moment dar sunt oameni care nu au pur si simplu nu au ptr ca nesimtiti iau salariu din impozitele care le platesc toti oamenii la fiecare salariu si fiecare pensie sunt retineri ptr sanatate sa le fie rusine tuturor de la guvernenti pana la medici

 150. IOAN AMARINEI spune

  Vad ca unul ofuscat vrea sa plece din tara ! Pleaca ! Du-te , si daca esti bun…o sa fii acceptat , apreciat si eventual platit cum se cuvine ! Insa pentru bucatar nu mai pune palma …riscant ! bucatar , individ fara scupule , avar si parvenit . Mai bine ramanea acolo ……..in moldova lui ( Moldova n-are nici o vina in acest context )

 151. Silvia Raluca Motoi spune

  Nenorociți nu merita sa stea acolo in spital medici astia
  Saracu om off doamne nare cum sa se duca acasa ca nu poate merge ..aia nu sunt oameni medici

 152. Mady spune

  Si bunica mea de 92 de ani operata de 3 ori in 2 ani de dr Nanu, respectiv de 2 ori la picioare si odata la mana acum o luna, a fost nevoita sa dea cate 1500 lei pt primele doua operatii si 800 lei pentru a treia. Ultima oara i-a mai facut o reducere si a zis ca spera sa nu isi bata joc de el cu 100-200 lei.

  Uite de asta mi-am nascut cel de-al doilea copil al spitalul judetean Bacau (deci tot la stat, insa nu mi-a cerut nimeni vreun ban). Si de asta imi iau sotul si copiii si plecam in strainatate cat vedem cu ochii. Aici NU SE MAI POATE. Vreau sa uit de Romania, nu imi va fi dor de absolut nimic de aici pentru ca totul e contaminat si putred.Salarii nu, preturi extrem de mari, spitale nu , doctori de mai bine fara ei, apa potabila otravita, sosele nu, job-uri nimic, scoli la pamant, locuri de recreere nu (pana si la strand, parc si zoo ne-au invadat tiganii cu gonflabilele 5 lei 5 min ca sa nu mai poti scoate copiii nicaieri, doar prin padure), functionarii publici acri si agitati mereu, locuinte nimic, coruptie la cel mai inalt nivel. Asadar a mai ramas vreun domeniu pe care nu l-am trecut in revista? S-a deschis cutia Pandorei si toate rautatile s-au abatut deasupra noastra.

 153. Varvarescu Iliuta spune

  Poti sa ai si bani dar tot te omoara PE masa de operati

 154. Felicia Rodica Tanasescu spune

  sa le fie rusine la medici astia criminali,pentru ce IAU salare,? mai FAC si greva ca nu le ajung salarile? un bolnav trebuie sa moara din cauza cadrului medical ,asa ceva e de dat la ziar,ce face ministrul sanatatii,doarme in papuci?offf

 155. Claudia Cozma spune

  Sa le fie rusine.

 156. Liviu Pruna spune

  rusineeeeee

 157. Mara Ursula spune

  :((

 158. Cris spune

  http://medalert.ro/
  redactia@medalert.ro

  Aici se pot face reclamatii impotriva coruptiei din spitale.
  Este o initiativa noua, dar poate cu timpul va avea succes.

 159. Angy Marco spune

  In spitalul ala e jale mare,asitentele alea sunt niste moarte de foame sunt disperate dupa bani gratis mai si le fura mancarea pacientilor. Scarbe de oameni la fel ca intregul personal! Sunt cu totii disperati dupa bani, dupa ce le umplii buzunarele atuncia da se uita la pacienti. Rusine scarbelor

 160. Miha spune

  „N-am alte cuvinte sa descrie agonia,poate unul singur:Romania!”

 161. Alexandra Frunza spune

  Asta-i România!!

 162. Iulia botez spune

  Revoltător! Tocmai ca astfel de fapte incalificabile sa nu se mai întâmple trebuie sa sprijinim pe cei care fac eforturi sa schimbe acest sistem bolnav împămîntenit din pacate si in judetul nostru. Spor in toate demersurile pe a aceasta tema si nu numai d_nei presedinta Emilia Arcan si echipei sale.

 163. Petcu Emilia spune

  In toate spitalele noastre din România se întâmplă la fel ca la Piatra Neamț,doar că unii au curaj să vorbească iar alții nu.

 164. Trandafirul Galben spune

  La ăștia nu prinde nimic din ce spunem noi de vina sunt porcii aia mari măcar dak ar vedea Ministrul San RaedArafat asta să-i dea pe toti afara care cer bani de la oameni pentru o operatie

 165. Catalina Floria spune

  Pentru cei ce tot se tot intreaba de ce pleaca sau mai bine spus „fug” romanii de tara lor,aici aveti raspunsul

 166. Mihaela Baciu spune

  Acum 20 ani lucram in spital ca asistenta. Am născut fetița mea la etajul 4 si pana nu am dat șpagă infirmierei, aceasta nu mi-a dat o cămașă de noapte curată. Am emigrat in Italia de 19 ani. Acum 6 ani am fost operata pentru o tumora. Am sta in spital 2 saptamâni si va rog sa ma credeți nici măcar o floare nu a fost nevoie sa dau! M-au îngrijit, m-au spălat, mi-au plus plosca, schimbat pansamentele in fiecare zi, m-au ajutat sa fac primii pași…. nu am dat nimic! Doar un mare mulțumesc! Am făcut chimioterapie,am făcut radioterapie. NU A FOST NEVOIE DECÂT DE MULȚUMESC!

  1. anonima spune

   si eu am născut prin cezariana acum un an la acest spital.Nu mi-a cerut nimeni nici o atentie si au fost foarte grijulii cu mine,deci nu am nimic de reprosat cadrelor medicale,însă când a venit ziua sa plec acasa a venit o asistenta si mi-a dat fisa de externare si mi-a spus ca trebuie sa îmi cobor singura bagajul (pt. ca asa este procedura)si sa merg la liftier sa arat fisa de exterminare,sa cobor si dupa sa vin dupa bebe.zis si facut:iau bagajul(foarte greu)într-o mana si externarea in alta mâna si merg la liftiera(femeie fiind)unde am surpriza sa aflu ca nu ma duce la parter neavând aceasta obligatie si mi-a spus sa cobor scarile(4etaje cu bagajul si operata de 4zile).Dupa ce i-am spus ca îmi sun doctorul ginecolog(dr.Rugină de care si asistentele se temeau când auzeau de numele lui)liftiera a devenit foarte amabila,chiar s-a oferit sa-mi urce si sa-mi coboare bagajul din lift.Oare de ce?

 167. Elena Florea Ely spune

  Si mai sunt si pers ce ii învață cu mita , ia de aici si fa treaba , dar un sarac de unde dintr-o pensie amărâta , nu insinsistati oameni buni prin a le da bani denunțați

 168. Privitor spune

  Sigur, nu toti, dar majoritatea nu mai au nici o limita, rusine, ori frica – sfarsitul lumii de ar fi maine si poate tot ar mai trebui o minima decenta, permanent zbiara ca disperatii ca nu le mai ajung banii, dar medicii de familie nu spun nimic de ce incaseaza fara sa miste un deget, ori cat incaseaza din promovarea medicamentelor pe care le testeaza pe cobaii carora le zambesc perfid, iar ironic totu-i pe banii taxati lunar si din salarii si din pensii si din orice venit a sfidatului si umilitului ajuns la mana acestor macelari aflati intr-un etern experment (din care ironic nu inteleg / invata nimic).

 169. Dr. Gheorghe Plesea spune

  Mai terminați cu penibilitațile astea!!! Niste „ziariști” in criza da audiența ațâță oamenii contra corpului medical, rezultatul e o isterie anti medicala, bolnavii nu mai au încredere și ocolesc medicii ca sa se trateze la vraci (vezi chestia de la Borca)ori energoterapeuți sau șarlatani. Sa vina la voi ca tot aveți adevarul suprem in mina !!!! Daca de medici ca n-aveți nevoie atunci e bine ca pleacă in străinătate unde sunt si plătiți si respectați. Scrieți calomnii fără a asculta și alta parte iar pe mormanul de fraieri care casca gura la voi va clădiți motivarea „adevărului” vostru șchiop. A spune :”Rușine sa va fie” dar asa ceva nu aveți !!!!

  1. Gheorghe spune

   E firesc sa va simtiti revoltat! Dar sa nu uitati ca oamenii au invatat ca mai au si drepturi! Mai nou, au invatat sa spuna AJUNGE!
   Vi se pare firesc ca un om sa fie dat afara din spital pentru ca nu are bani? Stiti cate erori de diagnostic si tratament au fost confirmate de spitalele din Mures si Cluj?
   Este revoltator modul in care, inclusiv liftierul din spital (vanzator de valuta in timpul liber) pretinde spaga! Am fost una din persoanele care a avut neobrazarea de a-l apostrofa pe acest parvenit dar nu s-a schimbat nimic!
   Mergeti in strainatate domnilor medici dar acolo daca nu faci meserie, ajungi muritor de foame! Acolo este loc doar pentru profesionisti!

   1. Dr. Gheorghe Plesea spune

    Vorbești fără tine !!!! Eu sunt revoltat pentru ca niște ziariști de 2 bani terfelesc toată lumea medicala !!!! Nu e just !!!! O viata mi-am ruinat pentru sănătatea voastră și acum am parte de înjurături, de pacienți aroganți, cu pretenții nejustificate. DACĂ VOI AVEȚI DREPTURI, SI NOI AVEM !!!! Nu suntem obligați sa suportam mojiciile sau chiar violentele unora cărora le-am dat sănătatea: Un pacient pe care îl scapi de o problema cardiaca severa te face albie de porci pentru ca la ieșire are încă dureri de șold !!!!
    Diagnosticele și tratamentele mele au fost confirmate mereu de clinicile universitare care îmi trimit „cu adresa ” pacienți operați pe cord pe care eu i-am diagnosticat și convins cu greu sa se opereze….. Nu mai vorbi de diagnostice infirmate dacă nu ai cunoștințe medicale.
    Nu mai faceți aluzii la marile noastre averi!!! Nu m-am îmbogățit intr-o viata si meritam asta după ce am făcut !! Am făcut totul cu împrumuturi la bănci pentru care am trudit din greu ; nu sunt sărac dar nici nu am averi, am clădit totul cu sudoarea mea și niciodată n-am cerut ceva cuiva. Ba nu, mint; am cerut multor bănci împrumuturi . De asta nu permit nimănui sa ma jicnească, sa ma insulte. VREAU, PRETIND CHIAR SA FIU RESPECTAT FIINDCĂ N-AM FĂCUT NIMIC DE CARE S-MI FIE RUȘINE !

  2. robert spune

   Ca ortopezii din spitalul ala sunt spagagii nesimtiti se stie de mult. Poti sa mori langa ei si tot nu isi fac traba fara comision……

  3. Vlad spune

   Vai vai dle Gheorghe Plesa, ma simt cutremurat din toate incheieturile de pseudo-retorica dvs (a la seral desigur). Sunteti ultima speta de om existent pe fata pamantului iar pentru acest tip de comportament nu veti primi nicidecum lauda ci compatimire. Chiar nu observati penibilul situatiei in care va aflati? Aveti sute si mii de plangeri de la pacienti si dvs ne vorbiti noua de cazuri izolate de vraci si sarlatani? Voi sunteti adevaratii sarlatani ai sistemului. Voi, spagari si talhari de natie si de neam. O sa va putrezeasca oasele in puscarie. Daca nu o sa fiti judecati de noi o sa fiti judecati de catre urmasii nostri si de catre istorie. Infractori ordinari ce sunteti !

   1. Mara spune

    Super ! Brazo ! Bine i-ati mai spus-o ! Doctor cardiolog si gras ca un xxxxx ! Cine a mai vazut asa ceva ?

    1. Paraipan spune

     Impostorul nr. 1 al orasului vorbeste…nu-i dau numele ca se sub intelege (sa nu zica adminu ca jignesc somitatile orasului cu nume si prenume)

   2. Dr. Gheorghe Plesea spune

    Arata-mi măcar o plângere la adresa mea de la vreun pacient. Nu va vorbesc de vraci si șarlatani citi mai bine, daca nu va convine de felul cum va îngrijim, duceți-va la vraci, la șarlatani, la Tudorița (sau asa ceva ) de la Borca ca tot are coada la poarta. Boicotați spitalele dacă nu sunteți mulțumiți si odihniți-va in pace dacă nu vreți la medic. NU PERMIT UNUI NEISPRAVIT SA MA INSULTE !!!!

  4. marius spune

   Eu sincer v-as trimite un pic in Africa ;voluntariat obligatoriu sau faceti doctori fara frontiere adica mergetzi toata lumea sa ajutati oameni,batrani copii fara sa primitzi o xxxx,scuzati expresia dar aia sunt DOCTORI ADEVARATI

  5. Mihaela spune

   Sa intelegem ca si dumneavostra faceti parte dintre medicii care cer spaga. Si da, mai bine sa ramanem fara medici, decat sa fim tratati de niste jugodii fara suflet care au uitat juramantul depus si care urmaresc doar sa-si umple buzunarele pe spinarea oamenilor simpli si fara aparare. Sa va fie rusine si sa va dea Dumnezeu sanatate atat cat au si pacientii pe care ii tratati!

   1. Dr Plesea Gheorghe spune

    Înființați tribunalele poporului sau năvăliți in dispensare si spitale ca sa înlocuiți medicii cu oameni de nădejde din popor care vor invata medicina la fără frecventa in 3 săptămâni…. Au mai făcut-o si chinezii ,,,,Demarați o noua revoluție culturala !!!! Voi pretindeți nu sa fiți doar respectați dar si cu umilința sa fiti slujiti de „servitorul sanitar” Si noi vrem respect si noi avem drepturi ! Nu suntem slugile voastre, va dorim colaboratori in interesul sănătății voastre dar voi vreți sa ne târâm la picioarele voastre. Mi-am ruinat propria sanatate pentru a voastră iar acum am sudalmele voastre !!! Daca sunteti asa de deștepți de ce nu ați făcut medicina ???? Pentru ca va era lene: eu ca sa ajung ceea ce sunt am făcut un sfert de secol de școli, noi toată viata învățam ultimele noutăți si asta pentru voi ca sa fiți mai sanatosi si sa ne puteti scuipa. Un dobitoc scria ca sunt gras ca un porc dar el nu știe ca eu nu am avut TIMP PENTRU MINE ! nu am avut timp ca sa fac sport, am muncit din noapte in noapte, ani fără concedii, m-am îmbolnăvit ca sa va scap pe voi iar acum niște imbecili sau imbecilizați au tupeul sa ma ocărască.

    ADMIN: Cu tot respectul domnule doctor… si eu sunt nevoit sa inghit laturile justificate din partea celor care s-au saturat de jurnalistii corupti si cumparati… si politistii inghit insulte pentru colegii lor care sunt Garcea ….fiecare breasla suporta asta si stiti de ce ? Pentru ca dumneavoastră, politisti, eu … acceptam sa avem in propria breasla jeguri umane care sa ne faca de ras. Dacă nu ne facem noi curat in propriile ograzi vom fi calomniati la infinit …e si vina noastra ca s-a ajuns aici …

    1. Gigi Stanga spune

     Prieteni cand o sa va dati seama ca „destructuralizarea se face cu parul din gard” incepand cu Gutu, Caramfil, Nanu, Bucataru
     Cand terminati cu ei o sa vedeti ca vor inceta sa mai ceara spagi!

    2. Catalin spune

     Procurorii sunt și ei oameni care au nevoie de doctori pentru a se trata ei sau rudele lor….dacă ar fi toți legați…..cine ar mai trata pacienții? Mai înțeleg și faptul că salariile medicilor sunt mici. Ce nu înțeleg e faptul că o bătrânică cu pensie de 500 lei trebuie să platească la fel cu un pensionar cu pensie specială de 3000 lei……..

  6. Mihaela spune

   Stimate Dr.Gherghe Plesea
   Aceasta situație îngrijorătoare persista deja de mai bine de 15-20 de ani .
   Sunt un simplu asistent medical care după terminarea școlii nu am avut prea multe posibilități de a-mi profesa meseria la mine in tara.
   Asa ca a trebuit sa îmi caut alte posibilități….
   Șpaga era deja la moda in anii 2000-2001 ….
   Pe propria-mi piele a trebuit sa dau șpagă la COLEGELE din repart pt a-mi da lenjerie curată cand l-am internat pe tata cu AVC …sau ați vrea sa știți cât mi-a cerut pe postul de munca ?!
   Acum sunt un pic mai in urma cu tarifele dar atunci pt mine 3000€ erau bani având in vedere ca abia terminasem o școala Postliceala ….
   Iar mai nou dac vreți sa fiți in tema ….2015 …am plătit șpagă de la cucoana de la Starea civilă , secretara policlinicii si pana la secretarele școlii Postliceale ….
   Asa ca stimate Dr.G.P. Știm cu toți care este realitatea in sistemul sanitar Nemțean ….
   Cu tot respectul , un fost cadru sanitar Nemțean.
   P.S.: sa nu aveti impresia ca medicii șpăgari vor alege drumul străinătății !

  7. Razvan spune

   Gheorghita Pleasea, as putea scrie o carte cu exemple concrete de rude si prieteni, sa nu zic si de propria persoana, cazuri unde s-a ajuns si la deces in urma neglijentei, incompetentei sau nepasarii cadrelor medicale.
   Una e sa soliciti ca noi pacientii sa nu bagam pe toti doctorii in aceeasi oala, in cazul in care ar fi si oameni printre animale, DAR alta e sa ma insulti afirmand ca medicii sunt oameni onesti si TOATE cazurile expuse acum si intrecut ni mass-media sunt inventate.
   La ortopedie e arhicunoscut faptul ca medicii cer bani direct in buzunar; pentru mama mea mi s-a cerut 14 mil. vechi, fara a primi bon/chitanta. La maternitate e si mai grav, de unde rezulta natalitatea mica in judetul Neamt (in realitate nemtenii prefera sa nasca in alte judete adiacente, doar sa fuga de Tg. Neamt si Piatra Neamt).
   Sa vorbim Gheorghita de situatia de la UPU Piatra Neamt sau de la Tg. Neamt unde pana nu bagi bani in halat nu iti pune mana in ghips, cu salvarea pornita, in asteptare?
   Sa vorbim de sectia de urologie de la Piatra Neamt, un cuib de medici contractati firmelor private, ghidati de lobby pentru a trimite pacientii sa faca analize scumpe la cabinete private?
   Repet, or fi si medici oameni, DAR tu sigur nu esti unul dintre ei din moment ce ne consideri atat de prosti.

  8. Revoltata spune

   Hai mai lejer dom. Doctor. Cu insultele. „Mormanul de fraieri” cum îi numiți va umplu buzunarele. Nu va este rușine !? Mergeți în străinătate sa învățați cum sa va comportati cu pacienții.

  9. vladimir spune

   Nu vrei tu sa te trateze domnul Nanu pe la buzunare ?

  10. marcel spune

   Domnu doctor DACA e asa de BUN sistemul medical NEmtean , D vstra de ce a ti mai plecat prin FRANTA , Ori cand au inchis Spitalul Bicaz , de ce ati preferat privatul SI nu a ti ramas la cel de stat la SJN ca alti colegi , ex dr ULEIA orl ist fost sef la Bicaz .??

  11. chiuretaj la buzunar spune

   Hai pretenas….voi astia telectualii de doctori muriti de foame fara prostime…noi fara doctori murim oricum…deci…voi invatati ca sa va imbuibati…noi mergem la doctor de prostie…ca de murit murim sigur

 170. Elena Florea Ely spune

  Niște hoți , vai de capul nostru , doctorul te omoară si preotu te îngroapă , amândoi fc bani , pe mama au omorât o doctorii cu studii cumparate , ca la noi la nimeni

 171. Luti Ilie spune

  Asa e la noi,în Romania, din pacate:

 172. Elena Marian spune

  si eu am stat cu sotul meu vara trecuta, cu ambele picioare rupte , l-au tinut o saptamana asa,sa ii gaseasca loc la RMN ! Si nu voiau sa ne dea voie sa plecam la alt spital mai mare, pt ca se poate face la ei operatia! Rusine sa le fie! L-am invoit de vineri pana duminica de am reusit sa il scot din spitalul P Neamt si sa il pot duce la Iasi ! Acolo alti oameni, nu iti cere nimeni bani, nu negociaza nimeni cu tine ca la P Neamt! l-am dus duminica la urgente la Iasi si marti era operat ! Dar intr-o saptamana la Piatra Neamt am vazut cum le dadeau lista oamenilor sa isi cumpere materiale pentru operatie, inclusiv camp steril, si ce le mai trebuie lor in sala de operatie, de la o anumita farmacie – in valoare cam de 300 leii! Am vazut cum i-a cerut unui bolnav 150 lei sa ii faca o injectie cu acid hialuronic la genunchi, daca nu avea saracul era sa fie externat fara acea injectie – si era un om care muncea cu ziua si cazuse de pe o capita de fan si isi fracturase rotula! Deci ce sa ii mai ceri si amaratului aluia care nu avea bani de paine? Rusine!

  1. Manuela Tupu spune

   Si mie mi-au facut la fel la Piatra. Respect pentru medici din Iasi.

 173. Dumitra Zaharia spune

  E de groaza cu ciubucari astia de doctori lasa oamenisa moara cu zile daca nu le incarca buzunarele cu bani RUSINE DOCTORILOR

 174. Daringa Dumitru Marius spune

  Arestați si verificat averile

 175. Mihaela Cristiana Zaharia spune

  Sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi la ortopedie ,nu ca ar fi singura sectie unde nu ai ce cauta fara bani la tine l, dar aici e chiar ca la piata. Negociaza „doctorul” cu tine ca mamaia cu urzici . Si cum esti disperat ca ai ajuns pe patul spitalului ,îi dai banii ,ca altfel zaci mult si bine fara sa te trateze. Si uite asa ,cel care a depus juramantul lui Hipocrate, cel care odata se multumea cu un ou ,azi vrea un bou. Ce daca tu nu ai ,el vrea . Nu o sa-i bag pe toti in aceeasi oala,poate mai sunt si doctori-oameni ,dar eu înca nu am întalnit acest specimen . Rusine sa le fie.

 176. yoana spune

  Naiba sa îi ia cu tot cu halate albe morți de foame

 177. Cristina Chiorean spune

  Au uitat ca au depus un juramant de a salva vieti.totul se resuma la bani au si ei salar dar tot nu se satura la fel ca si parlamentarii si se plang ca nu isi merita salariile mizere pe cand un om de rand se multumeste si cu putinul care il are si casa de asigurari de sanatate ce Face cu banii luati de la populatie?rusine cadrelor medicale si ministerului de sanatate

 178. Marcel Balan spune

  Haideți sa ii prindem cu microfoane si camere ascunse , asa sa eliminăm din sobolani

 179. Nicolae Florea spune

  Pai mai, voi astia ce lucrați și faceți pe doctori…sa va trazneasca dumnezeu și sa va dea vouă bolile la toți oamenii necăjiți la care le cereți bani și ai lăsați sa moara cu zile…Nu v-ar mai rabdă pământul. ..

 180. Marcel Si Ica Buruiana spune

  De ce au mai depus juramant sau astia nu sant medici o fac numai pt bani sa va cada mainile

 181. Marcel Balan spune

  Mama mea a pățit la fel nu de mult timp. Îmi povestea cum asteptau plicul cu bani, altfel treceau pe langa ea si nici nu se uitau .

 182. daniela spune

  Asa se intampla in toate spitalele din Romania , am avut o problema in fam grava si din spitale in spitale toti asteapta bani si noi am dat find vorba de viata nu te dai inapoi dar pana la urma degeaba

  1. dana spune

   Adevarat la TG Mures am platit 20 de milioane o operatie la coloana si a fost 2 doctori si deee au venit pe rind dupa bani sa le dea cel de sus ce merita la toti

 183. Andrei spune

  JAPCA LA DRUMUL MAREEEE….. pana si liftiera iti cere 5 lei sa urci cu liftul :))))

  1. Ioana spune

   Corect.Am fost operata de apendicita,doctorul a fost foarte profi,dar mama nu putea sa urce la mine daca nu dadea 5 lei la liftier.Eu,fiind mai mica,plangeam in telefon,ca de’ asa e cand esti mic,te sperii repede,mai ales ca niciodata nu mai fusesem internata intr-un spital,iar mama imi spunea ca nu gasea unde sa schimbe banii,sa-i dea tampitului de la lift.E jalnic.

   1. Paraipan spune

    Escrocii de la lift sunt cunoscuti…am patit-o si eu…o branca mica si te duce gratis…va vorbesc din experienta…aplicati forta in relatia cu gunoaiele astea analfabete…astia stiu numai de frica…

 184. PÂRSU COSTEL ZBUCIUMAC spune

  Mai stie cineva cum suna juramantul hipocratic ?
  Mai suntem oare egali in fata divinitatii ?
  Nu cumva unii se trag din maimuta iar altii se pretind a fi mici Dumnezei ?
  Oare numai in locatii exotice si la shopping in Milano sau Paris isi pot face doctorii concediile ?
  Atat de tare pute plebea incat nu mai merita un concediu la Mamaia ?
  Felicitari doamnei Arcan pentru interventia facuta, sperand ca acest caz sa traga si un semnal de alarma in randul politicienilor nemteni, care trebuie sa se ocupe mai atent de sanatatea votantilor.

 185. Alina Alinutza spune

  Saracii oameni

 186. AntiProști spune

  În 2007 am făcut o plângere la poliție pentru că liftierul mi-a cerut bani(5lei). 5lei de la mine, 5lei de la x, 5lei de la y. Se pot strânge câteva sute de lei pe zi. Într-o lună, câteva mii de euro.
  Au fost la spital doi polițiști care au făcut o anchetă, au stat de vorbă cu individul, cu alți angajați ai spitalului, cu medici.
  Liftierul a fost dat afară din serviciu, iar în acest sens am primit chiar și un comunicat din partea poliției.

  În 2014 am avut o cunoștință internată în spital pe care am vizitat-o. Liftierul, pe care îl dădusem afară din sistem în urmă cu 7 ani, zâmbea. Nu mi-a mai cerut bani. Blonduț, păr cârlionțat, ochi albaștri, grăsuț, același individ.

 187. Mara spune

  Acum un an o cunostinta de-a mea in varsta de 85 ani a suportat o operatie la genunchi; dr Berea i-a cerut 3000 ron spunandu-i ca se ocupa el sa -i cumpere ,,proteza”…i s-au dat banii; dupa operatie, eu am rugat persoana sa-i solicite doctorului factura pt proteza in ideea ca o s-o poata deconta la casa de sanatate; a mers la doctor….dupa multe amanari i s-a spus ca nu mai poate obtine factura de la nu stiu ce firma….am insistat sa i se dea banii inapoi pt ca m-am prins ca era o escrocherie….cunostintei mele ii era rusine sa-i ceara banii, dar eu i-am spus cum sa va fie rusine, dvs care aveti o pensie de 1300 lei si lui , doctor tanar si plin de bani nu i-a fost rusine sa va fure….i-am facut o reclamatie doctorului si i-am spus cunostintei sa i-o arate …ori ii da banii inapoi, ori depune plangerea la colegiul medicilor; in final, in ajun de Craciun, doctorul a chemat-o si i-a restituit toti banii ! Sunt nesimtiti si penali !

  1. marcel spune

   DR BEREA , si el ortoped si sotia reumatolog ,presteaza la cabinetele medicale POPARLAN ! uite looby ptr privat .

 188. Andrei Ionita spune

  Iau banii si te fac NEOM

 189. Andrei Ionita spune

  Măcar dacă știu sa facă operații da nici de astea nu știu pun pariu

 190. Florin Ologu spune

  Astai tara noastra de tot cacaut

 191. Budai Elena spune

  La Piatra Neamt è un cosmar pt cine se internează ,.asa a fost din totdeauna , tatăl meu a avut un accident de mașina si o asistenta , ma întrebat ,…. De ce nu te ai spălat înainte sa vii aici ,, poftim ,poi ii vorbea tot urat cu tata , săracul a suportat multe jigniri ,,, poi mama a avut operație , de cristalin la ochi,, eu trebuia sa ajung cu banii , autobuzul a întârziat , doctorița a amânat operația si a abandonat o. Pe sala spitalului mama stătea cu o punga in mâna ca nu vedea sărăcuța si nu se putea deplasa . Doi ani in urma au operat o si de colon si acolo ia fost sfârșitul , a fc experiența pe ea ca noi știam ca nu rezista la operație , avea probleme cu inima si a fc infarct , noi am dus-o la urgentă si el a fc ce a știut stiu si numele doctorilor , sant si doctori buni ce nu fc pot fc nimic ca sunt amenințati

  1. Biby spune

   Problema este ca la toate sectiile se intampla asa ceva. Pana si asistentele,daca nu le bagi bani in buzunar, nici macar nu se uita la tine. E jalea Spitalul Judetean Neamt. Am preferat sa-mi duc sotia la Tg Mures ptr operatie de hernie de disc. Doctorii si asistentele de acolo nici nu percep sa li se dea bani sau alte cadouri si la noi e jale daca nu bagi 100 de lei la doctor si 50 de lei la asistenta nici nu te baga in seama

 192. Ionela Luncanu spune

  Rusine sa va fie voua medicilor ,va credeti niste staruri ,liati bani de la oameni dar nici analizele nu le faceti si multi dintre voi sunteti intrati in medicina cu blat si habar nu aveti cit rau faceti la saracii oameni care spera in voi prntru ca un medic ar trebui sa fie o salvare …….si multe altele….cu regrete pentru saracii romini ramasi in tara

 193. Stefan spune

  Articolul reflecta foarte corect realitatea!Nu sunt de acord nici cu faptul ca la sectia de ortopedie „nu sunt materiale”.E treaba sefului de sectie si a managerului sa asigure buna functionare.Daca nu sunt in stare, sa plece acasa si sa inchida sectie si spitalul.Poate ar fi mai bine pentru pacientii din Neamt sa ramana doar sectia de urgente (UPU) si inca cateva sectii absolut necesare -chirurgie, pediatrie,neurologie, cardiologie, iar restul -desfiintate si pacientii trimisi la Iasi, Bacau sau in alte parti.Si asa, la Piatra mor cu zile!

 194. roxana spune

  Tot ce se intampla in domeniul sanitar din Piatra Neamt este de groaza!!! Exista si medici buni dar majoritatea… ne fac orasul de rusine. Majoritatea cunostintelor mele cand au avut probleme de sănătate s.au dus direct la Iasi si Targu Mures. E de mirare?
  Insa din pacate nu toti ne permitem dar nu putem oricand sa plecam in alt judet.

 195. mihaela spune

  Am avut si eu de a face cu acestia chiar cu fata care e minora si tot trebuie sa-le dai rusine sa-le fie alti poate na-u nici bani de drum si nici nu se mai cauta de sanatate tot din cauza lor fara bani ce sa faca ca nu se uita la tine ar trebui sa-i controleze zi de zi dar mananca si aia toti sunt niste hoti

 196. Loredana Parvan spune

  Nu sunt toti doctorii la fel .Eu am facut cezariana la spitalul din Piatra Neamt si nu mi-a cerut nimeni bani si am fost tratata foarte bine

 197. gelu spune

  Asemenea hoti sunt si la urgente Bacau,

 198. Vasilica Mariut spune

  Bine punctat! Asa le trebuie! Ei si au ales meseria nu le a impus nimeni! Deci drept urmare trebuie practicată ca atare , ca la carte, si sa respecte persoana care vine si le cere ajutorul. Mare nesimțiți !

 199. miha spune

  SĂ LE FIE RUȘINE ȘI SOACRA MEA A PĂȚIT-O CU DR. CARANFIL AU NIȘTE FIGURI CARE UMBLĂ NUMAI DUPĂ BANI

 200. Gavril Constantin spune

  Ca la noi la nimenea

 201. Rodica Barculet spune

  Sai dea afara pe CEI ce IAU mita uuuu

 202. Ion Românu' spune

  Pe de o parte îi înțeleg şi pe doctori. Au învățat peste 20 de ani, plus specializarea continuă, pentru un salariu mai mult decât modest. Ce nu înțeleg e rapacitatea. Cum mama naibii sa conditionezi un amarat care n-a văzut 2000 lei laolaltă decât la TV??? Doctore, orientează-te de la cine ceri! Pentru cei batuti de soarta, mai fa şi tu o fapta bună!

  1. Cris spune

   Adica tu esti de accord ca doctorii sa ceara mita??????????Pentru ca au invatat 20 de ani??? Pai in ziua de azi toti trebuie sa faca specializari, face parte din VIATA. Un doctor trebuie sa lucreze pentru un salar, asa cum fac toti oamenii onesti care au norocul de a avea un servici…mai bun decat multi altii. Din cauza celor ca tine nu va avea sfarsit coruptia in Romania!!! Din cauza celor care spun ca pot cere bani, dar sa nu exagereze….NU TREBUIE SA CEARA SAU SA ACCEPTE BANI…punct.

 203. Hermina Bataraga spune

  Of, Doamne ! Ajuta-i sa il facă bine !

 204. cristi spune

  ar trebui luati la intrebarii de unde au atatia bani daca se plang ca au salari mici

  1. robert spune

   Se imprumuta. Si cei batrani cheltuie banii stransi pentru inmormantare baietasule.

 205. eu spune

  daca si liftierul vrea bani….parca e interzisa spaga….dar daca nu scoti bani in ziua de azi mori pe targa in fata spitalului!

 206. Marius Ceausu spune

  Bulangii de doctori

 207. Camy Conduraru spune

  Ufff…da oare di toti bolnavi si rudele lor..nu sa gasi vre o uno sa ii rupa si lui oasele…asa toti bani de la oameni saraci…sa i dea si el prin spitale ..si cateva asistente…asa poate de frica se linistesc..daca de lege nu au frica…ca au cunostinte peste tot…unde ii politia …etc……legea e facuta doar pentru amarati…????

 208. Bebe Alex spune

  Morii..n

 209. dan spune

  De ce nu se publica oficial numele acestui medic? Oricum lumea il stie si se vorbeste de el. Anchete in cazuri de genul acesta nu o sa vedeti. Trebuie schimbata procedura, sa vina in ancheta la Piatra Neamt o comisie de la Timisoara de exemplu, iar cei de la Piatra sa ancheteze in alta parte. Dar nici asa nu dau sanse ca dreptatea sa nu scape cu capul spart.

 210. Matei Alina-Aurel spune

  Rusine guvernului Romania

 211. Aurel spune

  devi doctor sa vindeci oameni , asta e menirea ,
  sa devi doctor cersetor ,e o rusine ,

 212. Valentina Negrea spune

  Nenorociti, hoti nu va ganditi ca puteti ajunge si voi asa ma intreb politia a vazut acest video sau dormiti in porumb TREZITIVA!

  1. Liliana Tanasa spune

   Stiu foarte bine … dar sant mana in mana , asa e la noi …cum ai ajuns pe sectia de ortopedie sar pe tine cate 2 3 infermiere sa te preaia se ceatra inte ele pt. a lua spaga .si de aici incepe calvarul !!!!! daca nu bagi mana in buzunar nu se uita nimeni la tine …. stai si o saptamana cu piciorul rupt ….

 213. andreea spune

  Un caz asemanator s-a intamplat si bunicii mele in luna mai a anului trecut.Pentru un caz grav,urgent,o fractura deschisa la picior;pentru care avea nevoie de o tija la picior;doctorul i-a cerut 2800 de lei,iar a doua zi i-a spus ca nu o baga in operatie daca nu completeaza suma cu alte 200 de lei;pentru care nu a primit nici o factura.
  Rusinos este faptul ca BATRANILOR CARE AU CONTRIBUIT ATATIA ANI LA CNAS ,cand ajung sa beneficieze de servicii medicale pentru ca totusi au platit o viata ,li se cer sume exagerate ca sa fie tratati.
  faceti si dumneavoastra un calcul :la o batrana de 68 de ani,cu o pensie de 300 de lei ;cat ar trebui sa economiseasca pentru a da mita doctorului 3000 de lei pentru a o opera chiar daca era un caz grav?

 214. Dorika Bulaga spune

  Asa este trist dar adevarat, am trecut si eu din nefericire in anul 2012 cu mama mea care a avut un atac cerebral , figura ca internat la sectia de neurologie, dar Nu era acolo ,am gasit o la terapie intensiva , asa k a trebuit sa le dau bani in 2 parti stiind bn ca ea nu mai avea sanse de scapare. Asta nu e nimic am dat banii medicul a plecat in concediu imediat a doua zi, a fost preluata de un alt medic( Nu dau momentan nume) fara suflet si cu un vocabular de nedescris, am intrebat cu e starea pacientei : raspuns o leguma. Nu stiu asa termeni exista in medicina romana? Si ca sa fie k la circ in ultima zi vine la vizita un domn doctor ginecolog tot din spitalul P Neamt ce era internat la neurologie cu probleme de sanatate . Dar el trecea prin toate sectiile si isi dadea cu parerea. E posibil asa ceva ? Unde traim ? Cat o sa si mai Bata joc de oameni ? Nu destul k esti necajit te mai jupoaie si ei. Rusine, rusine! !! Din pacate asta pot sa spun.

  1. Marcel Balan spune

   Cand dai bani spaga si vrei ca adevarul sa iese la suprafață spui fara rețineri cui i-ai dat ! Numele cu litere mari ! Daca nu esti complice la mituire si iti convine acest lucru!

  2. Dorika Bulaga spune

   Normal ca o sa spun si numele daca se face o ancheta si o sa fiu intrebata Marcel Balan. Am mai multe de spus Nu e un singur nume si un spital e mult mai mult. Pe fb am vorbit pe scurt.

  3. Marcel Balan spune

   Până la anchetă …multă lume o să mai sufere si o să îndure. Plus de asta Nu o sa te întrebe nimeni nimic daca nu vorbești. Spor la treabă ! Sa începem „curățenia de primavara”

 215. Laurentiu Și Maria Hurjui spune

  Iata inregistrarea video intreaga de cce 4 minute pe youtube . Ar trebui stranse semnaturi ptr sesizarea autoritatilor ptr a se termina cu astfel de practici inumane :https://youtu.be/CLWhSDX7sJw

  1. irina spune

   Asa este. Nu doar la Piatra Neamt fac asta ci si la Iasi si cine stie daca ramane undeva in tara asta fara,,astfel de crime inumane. O tara fara legi, sau mai mult.. cu suportul taciturn al autoritatilor care, nu doar ca nu i-au masuri pentru a extirpa acesta molima ci,se intelege, o incurajeaza. Dovada; e chiar masurile mai sus scise ce le-a pus in aplicare cei din administratia spitalului, interzicand contactul cu presa cadrelor medicale amenintate cu sanctiuni drastice. In ce lume traim?

 216. Vasile Nicoleta Fermus spune

  Rusine mare…..au salarii de ce vor bani si iar bani!?rusineeeeeeee

 217. Devaux Diesel spune

  Este posibil asa ceva ?

 218. Raluca Georgiana Badila Aga spune

  Si nu numai …mai sunt niste latrai tot pe.secția ortopedie,asteapta rudele bolnavilor la usa sa le ceara bani ,iar asistentele niste imputite care te fura pe fata si isi însușesc bunurile si mâncarea (ce a mai buna )a pacientului

 219. Marinescu Gabriel spune

  Ar trebui denunțat…

 220. elena spune

  Ce sa mai vorbim,ar trebui dati afara toti acei doctori care nu au nici unpic de omenie.doar acei ce nu au fost in situatia de a intra in spital nu stiu ce se intampla acolo.

 221. Munteanu Cosmin spune

  Totul pleaca de la bani!uitam ca suntem oameni.uitati-va in jurul voastru,parca suntem roboti.muncim aproape toata viata si tot nu avem sa mulțumim niste gunoaie ce se considera a fi medici cu diploma!rusineeee

 222. andrei spune

  confirm toate cele spuse de către acest domn!
  Am fost în spital cu tata în urma cu 3 săptămâni, cv. asemănător.
  Nu dau mai multe detaliile, dar vă confirm cu tărie că nu se uită la tine dacă nu le arunci cu bani!
  e groaznic….!

 223. Liliana Jicmon spune

  Ar trebui sa iasa smecheriile din cap.O batrana vinde pe trotuar patrunjel este arestata si amendata, dar ptr idiotii astia vad ca nu le face nimeni nimic.Asta nu se numeste spaga si coruptie? Scarbosii dracului cu spitalele lor jegoase, pline de infectii si virusi.Sper ca Dumnezeu sa aibe ac de cojocul lor.Sunt in Anglia de 16ani si nu am dat macar o floare, nici vorba de bani la doctorii de aici, din contra faci plangere daca nu ai fost multumit de serviciile lor.In Romania toti sunt comunisti si corupti, au in singele lor coruptia.Ei nu pot dormii noaptea, au cosmaruri daca trateaza vreun bolnav fara sa ia spagaFimear scarba de toti pshiopatii tot cu halatele lor albe.S-au gandit vreodata oare, daca nu ar exista bolnavii ei de unde ar mai castiga painea?

  1. Mauro Mihaela Bianchi Balint spune

   Nu cred că se gândesc, dar zic e că e și vina noastră că i-am învățat cu șpagă cea ce e foarte rău iar obiceiurile mor greu, lumea ar trebui să aibă mai mult curaj și să-i înfrunte să nu le mai dea spagă au salar care e plătit tot de noi cei ce muncim din greu ei nu produc nimic nemernicii.

  2. Liliana Jicmon spune

   Asa este!

 224. Emilia Bombea spune

  Urgie românească! Medici mafioți!

 225. didi spune

  La fel am patit si eu acum 3 ani cu dl. Doctor Nanu. M-am programat pt.o operatie la ligamentul incrucisat al genunchiului si meninsc, am cumparat niste suruburi cu 800 euro de la o firma din bucuresti recomandata de dl doctor iar in ziua operatiei m-a chemat la el in birou si a negociat ca la piata…mi-a dat exemplu ca la tg mures costa 2000 euro, la brasov 1800 euro dar pt ca eu am dat deja 800 eur pe suruburi trebuie sa-i mai dau 500 euro si e deajuns. Eu aveam vreo 700 ron in portofel (si aia imprumutati…la fel ca cei 800 euro) iar el a zis ca atunci cand fac rost de restul intram in sala de operatii. O nesimtire mai mare ca la ortopedie nu am mai vazut. La fel este si seful sectiei dr. Caramfil. Astept sa va gasesc incarcerati in masina sau sa va arda casa domnilor doctori si atunci o sa va cer si eu bani grei pentru munca mea …pt.ca la fel ca si voi am salar dar vreau sa-mi rotunjesc veniturile la necazul vostru.

  1. denisa pop spune

   Dr. Caramfil…da tonul Am scris despre acesta ,caz concret, si……nu a vazut si auzit nimeni. Am si acum de 4 ani suriburile nescoase de la o aperatie la glezna. De nenumarate ori am mers sa mi le scoata si mi-a zis ca nu are timp de mine ca e ocupat. A refuzat sa opereze o doamna din Savinesti cu piciorul rupt (care nu avea de unde sa plateasca cei 500 lei ceruti) pana nu i-am platit eu , dupa o lunga discutie in contradictoriu cu dumnealui. Aceasi suma am platit-o si eu, dar ,probabil ,dupa controversele cu femeia de la Savinesti nu mi-a mai scos suruburile. Ceilalti medici m-au refuzat…pe motiv ca e cazul domnului Caramfil si nu se baga….Cui sa spui……am telefonat atuni la PSD…erau la putere…am rugat sa o ajute pe doamna din Savinesti..Totul…in van.

 226. Geanina Maria spune

  Sâ le fie rușine ce fel de spital sint âștia vor bani de la amâriti âștia

 227. Felicia spune

  Situația prezentă se practica și în alte secții. Eram însărcinată în 7 luni,sarcină gemelara și doamna Vindea fiindcă nu i-am mai dat lafel ca prima dată cei 450 Ron ,m-a ținut de la opt la două dupa-amiază pe holul spitalului. Prima dată i-am dat banii ceruți fiindcă mi-a spus ca trebuie să dea la comisie. Minciună fiindcă la comisie era o doamnă foarte amabilă care nu mi-a dat nimic de înțeles că trebuie să plătesc. Din fericire nu am născut cu ea, oricum vroiam să dau semnătura ca nu vreau nici să o văd în fața ochilor. Câtă josnicie,nu-I mai satură! Rușine tuturora care au transformat spitalul într-un abator și intr-un parlament ( locul hoților )!

 228. Sava Ionut spune

  Domnule doctor gândește-te daca ar fi un părinte de al tău in situația asta giuleștene domnule doctor in ziua cind ai avea nevoie de ceva gândește-te in ziua in care te vei întîlni cu copii acestui om nu te gindi la bani ca in groapa tot 4 scânduri iei asai??????

 229. eduard spune

  trezitiva odata ! daca cititi bine si ganditi daca un asfel de reclamatie de la un cadru medical catre altul se face ! sau este o ––- pentru doamna EMILIA ARCAN.
  ??????????????????????????????????????????????????????????

 230. Georgiana Lupaşcu spune

  Nesimțire maxima in spitalele din romania din partea doctorilor si a asistentelor. Toti asteapta șpagă!! Atata stiu! Bani bani si iar bani! Daca nu le dai banu sunt in stare sa te lase sa mori acolo in fața lor ca nu de deranjeaza. Dupa ce ca spitalele sunt jegoase si infecte mai au pretenția sa fie si plătiți pt ca si fac datoria. Sa se mulțumească naibii cu salariul pe care l au iar daca nu le convine sa plece in alte tari si gata dar sa nu ia pana si ultimul leu dl oamenii saraci si nu numai. Rușine Romania!

 231. Mioara Atudosie spune

  Mai ales la chirurgie doctorii pînă si infirmierele daca nu le bagi in buzunar nu se uita la tine. Te duci cu o boală si pleci cu virus nu au timp sa dezinfecteze ele umbla după bani

 232. Elena spune

  Stimati DOCTORI, de fapt pacientii nu stiu daca protezele se platesc, operatia, medicamentele materialele?! …ce se plateste? Am avut pe cineva care a platit consultatia unui medic de la Tg. Mures si ia spus în fata…ai nevoie de proteza de sold, te costa 40000 lei, 4000 roni si te programez la operatie, aduci si cuponul de pensie. Care e adevarul? Ce trebuie platit si cui? O ruda sa operat la Pr. Firica la Bucuresti protezati ambii genunchi si nu ia primit nici o cafea… nici la recuperare, se simte foarte bine au trecut cativa ani si uita ca are proteze!!!

 233. Marius Silviu spune

  Tara hotilor… se uita la tine cum mori daca nu le dai bani!

 234. Stan Stefania Alina spune

  Resine „domnului doctor”ar trebui sa schimbe meseria

 235. Tony Davy spune

  NENOROCITI.

 236. Elena Serban spune

  Asa nu se mai poate …… sunt salariati , TREBUIE SA-SI FACA MESERIA CU RESPONSABILITATE ! Toti cei care lucreaza primesc ciubuc !!!!! Noi suntem de vina ca nu spunem nimic ……dam, dam si iresponsabilii nu fac nimic …….. Daca ma gandesc era mai bine pe vremea lui Ceausescu …. cel prins in puscarie cu el !!! Eu sunt in Italia , aici isi fac treaba cum trebuie si fara bani …..iti schimba lenjeria fara bani, tratamentul fara bani si tot ce ai nevoie . Un alt caz , saptamana trecuta cumatra mea a fost internata de urgenta in urologie….tragedie… i-au facut „cate ceva” dar pentruca nu i-a dat nimic dupa doua zile a trimis-o acasa la fel …daca vroia tomograf trebuia sa plateasca …dar cum e posibil ca dupa 40 de ani de platit asigurare trebuie sa platesti tot : analize,medicamente, asistenti , doctor , femeie de servici, ……..Atunci nu platesc nimic ,merg la o clinica privata platesc si sunt tratata ca om nu ca pe o carpa !!! Sa le fie rusine ca nu le mai ajung banii si nu au nici un respect pentru ei si pentru pacienti !!!! RUSINE SA LE FIE !!! Recomand la toti pacientii sa chema ziarul si politia pentru a putea schimba ce va

 237. Maria Gutu spune

  AMI PARE F. FOATRE RAU PENTRU EL ,MAI ALES CA AL CUNOSC,AM LUCRAT CU SORA LUI,ERA O PERSOANA RESPECTOASA SI F. MUNCITOR,SPER CA BUNUL DUMNEZEU AL AJUTA,SPERAM CA SE IA MASURI.

 238. Maftei Oana spune

  Strigator la cer…..citesc cu lacrimi in ochi marturiile tuturor si ma congelez….nu pot sa cred…dar imaginez ca totul e adevarat…de 20 de ani plecata din tara traiesc cu suferinta in suflet ca cei dragi mie au ramas acolo …intr-o tara unde conruptia e numaru unu….dar daca as avea o putere della dumnezeu cred ca as fi in stare sa fac orice sa schimb macar pentru o zi rolurile….celor nevoiasi cu cei avuti….nu sunt cuvinte e uluitor ceia ce vedem si ce auzim….

 239. Elena Alina Ciobanu spune

  Rușine sa va fie cerșetori îmbrăcați in halate albe.unde va este Marele jurământ???

 240. Tunde Szoke spune

  Pacat

 241. Ionica Oltean spune

  Își bat joc de noi toți ferească dumnezeu dacă nu ai bani mori cu zile rusine

 242. Carmen Tupu spune

  Ce Rusine

 243. Adriana Ana spune

  Asa e la noi,daca nu ai bani,

 244. Anca Gorgan Nechifor spune

  Asa este toata tara,nu numai la Piatra Neamt. Nu au pic de mila. Îşi vor primi paharul asa cum îl si dau!!!

  1. petru spune

   Insistati mai mult sint cazuri mult mai mari.sa plece in occident ca ii aresteaza din prima zi.pina la dumnezeu te maninca sfintii.

  2. Radut Nicusor spune

   Adevarat Dumnezeu nu doarme nu trebuie sa judecam Domnul ne va judeca pe toti la fel cum am facut pe lumea asta!!!

 245. Andrei Maria Tamas spune

  Se ha dea dumnezeu sanatate dl reporter ca doctorii la noi mi se uita ca omu mi are el vrea de unde sa eie bietul om. Rusine doctorilor rusine

 246. Valentte Mihai spune

  Scarbele nesuferiti nu mai sunt cuvinte noi suntem vinovati ca nu punem punk tineretul asa ne trebuie ..

 247. George Horea spune

  Ordinari si nesimtiti

 248. Jesse Cain spune

  nici un doctor nu schiauna pe aici? alooo….sunteti…”la datorie”?:)) vai de mama voastra de „medici”….

 249. Daniele Ciocoiu spune

  Sa nu ziceți ca sunt un nemernic dar ăștia trebuiesc puși la zid si executați direct fără comentarii sau explicații ca nu sunt doctori ci criminali

 250. Nicoleta Nioleta spune

  Ce se întâmplă la secția ortopedie e strigător la cer. După ce ca plătești o „grămadă” de bani pentru operație la doctor. Mai vin și asistenții și pretind, dacă nu ei nu au grijă de sărmanii bolnavi. RUSINE!!!!

 251. Horia spune

  În România ar trebui o platformă de crowd-funding pentru cazuri de genul ăsta.

 252. vio spune

  Cand a fost prins Gutu am scris un comentariu despre ce am patit cu Caranfil, cand mama soacra a fost trantita jos de un tigan ca sa-i fure sacosa, in urma acestui incident, aceasta avand nevoie de proteza de sold. Se stia din presa cazul, dar nu s-a sfiit sa-mi ceara bani. La intrebarea mea, adresata domnului doctor despre costul interventiei, acesta a raspuns: ” MULT, MULT.. ” .Eu i-am spus ca mai mult de 4 milioane nu am de unde sa-i dau, iar el s-a aratat foarte mirat de infima suma pe care eram dispus sa i-o ofer si pe care a acceptat-o intrigat..

 253. Maria Gutu spune

  CRIMINALI FARA UN PIC DE SUFLET SI FRICA DE DUMNEZEU,SE VEDE CA SANT PAGANI

 254. Florin Si Ana-Maria Ablajoaiei spune

  Spiral de hoti avem in Neamt

 255. Alistar Florica spune

  Batae de joc…..in spitale ….mori cu zile

 256. Anays Antonia Dumitrescu spune

  rusineeeeeeeeeeeee sa le fieee sa facem ceva asa nu se mai poate

 257. Todirica Elena spune

  Rusineeee

 258. Cristina Dorungă spune

  Asa este acelasi doctor ia spus lui socru meu ca nu are nimic dar defapt piciorul lui deja puroia si la trimis acasa dupa o sapt era mai rau si lau internat dun fericire era alt doctor …a incercat tot posibilu sal faca bine replica lui a fost …Daca veneati mai devreme era bine…si intrun final sa dus

 259. MrS spune

  Nu e o lista de medicamente nu mai infloriti atat, habar nu aveti cum e treaba cu logistica, si impartitul materialelor in spital ! Sectia Ortopedie nu dispune indeajuns de materiale si cu toata rusinea pacientii sunt nevoiti sa-si cumpere materialele pentru interventii !

  1. MrS spune

   Si sa nu mai zic de Farmacia spitalului, care aceea ar trebui investigata !

  2. cristi spune

   dar dc sa nu isi cumpere omu de unde vrea el? clinica nu apartine de stat? acolo sunt medicamente…dar pe bani…pai alea „pe bani” daca sunt de la stat sa le dea in spitale…asta face parte din administratia spitalului…toate astea se intampla din cauza oamenilor care tac din gura si dau spaga..daca lumea ar ameninta medicii cu presa si cu politia si cu un avocat sa vedeti cum se pun pe treaba….continuati oameni dragi si buni…ca cei care vor plage veti fi tot voi…pana nu stergeti pe jos cu jegurile care cer spaga…nu se va termina toata tarasenia asta…

 260. Ciprian Constantin spune

  Javre de doctori in spitalul din neamt!!!

 261. Max Si Anca Mihai spune

  La la noi la nimeni!

 262. Max Si Anca Mihai spune

  Trist dar adevărat!

 263. Sircu Florin spune

  Mare rusine dom doctor !!!

 264. Dabija Ionela-antonela spune

  Bataie de joc!Sa va fie rusine !

 265. Ioan Taranu spune

  Au plecat din Romania 20.000 de medici in ultimii ani pentru salarii mai mari dar scolarizarea au facut- o pe cheltuiala statului roman nu -i asa?
  Astia care au ramas incearca sa- si rotunjeasca veniturile ca si cum ar fi afara.
  Dar mai este o problema:
  Bugetul sanatatii s- a dublat din 2008 pana acum unde ajung acei bani ca nu se vad in spitale ,in aparatura ,in tehnologie,in tratamente de ultima ora??.
  Acei bani ajung in buzunarele partidelor politice in orice guvernare de dupa revolutie toti au furat .
  Si din toate ministerele nu numai din ministerul sanatatii.

 266. Panaite Gheorghe-Daniel spune

  Sunt un viitor tată!!!!La ce sa ma astept la spitalul jud.Neamt?Oare trebuie sa pun bani deoparte pentru o mică ,,atentie,,?

 267. Alex M. spune

  Niste nenorociti, saracul om numai el stie cate a tras si cate probleme are pe cap.. iar altii nu te baga in seama pentru ca nu ai bani.

 268. Brândușa Ioana spune

  MORI ……. Asta se întâmpla

 269. Alin Si Carmen Murariu spune

  Niste jeguri….

 270. Remus Matei spune

  E made in romania,romania lucrului bine facut.

 271. Maria Gutu spune

  ESTE DE STRIGAT LA CER

 272. George Cozma spune

  Toti sunt dupa bani, insa astia de la ortopedie cer banii pe fata si in fata. Fara bani, mori cu zile.

 273. Dana Daniela spune

  Mori cu zile….. se ştie!!!!!!

 274. Alle Si Niko spune

  Mă întreb în ce ţară locuim , nu ma aşteptăm să aud şi să văd aşa ceva .. ca să faci un bine unu-i biet om îi iei şi pielea de pe el? Să vă fie ruşine ! Inadmisibil nu se poate aşa ceva .. mi se rupe inima să îl văd pe Domnul ăsta aşa .. iar autorităţile nu i-au nici-o măsură, din contra poate mai capătă şi ei câţiva banii pe umerii unor bolnavii neajutoraţi . Ruşine!!

 275. Avram Marius spune

  Si am Italia e la fel dai ati fac Ceva nu Nici nu te vad

  1. Elena Aanicai spune

   Nu este adevarat eu in Italia miam pus 4 protese si nu am platit nimic sa le dea dumnezeu sanatate la toti profesori ,doctori si tot personalu ai fost meraviliosi

 276. hitler spune

  E strigator la cer! Chiar si daca dai bani tot nu e bine! Daca nu dai cat trebuie s-ar putea ca operatia sa nu fie de cea mai buna caliltate, drept urmare, dupa un timp va fi nevoie de o alta operatie, respectiv alti bani. Nici nu vreau sa ma gandesc in ce fel l-au operat pe sarmanul om.
  Sunt mult prea lacomi!!!! Se folosesc de suferintele oamenilor ca sa se imbogateasca. Un trai decent pentru ei nu e suficient. Pacat ca uita sa fie oameni.

 277. Raluca Zaharia spune

  Pomanagii!

 278. Cristiano Maslina spune

  Rusine …!!!

 279. Margareta Ciobota spune

  Astia sint dctori nostri nu ai bani mori cu zile ””

 280. Adrian Andronescu spune

  Deci cand vad astfel de lucruri mi se rupe inima traim intr-o tara de doctorii care practica spaga nu meseria din suflet si dedicatia pentru a salva vietiile oameniilor. Nush daca o sa inaintam vreodata ca tara sincer pentru ca coruptia e prea mare la noi. Locuiesc in irlanda de 5 ani si am avut ocazia sa ajung si eu prin spitale aici da nu se compara gradu de seriozitate cu care te trateaza si aparatura. Tot timpu vin si te intreaba daca esti bine daca mai ai nevoie de ceva nu ca la noi acasa te lasa acolo in pat pana cand mori. Oare unii doctorii nu se gandesc ca mai exista si Dumnezeu???

  1. Alle Si Niko spune

   Pentru mulţi nu cred mai există , au mai multă valore câteva hârtii .. în alte ţări e lux un spital şi modul cum eşti tratat nici nu-l putem compara cu mizeria din România !

  2. Alle Si Niko spune

   Dacă ar ajuta cu ceva.. eu îţi urez succes :)) dar cred că e în zadar , in România mai nou nu mai şti la ce să te astepti.. legi cât mai multe şi cât mai inutile , hoţi la orice pas.. la ce sa ne mai aşteptăm? Sau mai bine zis cum să ne construim un viitor in România..!

  3. Izabella Maria Nagy spune

   Nici daca pui o bomba nu te scapi de acesti oameni e la fel in fiecare oras din tara e prea mare spaga la noi eu in italia si cand mergeam sa fac niste analize banale pentru servici si te ingrijiau ca pe un bebelus tara noastra e varza cred ca nu mai e deloc speranta pentru ia de ce crezi ca plecam toti e tara noastra o iubim ne e dor de ia cand suntem plecati da si cand venim si vedem in ce fel a ajuns tara noastra nu stim cum sa plecam mai repede din ia

 281. Andruta Pusa spune

  Sa va fie rusine dr romani .Ati facut un juramant , toti avem nevoie de bani dar nu punem in balanta viata unui OM !!!

 282. Anca Diana spune

  Doamne fereste 😮

 283. Carmen Turcanu spune

  Mi se rupe inima cand vad asa ceva. . Dar asta a fost tot timpul in Romania. Denuntati asta ce vor fi pedepsiti, medici fara suflet. Multumesc lui dumnezeu ca nu mai stau in tara.

 284. Anca Andriescu spune

  Ce patesti????mie un dr specialist la ortopedie,mi-a zis in fata 8 mil protezele si treaba 4,tatăl meu era cauza si nu pot sa spun…pana nu m-am dus la el in birou sa vb ,tatălui meu nu ii dădea decât calmante GUST AMAR ITI LASA UNII DOCTORI specific NU TOTI(AM DAT SI DE OAMENI CU SUFLET SI FRICA DE DUMNEZEU)

 285. luminita spune

  mafioti

 286. Viorel Monica Balan spune

  Si noi am trecut prin spitalul „judetean ” de precizat acum 5 ani nu aveau nici macar fir pentru o simpla operatie! !!rusine mare pentru sistemul sanitar existent in Romania!!

 287. Gabi Cibotaru spune

  Jegosi de oameni, mai mult nu pot comenta.

 288. Valy Vasilica spune

  RUȘINE !!!!!!

 289. cititor40 spune

  Cazul unuia gutu, tot de la ortopedie, va spune ceva?A patit ceva acel nemernic?D-le caranfil chiar nu aveti nimic de spus?
  UNDE SUNT OAMENII, DOCTOR,CUM A FOST MARELE CHIRURG DOBRE LIVIU,O IMIMA MARE,CEL CE EMPATIZA CU ORICE OM.
  ODIHNESTE IN PACE GIL!

 290. Ignat Alina Bianca spune

  Foarte trist … 🙁

 291. Paraipan spune

  DNA ul….parchetul Neamt…astia pt ce dracu sunt platiti?aaaaa…hopa….avem procurori casatoriti cu doctori….cam greu sa facem lumina cand insasi cel care aplica legea te fura….ROMANIA TE IUBESC!

  1. xx spune

   Ce DNA,PARCHET,SIE ,SRI??? Astia sint ocupati pina peste cap cu comenzi politice si razboiul pentru preluarea puterii in tara.Vedeti numai ultimul caz in care peste 100 de banditi au furat si scos din tara si dus in Panama sub nasul lor miliarde de euro,si in Elvetia 35 miliarde si in cite alte paradisuri fiscala.Acolo este Rominia furata

 292. Simona Teodor spune

  Soacra mea ,după două luni de umblat pe la ușile doctorilor ortopezi a reușit să fie operată de ruptură de menisc de Dr. Nanu contra sumei de 2500 spus în față ca la piață, mamaie dacă ai banii ăștia te operez dacă nu…nu,anestezistul 200 ,asistență de la sală 100,groaznic, așa ceva n-am pomenit, fără rușine fără frică de D-zeu. Și… cu toate astea nu se întâmplă nimic cu așa zisii Medici.

  1. Marcel Balan spune

   Microfoane si camere ascunse si dati pe posturile tv

 293. Casiana Feiler spune

  Mi se rupe inima cand vad cata coruptie e in romania…. Saracii oameni mor si sufera din cauza medicilor care nu le mai ajung banii….. Nu pot Sa cred ca din partea ministerului sanatatii nu se face nimic. Locuiesc in germania de 9 ani de zile si aici nu am vazut odata Sa II dai unui medic bani, sau Sa II bagi in buzunare….nu exista asa ceva.La ce se mai fac asigurari de sanatate atunci? Vai si amar de Saracii oameni bolnavi care ajung in spitale…. Ma doare inima si sufletul cand aud si vad asa ceva…..

  1. Maria Moldovan spune

   In Germania si alte tari acesti doctori nu rezista mai mult de trei zile intr-un spital …la prima reclamatie vin pusi la poarta si nu mai profeseaza in viata lor ca medic!

 294. Simion Valentina spune

  xxxxxxxx doctori din spitalu ordinar piatra neamt …mie scirba de voi abia mergeti pe strada de hidosi ce sinteti ,xxxxxxxxxx ..sa va dea dumnezeu la familiile voastre xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 295. Ady Adri Adriana spune

  Si daca dai bani nu se uita la tine …

 296. Manuela Terenteac spune

  Fara suflet , lacomi si se tot plang ca vor salarii mari .

 297. Daniela Bujor spune

  Da asa este,fara bani nu faci nimic.O vecina si-a rupt piciorul ,au dus-o la spital si doctorul a tinut-o doua zile si o intreba mereu,,mamaie dar fata cand vine cu banii dar batrana a zis ca nu are toti acesti bani si au trimis-o acasa.Cu atata suferinta batrana a mai trait 10 luni si sa stins ieri noapte .D-zeu sa o ierte !Si bunul D-zeu asa sa le dea si lor ,,chinuri si dureri „

 298. Nakashi Samura spune

  La sectia de ortopedie de la Sitalul Piatra Neamt e ca la piata , cu oricine de acolo trebuie sa negociezi pretul , de la sef sectie pana la infirmiera , anunt ca o perna ca sa o ai pe pat costa 5 ron , altfel nu exista.

 299. Nakashi Samura spune

  Da asa este ! Eu am fost operat de menisc ,de Dr Nanu , de doua ori in 6 luni . La fiecare operatie mi sa cerut 1800Ron doctor , 150 anestezist , 50 asistenta de sala operatie . La prima operatie am mai platit si tot ce trebuie la o operatie si anume ser fiziologic 5 pungi , fase sterile , camp laparoscopic si mi sa spus sa le cupar de la farmacia Flores din Precista , ca dupa un timp sa aud ca acea farmacie e condusa de sotia Dr. Nanu. Cele doua operatii nu au reusit ba chiar la cea dea doua m-am ales si cu artefacte metalice . A treia operatie am facut-o la Spitalul Municipal Bucuresti , acolo totul a fost gratuit si acum ma sumt foarte bine , genunchiul meu e ca nou.

  1. Ancuta Huma spune

   Nici cu dl.doctor Gutu,nu mi.e rusine.De la obraz mi.a zis ca fara 200E.nu.l poate oprera pe fratele meu desi era urgenta…

  2. Fotea Flavius spune

   Nu inteleg, pentru ce mai platim asigurarea medicala?

  3. Anna Loboda spune

   am fost operată in Italia de două ori cu anestezie totală de 3ore nu am plătit nici măcar un ac de siringa…îmi este f.frică fraților să mă întorc înapoi în țara mea…am uitat să precizez că am fost tratată ca o regină in spital si operată de un profesor specialist…

  4. Vlad Paul Airinei spune

   Doctorii aștia toți, de la doctor și până la anestezist și asistente trebuie rași în cap cu flexul (din acela pentru slefuit). Sau aplicata legea talionului l-ai lasat pe pacient handicapat de două picioare, ți se vor tăia două picioare. Ai luat șpaga ți se va tăia mâna. Așa trebuie procedat cu acești tâlhari de neamt si nație.

  5. Florin Faraon spune

   Eu m-am dus direct pe bucuresti la operatie ca aici gasesti doar macelari si spagari, rusine !

 300. Brândușa Ioana spune

  Sa va duceți dracului tot spitalul nemernicilor, si nesimțiților …. Rușine știți doar BANI sa moara omu si nu va uitați … Criminalilor….

 301. Gherghelas Marius spune

  Astea n-au inima ❤️ardaiar focu de jeguri umane

 302. Mihaela Scutariu Luca spune

  Saracul om!!! Se pare ca medicii depun un juramant numai de dragul de a depune juramantul!!! Inuman!!!

 303. Daniela Sisca Rosu Ailinca spune

  Rusine

 304. Ale Xandra spune

  Rușine !

 305. Costel Arama spune

  DR.NANU xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,M A OPERAT DE 3 ORI IN DOUA SAPTAMANI SI DE FIECARE DATA MI A CERUT BANI LA CARE M AM INFECTAT DE FIECARE DATA DE ERA SA FAC SEPTICEMIE SI A MAI FOST NEVOIE DE INCA O INTERVENTIE CHIRURGICALA LA TG MURES CU NISTE DOCTORI DEOSEBITI SI DARORITA DOMNULUI DR.VOICU BOGDAN SAI DEA DUMNEZEU SANATATE CA MAI EXIST,ACEST „dr NANU”SI MULTI ALTI DIN SPITALU JUDETEAN NEAMT SUNT NISTE EXCROCI SI NISTE ŞPAGARI,DACA NU LE DAI MORI ORICUM.multumesc

 306. Cosmina Teodorescu spune

  Unchiul meu avea o banala raceala..dupa o saptamana a murit…

 307. Alexandru Popa spune

  Iata ce schimbari dupa 89. Si poporul tot doarme,,

 308. Jesse Cain spune

  stau cu mana intinsa la pomana la oameni care au muncit o viatza, pomanagii, ei si cu tiganii de la biserica de duminica

 309. Jesse Cain spune

  una-doua se plang, ca nu au bani, ca mor de foame, si ei au cabinete particulare toti, pomanagii plangaciosi si buni de nimic. Am si eu rude care candva o sa ajunga pe mana lor..daca e de bani, le fut bani in cap pana le suna soneria, si poi imi duc rudele unde trebuie. Pomanagii calici si prosti cu diploma facuta la coltul cartierului…

 310. Balcan Petru Andrei spune

  Ruşine

 311. Stf Vlad spune

  Cam asta se intampla de mult la dragul nostru spital. Mai bine l-ar inchide!

 312. Alin Enache spune

  asta este sistemul.medical in romania.strigator la cer

 313. Margaritarul Coroanei spune

  Intamplarea face sa-l fi cunoscut bine pe Mihai, acum vreo 30 de ani in urma. Muncea si era un tip harnic si gospodar. Problema medicilor si pretentiile pecuniare pentru a-si rotunji veniturile nu e noua. Doctorii de provincie nu dau inapoi de la obiceiul asta. Nu conteaza ca ai o biata pensie cu care abia te tarai ! 3:)

  1. Dana Pisau spune

   Puteti sa mi dati numele domnului bolnav cu piciorul? Si eu vin din Dumbrava Rosie. Multumesc

 314. Alex spune

  E grav, saracul om are 600 Ron pe luna pensei dar acel „Domn Doctor” ii cere suma „modesta” de 1800 Ron , deci acest batran trebuie sa dea pensia pe , 3 luni OK ? Dar acum intrebare pentru „Domn Doctor” acest batran cum supravetuieste 3 luni fara bani ? Prim urmare , sa nu iti xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx! Asta este Romania , daca nu platesti mori! Deaorece doar Curve si Hoti ne conduc!

 315. Dana Danyela spune

  Evitati spitalul din. Piatra Neamt. O spun din propria experienta!!!!!!!!!!!

 316. Katy Florescu spune

  rusine

 317. Gabs Mihalcea Guardino spune

  Sper ca nea Florea o sa primeasca grija medicala de care are nevoie, nimic nu e imposibil doar vointa din partea asa numiti medici.. O viata de om nu poate fi cantarita cu nici o movila de bani

 318. Bugaciu Carmen spune

  Foarte adevărat, din păcate….!

 319. Alina Pocovnicu spune

  dai si tot nu rezolvi…criminali

 320. Eveline Dascalopol spune

  Caranfil i-a replicat unei prietene de-a soacră-mii cand i-a dus doar o parte din suma pt operatia mamei sale „ce sa fac cu ăstia, ca mi-am luat tigari azi?!”

  1. Elena Elena spune

   Foarte adevarat asa face cu toti oameni nu-l intereseaza ca nu au oameni bani.

  2. Mihaela Murariu spune

   Caramfil,dupa ce a luat spaga de la mama mea,a mai si gresiti operatia punand proteza de femur invers. A suferit alti trei ani dupa acea operatie ca sa poata fi schimbata si reparat ce au stricat acolo. Precizez ca celelalte operatii au foat facute la Tg. Mures fara nici o conditie pusa de medici. Deci se poate si in tara. Nu trebuie sa generalizam . Insa la Piatra Neamt s-au depasit deja niste limite ale bunului simt!!!!

 321. Iulică Bun spune

  La ortopedie , nu ai ce cauta fara bani! De la doctori si asistenti pana la infirmiere, toti te jupoaie!

 322. Dani Si Roxi spune

  Si jumate mort sa te duci , tot te trimite acasa.. oameni fara suflet !

 323. Teodor Doru Adam spune

  Ăstia sunt infractori nu medici..

 324. Teodor Doru Adam spune

  Arestați imediat!!!

 325. Minac Tiberiu spune

  Astia nu merita sa lucreze…nici sa traiasca macar… si mai fac si greva ca nu le convin salariile… le urez din toata inima tuturor asazisilor „medici” care isi bat joc de oameni un sincer ” sper sa va calce trenul sau sa va cada mainile” ..

  1. Maria Moldovan spune

   Daca era in afara medicul acela de maine nu ar mai profesa! E suficient o reclama si nu mai intra in spital…dar suntem in RO si toti fac ce vor si pot!

  2. Maria Moldovan spune

   Adevarul doare!

  3. Minac Tiberiu spune

   Radu Eugen Bursuc daca-l deranjeaza poate ca e vreunul din ala cu salariu mare pe care il doare fix in cot de starea oamenilor de rand asa ca noi care abea traiesc de pe o zi pe alta…. tarani

 326. Manole Alina spune

  Idioți

 327. Andrada Maria spune

  Din nefericire am ajuns si eu acum vreo 10 ani pe la ei,pana nu le-au bagat ai mei un ban in buzunar nu m-au bagat in sala de operatie.

  1. Marcel Spanache spune

   Nu doar acolo se intampla cred ca peste tot e la fel,am fost cu un frate al meu la urgente la spitalul floreasca in bucuresti acum vreo 7 ani a cazut pe strada avea ulcer perforat trebuia operat de urgenta si cand am ajuns acolo mi-a spus ca operatia costa 500 lei si eu aveam doar vreo 300 la mine se intampla undeva in furul orei 23,00 si pana nu am sunat atunci pe cineva sa vina sa imi aduca restul de bani nu a vrut sa il bage in operatie,specific la urgente

 328. Andrada Maria spune

  ‘Tui in gura de nesimtiti. N-au pic de omenie in ei.. isi bat joc de niste oameni ce au muncit o viata intreaga. Dar cotizatiile la stat, la sanatate ce au fost facute timp de ani si ani unde s-au dus ?!

 329. Cornelia Ionescu spune

  Sa le fie rusine.

 330. Violetta Di Savoia spune

  Și cum se chiama acel doctor

  1. Andrei Bors spune

   Nanu parca a zis saracul om cu piciorul rupt !!!

 331. Jiga Ciprian Ciprian spune

  Niste hotii toti nu dai bani esti dat afara ca un caine criminalii si se mai numesc doctorii

 332. Răzvan Constantin Zbranca spune

  trist dar adevarat, eu am fost internat pt o ruptura la umar si 2 zile nici buna ziua nu imi ziceau doctorii si asistentele, nici macar un calmant pt durere nu am primit, imediat ce am facut rost de bani si am inceput sa ii impart s-a schimbat situatia si am devenit vizibil pt ei.

  1. Daniela Bujor spune

   Adevarat !

  2. Samir Samir spune

   Asta e stilu lor de a scoate bani deasta trebue dati bani marcati si la puscarie cu ei sai faca baietii de acolo bulangii

 333. Jesse Cain spune

  am auzit si eu o expresie de asta despre o batranica…discutau 2 „doctorii xxxxxx” de astia profesionisti la lins asistente: „ce ba, daca baba nu scoate banii, eu bag mana in borhotul ei”?….oameni cu facultate…bine sa se mozolesc cu asistentele pe la camera si iau ciocolata batranelelor si pensia lor…cersetori ce sunt..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate