Suspect de incendierea unui autoturism in Neamt

0

În seara de 06 decembrie, în jurul orei 22.50, Politia municipiului Piatra-Neamt a fost sesizată, prin 112, despre faptul că în curtea locuintei lui S. Moracea, de 36 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, s-a produs un incendiu la un autoturism. La fata locului s-au deplasat o echipă operativă din cadrul Politiei municipiului Piatra-Neamt si un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgentă Neamt. Pompierii au reusit stingerea incendiului în timp util, iar cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intentionată a sursei de aprindere. În urma verificărilor efectuate, politistii au identificat autorul faptei ca fiind C. Mircea, de 25 ani, din orasul Bicaz, judetul Neamt. În cursul zilei de 06 decembrie a.c., între S. Morocea si C. Mircea a avut loc un conflict spontan, primul fiind nemultumit de faptul că sora sa, S. Viorica, trăieste în concubinaj cu C. Mircea si că acesta din urmă nu are veniturile necesare pentru a o întretine. Ulterior, pe fondul acestui conflict si al consumului de alcool, C. Mircea s-a deplasat la locuinta lui S. Morocea si, folosind substanta inflamabilă, a incendiat autoturismul.

Pe numele lui C. Mircea a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere prin incendiere si violare de domiciliu, tânărul fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamt cu propunere de arestare preventivă.

Stiri Neamt

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate