Infractiuni rutiere

0

În ziua de 1 decembrie 2010, în jurul orei 12.10, un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe str. Renasterii din Roman, pe G. Romeo, de 36 de ani, din municipiul Roman, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentratie de 0,90 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 1 decembrie, în jurul orei 12.35, un echipaj de politie din cadrul Formatiunii Rutiere Bicaz, care actiona pe DN 12 C – în localitatea Tasca, pe linia combaterii excesului de viteză au oprit un autoturism, care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 96 km/h în localitate. La volanul masinii a fost identificat M. Ion, de 42 de ani, din Piatra Neamt. Întrucât acesta emana vapori de alcool s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 0,73 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 1 decembrie, în jurul orei 17.30, un echipaj de politie din cadrul Formatiunii Rutiere Bicaz l-a depistat pe M. Florin, de 49 de ani, din Bicaz, care fiind implicat într-o tamponare, pe str. Piatra Corbului, din Bicaz, a părăsit locul evenimentului rutier, fiind găsit de politisti pe str. Barajului, din localitate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 0,78 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate