Letiția Dămoc repusă in drepturi de Tribunalul Neamț

6

Fosta manageră generală a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ a câstigat procesul intentat Ministerului Sănătății.

29.04.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: civil-LM3 amânări
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive invocată de intimatul Ministerul Sănătăţii, ca nefondată. Admite , în parte, contestaţia formulată de contestatoarea DAMOC LETIŢIA GABRIELA în contradictoriu cu intimaţii : Ministerul Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică Neamţ şi în consecinţă: Anulează Dispoziţia nr. 79 din 25.11.2013 emisă de intimata Direcţia de Sănătate Publică Neamţ . Obligă intimata, Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, să plătească contestatoarei o despăgubire egală cu salariile cuvenite şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat aceasta în funcţia de manager general al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, de la data revocării , 02.12.2013 şi până la data de 21.12.2014, respectiv diferenţa dintre salariul aferent funcţiei de manager general şi cel încasat pentru funcţia de medic primar – personal de execuţie în cadrul aceluiaşi serviciu, precum şi suma de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge contestaţia formulată de contestatoare împotriva Raportului de control nr. 10232/14.10.2013 emis de intimatul Ministerul Sănătăţii, precum şi celelalte capete de cerere privind repunerea pe funcţia deţinută anterior şi plata sumei de 100.000 EURO, cu titlu de daune morale, ca nefondate. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la data comunicării, apel ce se poate depune de partea interesată la Tribunalul Neamţ, Secţia I Civilă.
Document: Hotarâre 680 C 29.04.2015

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. ion pop spune

    In febr.2013 in urma controlului Curtii de Conturi s-au descoperit unele abateri,care au fost remediate chiar in timpul controlului sau ulterior.In sept.prefectul George Lazar la ordinul lui Culita Tarata cheama in control Corpul de control al Ministerului Sanatatii care scrie aceleasi abateri constatate de Curtea de Conturi si care erau remediate si propune destituirea intregului comitet director.Ca a fost o masura abuziva o demonstreza faptul ca toti cei destituiti abuziv au castigat in instanta atat la P.NEAMT cat si la Curtea de Apel Bacau.De altfel faptul ca acest control a fost comandat de Tarata este demonstrat prin numirea ca director medical a nepoatei sale Nona Tarata ,un medic slab pregatit si masa oferita la 3 Brazi celor ce efectuau controlul aspect sesizat in ziar P.Neamt,adica aici.Cat priveste acuzele aduse va informez ca au fost facute plangeri penale impotriva controlorilor pentru abuz in serviciu,in raport aparand fapte ce nu au legatura cu realitatea.

  2. motanu'descaltat spune

    Apropo, daca rezultatul controlului de la minister a ramas in picioare cum se spune, adica, proba cea mai buna care a stat la baza demiterii, atunci cum isi explica cineva faptul ca tribunalul nostru care a protejat ani la rand grupari mafiote de interlopi si gasti politice, acum a dispus o solutie dreapta!! se vede de pe luna traficul de influienta facut de pupilii sistemului, doar pt a o clati putin pe aceasta fiinta , iar de venit inapoi la ambulanta nici nu poate fi vorba pt ca sistemul ia gasit o vagauna unde se poate continua cu ceea ce au invatat mai bine!! o intrebare simpla doresc sa-ti pun dle administrator: de cand atata interes pt aceasta duduie din partea ziarului, pt ca la voi la ziar nu s-a ajuns inca la nivelul pupincurismului de la celelalte asazise ziare?! ceilalti pt o mana de arginti sunt in stare sa scrie si de masa si de tacsu, numai sa primeasca si ei ceva, ceva!! sper sa nu alunecati spre nevolnicie, slugarnicie si obedienta tampita asa cum procedeaza ceilalti inchipuiti ziaristi!! mult succes!

    ADMIN: Caștigarea unui proces este o informație de interes public. Urmărim evoluția subiectului să vedem cum se termină … e ceva rau in asta ?

  3. motanu'descaltat spune

    hai bre ne lasi! cum dracu vine asta: specialisti di minister vin si gasesc nereguli grave, iar la tribunalul nostru mafiot unde aceasta doctorita se simte ca acasa, castiga?!!! probabil ca daca va fi recurs, lucrurile vor lua o alta turnura, daca este definitiva si irevocabila, atunci justitia noastra, ori este oarba si schioapa, ori este mai ceva ca in S.U.A! MA INDOIESC!

    1. popa gheorghe adrian spune

      Intr-adevar, TRIBUNALUL Neamt poate fi catalogat „mafiot” asa cum ati spus dvs., dar trebuie sa avem in vedere ca mai sunt si judecatori corecti, printre care distinsa doamna judecator MARIA IVANUSCA si doamna OANA ENACHE….singurele judecatoare din PIATRA NEAMT care mi-au dat dreptate in problema proprietatii furate de PINALTY si camarila securisto-comunista acoperita de la Tribunalul Neamt…CINSTE ACESTOR 2 (doua) JUDECATOARE!!!!- d-na MARIA IVANUSCA si OANA ENACHE…sa le ajute Dumnezeu sa faca dreptate si celorlalti macar atat cat mi-au facut mie…din bun simt n-am sa fac referire si la partea urata a judecatorilor de la Tribunalul Neamt…poate Janel Iosub ne va spune prin ce a trecut cu dl. judecator Topliceanu, daca va binevoi.

  4. cristi spune

    Macar in parte s-a facut dreptate. Doamna Dr. Damoc este un om cum rar intalnesti. Cei care o cunosc stiu acest lucru. Medic de exceptie, suflet mare.

  5. popa gheorghe adrian spune

    Unde este justitiarul nostru JANEL IOSUB??? Sa ne spuna adevarul! Trist e ca daca Tribunalul i-a dat castig de cauza – pe drept – ca la Neamt suntem obisnuiti mai mult cu – nedrept – banii se platesc din taxele si impozitele noastre pentru 1 an de zile in care doamna doctor n-a avut raspunderea functiei. Daca d-na dr. Damoc are dreptate, FELICITARI! si, in acelasi timp, rusine STAT ROMAN!! CORUPT SI MAFIOT ca puneti pe drum aceste persoane nevinovate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate