60 de locuri pentru sterilizare căței și campanie permanentă de sterilizări gratuite pentru câini fără stăpân

0
FOTO: FACEBOOK / Swedish Animal Aid / S.C. Tudor Doc-Vet SRL

Cabinetul veterinar, S.C. Tudor Doc-Vet SRL, situat pe str. Pictor Grigorescu, nr. 12, în Piatra-Neamț, în parteneriat cu organizația Swedish Animal Aid din Suedia, transmite 2 vești foarte bune pentru cei interesați de eradicarea fenomenului de animale fără stăpân.

Mulțumită colaborării excelente pe care o avem cu Swedish Animal Aid și din donațiile făcute de dumneavoastră în campaniile precedente, în următoarea perioadă sunt iarăși fonduri pentru o campanie gratuită de sterilizări.

De data aceasta avem 60 de locuri disponibile EXCLUSIV pentru CĂȚEI. Sperăm ca în scurt timp să avem și o campanie mixtă sau doar pentru pisici.

Programările se pot face la numerele de telefon: 0740318815 sau 0233232429.

Având în vedere numărul mare de locuri și faptul că este totuși iarnă, nu va exista o perioadă anume pentru aceste sterilizări, ele se vor face în funcție de timpul dumneavoastră, al nostru și în funcție de cum puteți caza cățelul/cățelușa postoperator (la căldură) până când locurile vor fi ocupate.

În același timp cabinetul veterinar va fi disponibil pentru o campanie GRATUITĂ PERMANENTĂ de sterilizări pentru câini fără stăpân. Singura rugăminte, ca dovadă, sunt necesare filmulețe sau poze din locul în care este preluat cățelul. Vă mulțumim și vă așteptam cu drag.”, se arată în postarea de pe pagina de facebook a cabinetului.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate