5 surprize de sărbători pe care orice nemțean le va aprecia

1

De sărbători, obișnuința este să dăruiești și să încerci să fii mai bun cu cei din jurul tău. Poți face asta atât cu cei nevoiași, dar și apropiaților tăi, pe care îi poți ajuta să fie mai fericiți cu câteva mici surprize.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru aceste surprize, iată pregătit câteva idei:

1. O plimbare cu telegondola

Poate te-ai născut în Piatra Neamț sau locuiești de câțiva ani buni aici și ai început să te obișnuiești cu orașul. Ai ajuns chiar să îl ignori în drumul tău spre muncă, poate, și nu mai observi cât de frumos este cu adevărat.

De sărbători, adună-ți prietenii și fă-le cadou o plimbare cu telegondola până sus, pe Cozla. O să aveți ocazia să admirați frumusețea orașului și să vă faceți poze cu panorama impresionantă.

2. Un cadou special

Surprinde-i pe cei dragi cu cadouri deosebite, care îi vor ajuta să se relaxeze în concediu și să uite de zilele grele de muncă. Poți alege cosmetice cu ingrediente de calitate și cu arome pe gustul tuturor, precum ylang ylang, iasomie sau portocală.

Dacă nu știi exact ce să alegi pentru o persoană, ai mereu opțiunea să dăruiești un gift voucher. Familia și prietenii tăi sigur vor aprecia intenția și faptul că pot opta exact pentru ce își doresc.

3. O excursie la Lacul Roșu

Pentru că zăpadă se lasă de multe ori așteptată și se topește rapid în oraș, poți organiza o excursie la vestitul Lacul Roșu. Acolo vei mai putea câteva urme de omăt.

În plus, vei putea admira peisajul deosebit din Cheile Bicazului. Încheie distracția cu o oprire la un restaurant, unde poți mânca preparate tradiționale și bea clasicul vin fiert sau o ciocolată caldă pentru șoferi.

4. Câteva ore la patinoar

Nu ai nevoie de o zi întreagă că să surprinzi plăcut pe cineva. Fii spontan și invită-ți familia sau prietenii pentru câteva ore de distracție la patinoar.

E la fel de distractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți. La umbra Turnului lui Ștefan, poți învăța să aluneci pe gheață în ritm de muzică. Mai apoi, ca să te încălzești, servește un vin cald sau o vată pe băț.

5. O ieșire romantică la cinema

Jumătatea ta merită cele mai frumoase surprize de sărbători. După ce a fost în renovare o perioadă destul de lungă, orașul Piatra Neamț are în sfârșit un cinema veritabil, unde te poți bucura de cele mai noi filme.

Deși este relaxant să te uiți la filme și acasă, nimic nu se compară cu experiența de cinema, unde poți să vezi toate detaliile pe ecranul mare. Persoana iubită sigur va aprecia că te-ai gândit să o scoți la o astfel de întâlnire.

În preajma sărbătorilor, indiferent de sezon, este ocazia perfectă să faci surprize celor dragi, ca să îi ajuți să se relaxeze și să uite de probleme. Lasă-te inspirat de ideile de mai sus și nu vei da greș!

Sursă foto: Shutterstock.com

1 Comentariu
  1. Iond spune

    …adună-ți prietenii și fă-le cadou o plimbare cu telegondola până sus, pe Pietricica-de fapt e Cozla !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate