5 sfaturi pentru a cumpăra parfumuri online

0

Nimic nu se compară cu mirosul unei femei care poartă un parfum care i se potrivește perfect. Toate avem preferatele noastre personale, iar bărbații înnebunesc încercând să-și dea seama ce purtăm. O femeie nu-și împărtășește niciodată secretul, este declarația noastră de semnătură. Petrecem ore întregi într-un mall sau într-un magazin comparând prețurile și având grijă să nu ne întindem prea mult bugetul.

În această economie, multe dintre noi preferă să economisească bani, purtând în același timp un parfum pentru femei excelent. Dacă putem face o afacere și putem purta parfumul nostru de firmă la un preț mai mic, de ce nu? Așadar, dacă ne decidem să achiziționăm online parfumurile noastre preferate, ce ar trebui să facem?

Parfumuri de designer sau de firmă

Cum alegeți între un parfum pentru femei de designer sau de firmă? Mai întâi trebuie să înțelegeți diferența. Un parfum de designer este aprobat de compania care a creat parfumul. Un parfum de firmă este susținut de o celebritate. Nu spun că nu ar trebui să nu cumpărați un parfum de firmă; dar v-aș recomanda să aflați cine a creat parfumul pe care îl purtați. Sunt șanse mari să găsiți pe internet exact același parfum pentru femei fără semnătura de susținere. Sau veți putea găsi în sfârșit parfumul de firmă pe care îl căutați după ce vă faceți temele. De asemenea, parfumurile de designer pot fi purtate mai mult timp decât multe parfumuri de firmă.

Diferența dintre un parfum autentic și o unul contrafăcut

Cum puteți face diferența între un parfum pentru femei autentic și o imitație? Parfumul ar trebui să miroasă proaspăt, nu amar, dulce sau acru. Culoarea cutiei și calitatea cutiei ar trebui să fie identică cu ceea ce ați cumpărat inițial. Logo-ul ar trebui să arate exact ca cel imprimat pe o cutie de designer.

Falsurile imprimă numele parfumului pe sticlă cu o cerneală specială. Designerii originali își poziționează etichetele exact așa cum ar trebui să fie plasate pe flacon. Dacă parfumul dumneavoastră are o bulă în tub, atunci este autentic. Dacă nu are bule, atunci este un fals. Există vânzători care iau o sticlă mare și o toarnă în sticle mai mici și o diluează puțin. Parfumul trebuie să fie transparent din sticlă. Dacă parfumul are o nuanță de galben, atunci este o imitație.

Ce tipuri de parfumuri puteți cumpăra online

Atunci când cumpărați parfumuri online, site-ul oferă în mod normal fiecare tip de parfum de designer la care puteți visa. Sunteți un fan Dolce & Gabbana? Sau sunteți la doar câteva pulverizări distanță de o sticlă goală de Versace?

Dacă alegeți o marcă pe care nu v-ați făcut timp să o mirosiți, vă recomand să mergeți la mall și să o pulverizați. Dacă parfumul este ceea ce căutați, atunci mergeți acasă și faceți achiziția. În timp ce sunteți la mall notați alte câteva parfumuri care v-ar putea plăcea, pentru a nu uita când faceți comanda—poate chiar și un parfum pentru bărbați?

Cum rămâne cu politicile companiei

Când cumpărați un parfum pentru femei online, e important să citiți politicile companiei. Aflați care sunt politicile de returnare în cazul în care nu sunteți mulțumită. Întrebați dacă au vreun fel de taxă de reaprovizionare care ar fi dedusă din prețul inițial de achiziție. Întrebați dacă oferă asigurare în cazul în care sticla de parfum este spartă sau deteriorată. Sistemul lor de plată este criptat? Ce fel de informații rețin despre dumneavoastră? Vă dau banii înapoi dacă nu sunteți mulțumită?

Aceste întrebări sunt imperative atunci când faceți cumpărături online. Toate detaliile ar trebui să fie întotdeauna plasate pe pagină, astfel încât să vă simțiți confortabil cu achiziția dumneavoastră.

Comoditate

Să faceți cumpărături online este mai ușor decât să vă plimbați ore întregi într-un mall. Banii dvs. rămân în buzunar mai mult timp. De asemenea, puteți decide dacă ar trebui să cumpărați parfumul în aceeași zi sau să așteptați până când veți avea mai mulți bani economisiți.

A fi un cumpărător compulsiv ne poate aduce uneori probleme. Vom regreta achiziția după ce ajungem acasă. Multe magazine nu ne vor permite să returnăm parfumurile, odată ce le-am cumpărat. Atunci când cumpărăm online, avem posibilitatea de a returna produsul dacă nu suntem mulțumiți de achiziția noastră.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate