5 lucruri la care să fii atentă când cumperi un CĂRUCIOR de bebeluși

0

Poză de G_Masters pe Pexels.com

Odată cu vestea că familia se mărește, mămicile deja se pun în alertă și încep să caute produsele necesare pentru bebeluși. Căruciorul este probabil printre primele aspecte de care se interesează părinții, iar ofertele de pe piață sunt destul de interesante și variate. Pornind de la această idee, rândurile următoare pot fi referințe pentru cei care se pregătesc de venirea noului membru al familiei și căruia vor să îi ofere tot ce este mai bun.

Iată de ce să ții cont când vrei să achiziționezi un cărucior pentru pruncul tău

  1. Atenție la prindere și siguranță

Siguranța și modul de prindere sunt printre primele lucruri de care se ține cont la cumpărarea unui cărucior pentru bebeluși. În mod normal, este respectat sistemul de prindere în 5 puncte pentru a fi considerat bun și sigur. Maneta sau pedala de frână este de asemenea parte din sistemul de siguranță pe care trebuie să îl aibă un cărucior de calitate, testat și aprobat de specialiști. Pe Babymatters.ro poți opta pentru un cărucior sport, extrem de util și sigur, care respectă standardele de calitate și siguranță înainte de toate.

  1. Volum și greutate

Sunt cărucioare care susțin chiar și 25 de kilograme, în timp ce altele mai puțin. De altfel, volumul și greutarea unui cărucior de bebeluș trebuie verificate înainte de achiziționare. Cu cât este mai greu, cu atât va fi un pic mai dificil de manevrat. 

Însă, în cele mai multe cazuri, părinții optează pentru cărucioarele nu atât de voluminoase, mai ales dacă este vorba de primul an al bebelușului, când se presupune că ar trebui să se folosească un căruț ușor, de doar câteva kilograme.

  1. Informații despre testare

Testul ADAC este important de descoperit la cumpărarea unui cărucior de bebeluși. Acesta oferă informații complete despre siguranța acestuia și sistemele de prindere oferite. Este bine de știut că nu toți producătorii de cărucioare fac acest test suplimentar de siguranță, cu ajutorul căruia să se probeze rezistența în timpul unui impact. Dacă nu găsești astfel de detalii oferite de producător cu privire la testarea produsului și standardele pe care trebuie să le respecte, atunci ar fi bine să cauți în altă parte.

  1. Sistemele 3 în 1

Atunci când vrei să cumperi un cărucior pentru bebeluși, ar trebui să fii atentă și la ceea ce cuprinde mai exact. De exemplu, există căruțul 3 în 1, cu scoică, landou și partea sport. Scoica auto este evident cea pe care o vei folosi în mașină, în călătorii. De altfel, îl poți transporta foarte ușor acasă, dacă adoarme în mașină, fără să fie nevoie să faci mutarea în cărucior.

  1. Accesorii

Cărucioarele destinate bebelușilor vin la pachet cu diverse accesorii, care mai de care mai utile. În timp ce unele au gentuță pentru lucrurile pruncului, altele pot fi cumpărate cu plasă anti-insecte, suport de biberon și chiar husă de transport pentru călătoriile cu avionul. Sunt foarte interesante și practice astfel de accesorii, iar dacă le găsești incluse în același preț și dacă sunt conform standardelor, nu ezita să le achiziționezi.

Așadar, acestea sunt câteva dintre recomandările de care să ții cont dacă ești la prima achiziție a unui cărucior pentru bebelușul tău. Te poți interesa din timp de un asemenea produs, să citești toate instrucțiunile și specificațiile tehnice pentru ca apoi să cumperi un produs de calitate și sigur.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate