344.500 lei pentru promovarea proiectelor de mobilitate urbană de la Primăria Piatra-Neamț

0

Primăria Piatra-Neamț are în derulare mai multe proiecte de mobilitate urbană. Banii contractați deja pentru servicii de promovare la aceste proiecte sunt 344.576 lei, din care s-au achitat până acum 56.548 lei.

Acești bani nu se cheltuiesc în urma unor decizii ale primăriei, ci sunt sume obligatoriu de cheltuit pentru promovare din bugetul general al proiectelor. Totuși ceva pare în neregulă din partea primăriei. Am verificat pe surse. La contractarea acestor sume pentru promovare, cei de la primărie nu au trimis invitații de participare la selecția de oferte și nici măcar nu au informat printr-un e-mail presa care le este prietenă și critică PSD, presa lor de casă care i-a ajutat în campanie și îi ajută în continuare.

Înțelegem că a reînviat PDL și nu ne plângem că nu am știut de aceste contractări la care aveam capacitatea să ofertăm. Nu ne-am născut cu bani de promovare de la primăria Piatra-Neamț și nu o să murim fără ei. Dar nici măcar ai lor să nu fie invitați la promovare pe bani? Poate nu luau contractele, că unii jurnaliști de companie ai PNL nu sunt eligibili, dar măcar așa, de impresie, să le trimită un e-mail să-i invite să depună o ofertă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate