3.000 de apartamente şi case scoase la vânzare de BCR, BRD şi Banca Transilvania

4

Băncile BCR, BRD şi Banca Transilvania au scos la vânzare  garsoniere, hoteluri şi pensiuni, benzinării şi tractoare şi chiar şi echipamente medicale, executate silit de la persoanele fizice sau juridice care nu au mai putut rambursa creditele. Pe listele lor figurează aproximativ 3.000 de apartamente şi case executate silit, cu preţuri sub media pieţei. Băncile au la licitaţie şi autoturisme, de la 5.100 de euro, cum este cazul BRD, care vinde un model de autoturism Jeep din 2006.

BCR are şi cel mai mare portofoliu de imobile rezidenţiale executate silit, respectiv 820 de apartamente şi aproximativ 1.000 de case. BCR are pe lista sa și o benzinărie în oraşul Oreavul din judeţul Buzău cu un preţ de pornire de 791.000 de lei (177.000 de euro).

Banca Transilvania a scos la vânzare aproape 200 de apartamente şi 271 de case.

Majoritatea bunurilor scoase la licitaţie de bănci au preţurile reduse chiar şi cu 25% faţă de evaluarea iniţială, în condiţiile în care sunt la a doua sau chiar a treia licitaţie.

Conform analiștilor, cel mai bine se vând apartamentele, în special cele luate cu credite în 2008, când criza îşi punea amprenta asupra economiei locale.

Sursa: www.zf.ro.

imobile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. MARCEL spune

  IA AUZI Oferta de Oferta JEEP , Cep cum ar zice unii potentati de peste noapte , din 2006 ! EU zic sa va ganditi de 10 ori la o asa Oferta , GARANTEZ ca tot din anu 2006 a vazut 7 tipuri de ulei , daca are si motor de Alfa Romeo e masina de masina , deci asa oferte mai puteti gasi la ; TBi leasing , RST fost Romstal leasing , IFN Comsig BN , dar dupa ce le Concesionati , deveniti Utilizatori ,asa apareti in Cf de Inmatriculare , incheati si un contract cu o firma de Tractari , Depanare Auto , SIGUR 100% veti avea nevoie !

 2. Dumitru Daniel spune

  Dar…băncile nu vând bănci ?? 😉

 3. Costin spune

  Titlu clickbait. Spuneti macar ca e vorba la nivel de tara. Sa vad daca apare comentariul ca cenzura e mare.

  1. Marius spune

   Da, chiar clickbait, pe mine chiar ma interesa stirea si mai ales ceva detalii despre apartamentele din Piatra-Neamt…Bineinteles ca exista surse alternative de informare, dar daca tot dati o stire dati-o completa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate