Zilele orasului

0

O noua editie a Zilelor Orasului nostru va fi serbata de catre pietreni in perioada bine stiuta de toti. Intre 24 si 27 iunie autoritatile doresc sa se ridice la nivelul astptarilor cetatenilor si a editiilor anterioare organizand pentru acestia o gama de activitati cat ma diversa. Locatia ramane aceeasi din ultimii ani, Puntea Strandului Tineretului, insa deschiderea oficiala a evenimentului are loc in Piata Libertatii (la Turnul lui Stefan cel Mare), pe data la 24 iunie, la ora 14:00. Tot atunci va avea loc un minispectacol in care tinerele talente ale orasului vor avea ocazia sa se desfasoare si sa incante publicul. Tot in aceasta zi, in cadrul festivitatii de deschidere a evenimentului va avea loc Premierea cuplurilor ce implinesc 50 de ani de casatorie unde vor fi premiate 35 de cupluri.

Turnul lui Stefan
Turnul lui Stefan

In decursul acestor zile, la punte strand, intervalul orar 18:00 – 20:00 este destinat spectacolelor de dansuri, cantecelor populare si spectacolelor de muzica usoara oferite de elevii Liceului Gh. Cartianu si copiii din cadrul Festivalului Camena.

Intre 25 si 27 iunie sunt deschise publicului Targul de flori Expoflora si Targul de Confectii organizate de CCI Neamt. Acestea vor avea loc in Piata Libertatii, respectiv Mall Forum Shoping Center.

A treia zi aniversara, la ora 16:00, in Restaurantul “Rustic” va avea loc a V-a editie a Concursului de Gastronomie la care participia diverse restaurante din Piatra Neamt.

Serile acestor zile vor fi destinate concertelor, pe data de 25 iunie fiind asteptati sa cante pe scena, pentru nemteni,  Delia Matache si formatia Holograf, in seara urmatoare Andreea Banica fiind cea care va concerta cu ocazia Zilelor Orasului nostru.

Sursa: www.piatra-neamt-cultural.ro
Sursa foto: www.descopera-judetul-neamt.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate