2022 va fi un an al nebuniei, nervilor și al scandalurilor

1

Anul 2022 va fi un an foarte tensionat pentru români. Dincolo de nebunia politică ce va fi din cauza faptului că avem o alianță politică anormală, stânga cu dreapta, la guvernare, românii vor fi foarte nervoși și încordați.

Ne aflăm deja într-o perioadă de creștere a prețurilor fără precedent în ultimii 50 de ani, patronii din privat nu pot ține pasul cu salarizarea pentru a acoperi explozia prețurilor, statul, în prostia lui, angajează încontinuu bugetari pe salarii nejustificat de mari și totul se îndreaptă spre o scădere dramatică a puterii de cumpărare, ceea ce va duce la o stare de tensiune socială semnificativă, la o înrăire a oamenilor care vor avea ca prioritate supraviețuirea din punct de vedere economic și alimentar.

Cu facturi care explodează, cu restricții peste restricții, cu salarii din care cumpără din ce în ce mai puțin, românii vor deveni stresați și foarte irascibili. Se vor certa pentru orice, se vor jigni și calomnia mai mult și cine știe la câte nebunii se va ajunge pe fondul sărăciei și nevoilor.

Statul nu va ajuta real pe nimeni pentru că statul nu mai e capabil să se ajute nici pe el, vor crește ca importanță socială și simpatie electorală cei mai devianți și extremiști politicieni, lipsa de toleranță și revolta contra oricăror măsuri impuse de stat vor deveni normalitate.

2022 va fi un an în care doar cei extrem de echilibrați psihic nu vor derapa. Un an în care totul va fierbe în jurul nostru și ne va antrena nervos. Pregătiți-vă de un an al nebuniei, nervilor și scandalurilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ana spune

    Nu ai dreptate cu angajările la buget. De multi ani posturile sunt blocate. Daca se pensionează un angajat nu se mai angajează altul pe postul respectiv. S-a ajuns sa se muncească mai mult in instituțiile publice decât in privat. Daca un magazin sau un atelier de reparații privat este de multe ori închis cei din sectorul bugetar muncesc mult peste program sa fie cu lucrările la zi, nu își mai pot lua concediu pentru ca sunt putini angajați si volumul de munca mare. Sunt multi care din activități private au acumulat averi uriașe si dau tepe, nu își plătesc datoriile nici macar la buget. De acești tepari ce ai de spus?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate