2019, anul în care politicienii nemțeni vă vor arăta cine sunt cu adevărat

0

Anul 2019 va da startul unui ciclu de campanii electorale în care se vor angrena două categorii de politicieni.

Prima categorie va fi desigur cea a politicienilor incompetenți și oportuniști. Aceștia nu vor putea pune pe masa electoratului realizări proprii sau proiecte realizabile, așa că se vor angrena doar în a denigra adversarii, a-i critica și a le face foarte multe probleme, majoritatea neasumate, că așa sunt politicienii incompetenți, prea mici ca să își asume direct războaiele.

A doua categorie va fi cea a politicienilor care vor pune pe masa electoratului realizări sau proiecte realiste, bazate pe idei bune, dar ancorate în realitatea cotidiană, cu o economie praf și bugete locale la nivel de supraviețuire.

Rămâne la alegerea fiecăruia dintre nemțeni dacă vor vota m**a, realizările sau proiectele. Se poate vota cu ură, cu scârbă, cu speranță sau cu încredere. Important este să se voteze folosind creierul, căci de 30 de ani mulți merg pe vot negativ și asta e o dovadă de lipsă de inteligență sau, și mai grav, aleg să nu se prezinte la vot, fapt care duce la perpetuarea aceleași clase politice, cu aceiași politicieni care tot alternează la putere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate