20 de raniti la evenimentul LG G2 din Coreea de Sud

0
lg-g2
LG G2

20 de persoane au fost ranite in Seoul, Coreea de Sud, vineri, 9 august, in urma unui eveniment organizat de LG pentru a promova noul smartphone G2.
Marea companie a promis ca aproximativ 100 de persoane vor putea pleca de la eveniment cu un model de smartphone G2 in mod gratuit. Telefoanele au fost ridicate in aer cu ajutorul unor baloane, iar oricine putea sa ajunga la acele baloane putea pleca acasa cu un smartphone gratuit. Lucrurile au scapat de sub control in momentul in care LG a inaltat baloanele, deoarece unii participanti la eveniment, disperati sa obtina smartphone-ul in mod gratuit, au recurs la solutii extreme. Unii au venit cu arme, iar o femeie a fost vazuta purtand o sulita extrem de ascutita. Se pare ca echipa de securitate nu avea membri suficienti incat sa ii verifice pe toti participantii. Ranitii au fost transportati la spital. LG a confirmat ca a avut dificultati in controlarea multimii si a anulat orice alt eveniment de promovare a smartphone-ului G2 in Coreea de Sud. Compania a asigurat familiile ranitilor ca va acoperi costurile de spitalizare.
Smartphone-ul G2 vine cu o inovatie prin plasarea tuturor butoanelor pe partea laterala a dispozitivului. Are un display de 5.2 inch, Full HD, cu o rezolutie de 1080/1930 pixeli.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate