20 de ani de activitate a Clubului Eco-Turistic „dr. Gh Iacomi”

0

 

Clubul Eco-Turistic „dr. Gh Iacomi”  sarbatoreste in aceasta perioada, cel de-al douzecilea an de activitate. De-a lungul timpului, pasiunea pentru munte si drumetii a prins un contur tot mai ferm, astfel ca activitatile clubului s-au diversificat de la drumetii la actiuni de ecologizare, de la cataratul pe stanca la alpinism de performanta, de la picnic la marcarea de trasee montane. Membrii clubului sunt din toate categoriile de varsta, de la seniorii care au avut sansa de a bate potecile  impreuna cu dr. Iacomi, pana la copiii care, pe langa abecedar, deslusec si tainele mersului pe munte.

Fiind un an special pentru noi,  sarbatorim printr-o frumoasa competitie intre cluburile montane din tara, bineinteles, in natura.  Locul de desfasurare este unul special, si anume in masivul Ceahlau, muntele de suflet al domnului dr. Iacomi, mentorul organizatiei.

Competitia are loc  in perioada 6 – 8 iulie 2012 si se  desfasoara dupa un program cat se poate de riguros, sub semnul respectului fata de natura, dar si al prieteniei. Concurentii vor avea parte de probe teoretice legate de zona Masivului Ceahlau, meteorologie, ecologie si prim ajutor. Vor fi si probe practice de alpinism si orientare turistica, iar ziua de concurs se va incheia cu proba culturala unde montaniarzii se vor intrece in cantece si poezii cu specific montan, iar cei mai buni vor fi premiati.

Sunt asteptati la aceasta intalnire peste 200 de participanti din Bucuresti, Brasov, Galati, Focsani, Iasi, Bacau, Suceava si Cluj, oameni care fac performanta pe munte, care iubesc si respecta natura.

Cei care doresc sa ni se alature pot gasi detalii pe www.cetiacomi.ro.

 Nicoleta Panoschi, director de relatii

Program de activitati

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate