155 de zile de când nicio localitate din Neamț nu a mai rămas fără apă – PNL#sepoate

1

Pe 24 septembrie, PNL Neamț, partidul aflat la guvernare de peste un an de zile, v-a promis că de peste 3 zile ”nicio localitate din Neamț nu va mai rămâne fără apă” iar unii au mers și i-au votat pentru această promisiune fermă.

Au trecut 155 de zile de când vă spunea PNL că nu veți mai rămâne fără apă și vă anunțăm că frumosul guvern PNL nu a acordat nici un leu pentru a se schimba vreo conductă de apă depășită ca durată de viață în Neamț.

În continuare majoritatea rețelelor de apă din Neamț sunt ruginite, depășite ca durată de viață, au pierderi de peste 60% și trebuiau schimbate de mulți ani de primării dar primăriile nu au bani și nu au primit nici un leu de la guvernul PNL pentru acest lucru.

Pentru cei care nu cunosc deja și mai sunt încă duși de nas de propagandă, menționăm că rețelele de distribuție ale apei din Neamț nu sunt ale ApaServ, ci ale primăriilor. ApaSev doar le administrează, nu le poate înlocui căci nu sunt ale companiei. E ca și cum compania ar administra un bloc al primăriei. Poate face orice la acel bloc, dar nu sa îl schimbe cu altul nou pentru că nu e proprietarul blocului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Baciu F. spune

    Veniți sa va spalățime la Buhalnita comuna Hangu.
    In acest sat nu este apa de 40 de zile.
    Poate aude și primarul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate