Marşul pentru viaţă 2016: „Pentru viață, pentru femeie”, organizat de Protopopiatul Piatra-Neamţ

3

Protopopiatul Piatra-Neamţ aduce la cunoştinţa creştinilor din municipiul Piatra -Neamţ şi din localităţile învecinate că în ziua de 26 martie 2016, ora 13.00, organizează Marşul pentru viaţă 2016: „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie” PE TRASEUL: Biserica „Sf. Spiridon” de la Spitalul Judeţean Neamţ – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Teatrul Tineretului – Biserica „Sf. Ioan Domnesc”.
La acţiune vor participa şi partenerii noşti: Protopopiatul Roznov, Asociaţia Tineretul Ortodox Român din Piatra Neamţ, Societatea Ortodoxă a Femeilor Române din Piatra Neamț, Asociația Părinți pentru Ora de Religie – Neamț, Asociația „Tinerii de azi – Generația de Mâine – T.A.G.M.A., Compartimentul Pro Vita Piatra Neamţ, Liga Părinților, Asociația Umanitară „Codrin”, Asociația de Sprijin a Persoanlor cu nevoi speciale „Luceafărul”, Asociația Riana – Piatra Neamț Asociația ProDemocrația Piatra Neamț, Asociaţia pentru Cultură, Tradiţii şi Spiritualitate „Leru-i Doamne”, Parohia „Sf. Ioan Domnesc” din Piatra Neamţ, Asociaţia „Eu cred” din Bicaz Chei, Asociaţia Creştin Ortodoxă „Mama Olga”, Asociația Ioannis.
Marşul se va desfăşura cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.
Îi aşteptăm pe toţi creştinii să apere împreună cu noi DREPTUL LA VIAŢĂ.

afis a3 cmyk, piatra neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. MARCEL spune

    DOMNU FLORIN ! cel cu protestele de STRADA , Participati sau d vstra nu mergeti impreuna cu ,, Pupatorii de ciolane ,moaste ,, ? Vedeti cum se incheie : Ii asteptam , NU sa iesim cu TOTII in strada , Impus , e la latitudinea fiecaruia ,vrea ori nu sa PARTICIPE !

    1. Catalin spune

      Nu vrei mata nea Marcelica sa pupi tu alte locuri…si sa ne lasi pe noi cu ale noastre?….crede-ma e mai simplu pentru tine….

      1. legio spune

        Cacaline Pupa tu poaaala popi si lasa-i pe akltii sa aiba parerea lor . Tare ii mai doare undeva pe popi de viata noastra ,de aceia sant atat de binefacatori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate