14 elevi din județul Neamț s-au calificat la Olimpiada de Fizică, etapa națională

6

Un număr de 14 elevi s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au trecut cu bine de probele de foc din 20 februarie, când s-a desfășurat etapa județeană.
Evaluarea lucrărilor scrise s-a desfășurat la Colegiul Național ”Petru Rareș” din Piatra-Neamț, fiind implicați 45 de profesori de fizică. Cei mai mulți elevi, așa cum arată rezultatele prezentate de ISJ Neamț, provin de la C.N. ”Rareș”. Este vorba despre 11 olimpici, iar 6 dintre ei fost pregătiți de profesorul Grigoruță Oniciuc.
O excepție de la regulă a fost Petre Cosmin Teacu (clasa a VIII), de la Școala Gimnazială Nr. 1 Zănești, care a reușit să acceadă în etapa națională a olimpiadei de fizică, demonstrând faptul că nu trebuie să faci neapărat parte dintr-o școală de renume pentru a obține rezultate remarcabile.
Etapa națională a Olimpiadei de fizică va avea loc la Timișoara, județul Timiș, în perioada 15-20 aprilie 2016, iar pentru cei care doresc să țintească cu adevărat sus, etapa internaţională va avea loc la Zurich, Elveţia (iulie 2016).
Lotul județului Neamț care va participa la etapa națională a Olimpiadei de Fizică aici

oli123

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Katy Irimia spune

    Bravo profesorilor si elevilor…

  2. ana spune

    Bravo si felicitari !

  3. Lili Vasiliu spune

    Felicitari!!!!!…Succes!!!!!!

  4. Marcelica Sava spune

    Felicitari!

  5. Lucian Dascalescu spune

    Bafta…

  6. Crina Dumitriu spune

    Succes !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate