1.5 milioane de euro pentru Gala de Box din 9 iulie 2011

0

 Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va plăti către S.C. Europlus Computers SRL, firma organizatoare a Galei de box profesionist din 9 iulie 2011, în cadrul căreia a fost promovat brandul de turism al României, suma de 1.539.574 euro (fără TVA) pentru serviciile prestate cu această ocazie.


Valoare totală a plăţilor care vor fie realizate către prestator a rezultat din verificarea materialelor livrate de către  S.C. Europlus Computers SRL, respectiv a materialelor scrise, înregistrărilor foto-video, apariţiilor televizate, precum şi a materialelor de promovare executate referitoare la Gala Internaţională de box profesionist din 9 iulie 2011. Corelând documentele prezentate de către prestator şi cerinţele din caietul de sarcini, MDRT va plăti integral pentru o parte din acţiuni, proporţional cu ţintele atinse pentru altele şi deloc pentru alte activităţi, întrucât materialele prezentate nu au fost suficiente pentru certificarea cheltuielilor.

Astfel, vor fi plătite proporţional activităţile de promovare a brandului naţional de turism din momentul sosirii în ţară a adversarului lui Lucian Bute şi de la difuzarea reportajului realizat în exclusivitate de către televiziunea care a transmis în direct gala.

Valoarea totală a contractului dintre cele două părţi a fost de 1.930.000 euro fără TVA. Conform contractului încheiat între MDRT şi S.C. Europlus Computers SRL, plata serviciilor prestate se făce numai în baza documentelor justificative din care să reiasă clar îndeplinirea obligaţiilor asumate de către prestator şi atingerea ţintelor stabilite de minister prin caietul de sarcini.

Activităţile de promovare a brandului naţional de turism în cadrul evenimentelor sportive reprezintă cheltuieli eligibile din fondurile europene alocate României în cadrul operaţiunii de creare a unei imagini pozitive a României ca destinaţie turistică prin definirea şi promovarea brandului turistic naţional. Operaţiunea se derulează prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa 5, Domeniul Major de Intervenţie 5.3 „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate