Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
  • :
  • :

[VIDEO] Razii la cerșetorii din Piatra-Neamț. „Spune NU cerșetoriei!”

In perioada 02 – 09.08.2018, Politia Locala, Directia de Asistenta Sociala (D.A.S.), in parteneriat cu Primaria P. Neamt, au executat activitati specifice in cadrul Campaniei „SPUNE NU CERSETORIEI”.

S-a actionat zilnic, in echipe mixte Politie Locala – D.A.S., in zonele aglomerate, cu activitati economice – complexe comerciale, piete agro-alimentare, biserici, parcuri, etc. – pe linia informarii cetatenilor cu privire la fenomenul de cersetorie, distribuindu-se materiale de informare tiparite specifice campaniei, urmarindu-se identificarea persoanelor fara adapost si acordarea de sprijin minorilor lasati fara supraveghere, care practica cersetoria.

In cadrul actiunii au fost legitimate 707 persoane, fiind constatate un numar de 202 contraventii in valoare de 24.510 lei, din care 73 pentru cersetorie, 68 la expirarea termenului de valabilitate a actelor de identitate, restul sanctiunilor fiind pentru consum de alcool pe domeniul public, tulburarea ordinii si linistii publice si nerespectarea Hotararilor de Consiliu Local.

Campania va continua pana la sfarsitul lunii august, in special pe linia prevenirii si informarii populatiei prin administratorii de societati comerciale, presedintii asociatiilor de proprietari, preotii din parohii, pentru a solicita cetatenilor sa nu mai ofere bani persoanelor care apeleaza la mila publicului, desi sunt apte de munca.

In acest sens, exemplificam pe numitul N.L.F., de 34 ani, din or. Buhusi, jud. Bacau, care prin practicarea cersetoriei in zona centrala, a reusit in cateva ore sa procure suma de 110 lei.

SPUNE NU CERȘETORIEI!

SPUNE NU CERȘETORIEI!Cam cât câștigă un cerșetor în câteva ore în Piatra-Neamț

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Vineri, 10 August 2018
Un comentariu la “[VIDEO] Razii la cerșetorii din Piatra-Neamț. „Spune NU cerșetoriei!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *