Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

VIDEO: Pietrenii au început să ia măsuri contra drogaților de pe lângă blocuri

Sătui de tinerii care se droghează și aproape intră în comă și vomită prin fața blocurilor din Piatra-Neamț, oamenii au început să reacționeze după ce au epuizat toate variantele, inclusiv chemarea poliției. Cât mai este până ce se va ajunge și la violențe? O întrebare la care mai bine să nu aflăm răspunsul.

Totul este o problemă de legislație, deoarece substanțele consumate de tineri se schimbă periodic, având compoziții chimice noi concepute astfel încât să nu se regăsească pe lista substanțelor considerate droguri și poliția să nu aibă ce să le facă.

În astfel de situații doar un efort comun al oamenilor și instituțiilor poate stopa fenomenul. Instituțiile ar trebui să se apuce de făcut controale cu mult zel firmelor care aduc aceste substanțe, iar noi cetățenii să trimitem poliția pe capul tuturor celor pe care-i suspectăm că ar vinde astfel de substanțe.

Sunați la 112 de fiecare dată când vedeți orice activitate suspectă legată de orice tip de droguri. Dacă în fiecare seară aveți tineri drogați în jurul blocului, în fiecare seara sunați. La un moment dat se vor sătura de poliție sau poliția de ei. Și foarte important, încercați să nu interacționați cu ei. Pot fi imprevizibili. Sunați la poliție, pozați-i, filmați-i și trimiteți-ne și nouă ca să facem publice aceste activități periculoase și ilegale.

Iată ce au început sa facă unii pietreni care s-au săturat…
5 comentarii la “VIDEO: Pietrenii au început să ia măsuri contra drogaților de pe lângă blocuri

 1. Izabela Mihai

  Dacă vreți să vedeți cu ochii voștri – ca să credeți – vă invit să circulați cu microbuzul pe ruta Blocul 40 …oricare variantă. Eu am avut un incident mediat de șoferul de microbuz de pe ruta Blocul 40 – Carrefour vineri în jur de ora 16.20. Am urcat de la Petrodava catre Carrefour iar in microbuz erau vreo 5 tineri „prafff”. Soferul i-a admonestat după ce au tulburat linistea si au deranjat calatorii (inclusiv pe fiica mea pe care au ”acroșat-o” razant pe culuar și le-a reproșat că din cauza lor a mai coborat o tânâră la Orion agresată. Am mai vazut intr-o dimineata urcand din statia de la Adridan un cuplu foarte placut ca aspect dar total absenti si derutati dupa ce cu 5 minte inainte fumasera din aceeasi tigara. Apropo de ziua de vineri si de weekend : s-a lansat un produs nou pe piața lor de ”vise cu arome” ??? De ce au fost atâtea cazuri in ultimele zile?

  Raspunde
 2. mickey999

  „Auleu, ochiu’ ” ! hahahaha

  Intereseanta reactzie si deloc neasteptata : s-a apucat imediat de injurat … ca orice „barbat” care „stie el mai bine” care-i treaba in viatza.

  🙂 🙂 🙂

  Raspunde
 3. Ion

  De cate ori o sa fie interzisa o substanta o sa apara 2 in locul ei. Primele substante interzise in ultimii 100 ani aveau cel mai putin nociv efect. Interzici alcoolul vin opiaceele, interzici si pe astea intra cocaina, LSD, etc. Acuma interzici tot si au venit otravurile de sobolani de la chinezi.
  Evu mediu

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *