Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Un bebeluș a murit la Maternitatea Piatra-Neamț

Miercuri spre joi (7/8 martie 2018) o mamă a ajuns la maternitate cu apa ruptă și copil pregătit să vina pe lume. Din informațiile pe care le deținem, se pare că dimineață (pe 8 martie) i s-a făcut cezariană, numai că între timp bebelușul a murit.

„Dacă așa ceva se întâmplă când șefa de secție e de gardă, mai naște cineva la Piatra-Neamț? De ce se ascunde tot și nu se anchetează condițiile în care a murit acest copil? Încercați să vedeți ce se întâmplă. Dacă nu ai nicio relație, nu te bagă nimeni în seamă, totul se mușamalizează.”, este mesajul primit la redacție din partea unui cititor care ne-a sesizat cazul.

Noi am cercetat cazul și se pare că, din păcate, este vorba despre o mamă care, având deja 5 copii, a încercat în luna a treia de sarcină să își producă singură acasa un avort iar din acel moment sarcina a decurs cu risc maxim. Pe toata perioada sarcinii nu s-a prezentat la nici un control și finalul a fost tragic pentru copil dar putea fi tragic și pentru mamă.

Din păcate, astfel de cazuri se petrec periodic, chiar dacă nu apar în presă. Femei provenite în special din familii cu probleme încearcă să își înterupă de capul lor o sarcină, iar deznodămânul este unul tragic sau de cele mai multe ori fătul care a rezistat tentativei de avort decedează prematur sau ajunge un copil cu probleme grave de sanatate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *