Un agaman de la Publiserv a fost găsit incompatibil de ANI, după care ANI a mers până la baie…

În urmă cu câțiva ani, cel puțin 10 ziare anunțau, unele în mod apocaliptic, cum domnul Andrița Valeriu, reprezentant al Consiliului Local Piatra-Neamț în cadrul Adunării Generale a Acționarilor la SC Publiserv SRL la acea vreme, a fost găsit incompatibil de ANI. Motivul a fost că era și consilier local, și în AGA la Publiserv.

Omul și-a dat demisia, s-a judecat cu ANI și în final a reieșit că nu era incompatibil, ba, mai mult, ANI a fost obligată să platească și cheltuielile de judecată.

Dacă în trecut ne-au mai impresionat în vreun fel aceste incompatibilități găsite de ANI, de ceva vreme credem că ar trebui desființată aceasta instituție care dă rateu după rateu și nu problema rateurilor este cea mai mare, ci faptul că această instituție e cea responsabilă cu verificatul averilor politicienilor pe care ar trebui să-i întrebe de unde au atâția bani, vile și mașini și să le confiște tot ce nu pot justifica. Ați văzut dumneavoastră ceva din această latură a activității ANI?

Acum vedem că a mai găsit ANI un incompatibil la Publiserv,  în persoana lui Valentin Ciobanu, actualul director. O fi sau nu incompatibil, asta vom vedea în unul, doi ani când se va termină procesul lui Ciobanu cu ANI. Până atunci, Valentin Ciobanu va trebui să înghită în sec și să înoate în liniște în mocirla politică în care s-a băgat și desigur să își cumpere o umbrelă pentru lăturile care se vor revărsa în capul lui din partea celor care nu au auzit de prezumția de nevinovăție sau de faptul că vinovat, penal, hoț și altele nu poți fi decât după ce un judecător stabilește asta în mod definitiv și irevocabil.

I.R.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. SABIN spune

    E O K ! macar e cu A N I si nu cu Agenturile , spionii , elemente reactionare cum e in cazu lui D na VIORICA , premiera R O , deci sa ajuns ca n anii 50 , duba neagra , ochelarii de sudor , mai lipsesc , baietii care sa te ,, Ridice ,, sunt , incalzirea au facut o cu profu ,Riegler , In cazu Dl . Ciobanu tot vreun ,, Binevoitor ,, sa gasit sa i faca ,, plangere ,, pe motivu ,, Ca primea si dadea Ordine ,, ANARHIA e la ea acasa in Romania . Daca o apuca spre Bucuresti , sa nu fie la modu : ,, Hmm ,Ai vrut sa vezi un SUPERIOR ! Tu Nu pricepi ca odata intrat Aici , Nu mai Iesi , A reinviat CEKA in Romania , ori modele de NKVD isti .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate