Tineri bănuiţi de trafic de canabis, reţinuţi

0

Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T. au percheziţionat locuinţele a patru tineri, care ar fi introdus ilegal în ţară canabis, pentru consum şi comercializare. Au fost ridicate mai multe grame de haşiş şi bani, care ar proveni din traficul de droguri.
Ieri, 19 martie, poliţiştii din cadrul S.C.C.O. Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ au prins în flagrant un tânăr, de 30 de ani, în municipiul Piatra Neamţ, asupra lui fiind găsită cantitatea de 200 de grame de canabis, destinată comercializării.
La aceeaşi dată, au fost efectuate 4 percheziţii în judeţ, la persoane bănuite de trafic de droguri.
Din cercetări a reieşit faptul că, patru tineri, cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc.
Din cercetări a mai rezultat faptul că doi dintre tineri ar fi introdus în ţară 400 de grame de canabis, pe care le-ar fi comercializat la diverşi consumatori, pe raza judeţului Neamţ.
În urma percheziţiilor, la una dintre locuinţe au fost găsite aproximativ 10 grame de rezină de canabis (haşiş) şi sumele de 2.500 de lei şi 50 de euro, bani proveniţi din activitatea infracţională.
În cauză, împotriva celor patru a fost luată luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 143/2000, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al DIPI. La activităţi au participat şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul B.C.C.O. Bacău.


Reclama sponsorizata
Articole, Piatra Neamt - Neamt, Stiri de ultima ora, Stiri locale

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

  • Muzeul de Istorie si Arheologie Piatra Neamt

    PROGRAM VIZITARE MUZEE: PERIOADA 24 DECEMBRIE 2014 – 4 IANUARIE 2015

    Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra Neamţ, Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni, Muzeul de Etnografie Piatra Neamţ, Muzeul de Artă Piatra Neamţ, Muzeul Memorial „Calistrat Hogaş”, Muzeul de Ştiinţe Naturale Piatra Neamţ, Muzeul de Istorie Roman, Muzeul de Artă Roman, Muzeul de Ştiinţe Naturale Roman, Muzeul de Istorie Bicaz, Muzeul de Istorie şi Etnografie Târgu…

Sondaj

Sunteți de acord ca Facebook-ul să fie considerat spațiu public în România și să puteți fi trași la răspundere, penal sau civil, pentru orice postați în contul personal de Facebook ?

Vezi rezultatul sondajului

Crepes D’art

Ultimele emisiuni Neamt TV

Spatiu publicitar

Euro Travel

saltele piatra neamt

Rifil

Parking

oldtowncafe

lista firme

Din grila de programe Neamt.tv

de vorba cu robert iosub

stiri neamt tv

autoritatile la raport

retrocedarea luminii

romania incotro

Oameni de succes

portia de cunoastere

vocea strazii

vocea strazii

tagma