Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Elevi din Neamț premiați la concursul de creație „Ce a însemnat comunismul în istoria României?”

Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează că în urma evaluării proiectelor înscrise în concursul de creație pentru liceeni, „Ce a însemnat comunismul în istoria României?”, organizat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), eleva Avram Teodora, clasa XII , Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” și elevul Mircea Macarie, clasa a XII, Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, sunt printre cei 6 laureați la nivel național și va participa la Universitatea de Vară de la Râmnicu Sărat.

Concursul de creație a avut ca scop cunoașterea istoriei comunismului din România și înțelegerea efectelor pe care regimul instaurat între 1945-1989 le-a avut asupra societății românești.

„Transmitem toată prețuirea noastră celor doi elevi,  Teodora Avram și Mircea Macarie. Redobândirea demnității identitare se realizează prin implicare!” , a transmis prof. Elena Preda,  inspector școlar disciplina istorie, prof. Elena Preda.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *