Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
 • :
 • :

Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?

Indiciu16 comentarii la “Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?

 1. xx

  Multi isi dau cu parerea dar citi au fostt acolo in afara de membrii cultului mozaic?Accesul oricui acolo este aproape imposibil pentru cei di afara cultului,am auzit intr-o zi o explicatie a d-nului Nicolae despre cum se poate vizita,doar in grupuri,doar programati si tot felul de alte piedici sa te lasi pagubas Alte culte sint bucuroase cind cineva din afara lor le viziteaza asezamintele

  Raspunde
 2. Mumy Mumy

  La Templul de rit mozaic aflat in spatele Liceului Rares pe str Meteorului , fiind singura institutie religioasa de rit mozaic ramasa dupa demolarea in 1986 a ultimei sinagogi de pe Bulevardul Traian .

  Raspunde
  1. Gabriela Theodoridou

   Multumesc inca o data pt .informatii…mi-a facut placere! Uite asa m-ai cobor si eu cu picioarele pe pamant!…Sunt plecata de multi…ani din Piatra Neamt! Dar intr-o zi ma voi intoarce…pt. totdeauna! Va doresc o noapte linistita si vise frumoase!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *