Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
 • :
 • :

Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?

Află mai multe detalii aici.
13 comentarii la “Știi unde se află acest loc din municipiul Piatra-Neamț?

 1. Yes

  Astia care nu va comvine nimic. Vi se pare mazac? Mergeti la curatat. Nu mai asteptati tinerii din licee sa va curete peturile de bere.

  Raspunde
 2. SILVIU

  Este fix in spate la firma care vinde ,produce statii CB , PNI , dar au mai spus si altii lucru asta ,e zona cea mai mazaca a CETATII PETRODAVA ,si un pic mai incolo in Ciritei mai sunt 2 zone !

  Raspunde
 3. Seara Sorin

  Este vizavi de Casa mea aici pe moldovei din cate case sunt doar 5platim gunoiu la fel pe alianței pe mărăști pe1 mai etc iar restul bine inteles duc gunoi acolo si pe marginea potocinii fara nici o exagerare avem serpi de 1.5 metri saptamana trecuta a intrat in curte la mine mi-a speriat copii sobolanii sunt cat matele fug de ei nu mai zic mirosul este pentru ca firma care ridica gunoiul il ia de la cei care plătesc iar ceilalti il duc in Fata la noi după ora 8 seara Cara gunoaiele dar mă întreb de ce nu le ia gunoiul si dai oblige sa plateasca

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *