Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
 • :
 • :

SONDAJ: Vreți să fie demisă Codruța Kovesi de către Iohannis în urma deciziei CCR?
219 comentarii la “SONDAJ: Vreți să fie demisă Codruța Kovesi de către Iohannis în urma deciziei CCR?

 1. Eduard Hoffmann

  Nu.
  Munca începută trebuie continuată.
  Daca politicienii nu sunt corecți, atunci să știe de frică și să răspundă în fața legii pentru faptele lor.

  Raspunde
 2. Ichim

  NU !
  Avem o singura institutie,in fruntea careia se afla un OM ca otelul inoxidabil,care loveste in CORUPTII DE LA NIVEL INALT si se doreste INGENUNCHEREA EI !
  DORESC DEMITEREA TUTUROR PARTIDELOR POLITICE DIN ROMANIA SI SCOATEREA LOR IN AFARA LEGII !

  Raspunde
  1. Mihai Malear

   A fost și referendum și a aprobat și CCR-UL 300 de parlamentari … de ce nu se respectă …!??? În slujba cui este CCR-UL , interesele cui le apără …!???

   Raspunde
 3. Stancu Gheorghe

  NU, NU, NU!.
  Kovesi NU trebuie sa plece, fiindca DNA are enorm de mult de lucru pentru incatuşarea tuturor infractorilor, a hoților, a evazioniştilor, a „băieților deştepți” care au jefuit țara, au umilit şi umilesc in continuare sărmanul popor român!

  Raspunde
  1. Bădescu

   Nu vreau să fie demisă Laura Codruța Kovesi. În schimb vreau să fie demiși următori:
   Dragnea,Iordache,Tăriceanu,
   Nicolicea,Nicolae împreună cu tot guvernul care este o rușine pentru România.

   Raspunde
 4. Popa Octavian Gabriel

  Nu, Nu şi Nu!
  Lăsați femeia să işi facă treaba…
  Să ne scape de penalii şi hoții din conducere!
  Sa le confişte tot ce au furat şi să foloseasca banii in folosul poporului şi al țării !
  Respect!

  Raspunde
 5. Ciufu Victoria

  Nu nu doresc sa fie demisa.
  Si totusi am o nelamurire cei din CCR sunt Dumnezei pe pamant, oare ei nu pot sa se insele doar nu detin adevarul abosolut?

  Raspunde
 6. MANDRESCU

  NU TREBUIESA PLECE MAI ARE DE LUCRU F MULT PANA SCAPAM DE HUTI ASA A PROMIS NU LE COMVINE CRED DE CE AU FURAT PUNCT

  Raspunde
 7. Eugen

  Nu!De ce?S-a recuperat jaful comis in Romania?Avem de munca?Avem salarii decente?Romania arata bine,asa cum e acuma? Cei ce ne conduc ne vor noua binele?…!NU!!!!!!!!

  Raspunde
  1. Victor

   codruta trebuie sa raspunda pentru abuzuri, daca NU dorim sa se mai intample, Daca ramane, este foarte posibil ca limita abuzurilor sa fie doar cerul

   Raspunde
  2. Pavel

   Nu vreau sa fie demisa Laura Codruta Kovesi! Impreuna cu presedintele, lupta impotriva penalilor din Guvern si Parlament. Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa treceti cu bine prin toate greutatile si rautatile celor ce ne-au capusat si furat atatia ani!

   Raspunde
 8. Pop Gabriela

  Nu ! Ea este singura care se luptă cu toți penalii din parlament care și -au dat salarii pensii speciale au acumulat averi pe care nu le pot justifica de unde le au trăiesc în lux și nu au făcut nimic pt această țară !

  Raspunde
  1. Sandu Tudor

   Părerea mea este ca cei care vor demisia Codrutei,ori au avantaj financiar,ori au rude sau sunt corupți sau din respect ptr frumusețea sus pusilor infractori sunt de acord cu mafia psd-alde

   Raspunde
 9. Sorina Tanase

  Nu.Daca le era frica de lege trebuia sa ramana oameni cinstiti.Dar de, banii si puterea nu sunt de ajuns niciodata.(la ei)

  Raspunde
 10. mada

  Nu! As lua in considerare aceasta varianta in cazul in care cei care dau cu pietre in ea ar fi integri, profesionisti neinrolati politic si fara dosare penale!

  Raspunde
 11. Gradinaru Neculai

  A decis CCR. Respectarea Deciziei CCR, este obligatorie ca și respectarea Constituției ! Se pare ca nu va convine comentariu ! Din acest motiv nu-l publicați !

  Raspunde
  1. Rodica Gabriela Kalimtzakis

   Comentariul este publicat, dar vă rog să explicați juridic, unde și când există această obligație în Constituție și mai mult, dacă decizia pronunțată a încălcat atribuțiile Curții. Explicații pertinente, nu de la televizor, asta pentru a arăta că știți ce spuneți.

   Raspunde
 12. un cetatean

  NU vreau sa fie demisa! De ce? 1. au puterea legislativa 2. au puterea executiva 3. judecatorii CCR sunt numiti tot politic. Unde mai este democratia? Unde mai este separatia puterilor in stat?

  Raspunde
 13. EUGENIA

  Oameni cu capul pe umeri nu-si etaleaza-n public parerea iar daca se va face un referendum va fi jale.Multe executii care a distus oameni.DND nu sta in Codruta .Nu este pregatita.Ea insasi nu are o familie.De aceia este dificila.Ati vazut ce engleza stie?

  Raspunde
  1. florin

   Întradevar, va fi jale, dar în nici un caz nu va fi jalea ei. Dacă s-ar organiza referendum ar fi o prezenta record iar Dragnea si ciracii sai ar face infarct de ciuda in studiourile Latrinei cand vor vedea rezultatul.
   P.S.: NU VREAU SA FIE DEMISA 🙂

   Raspunde
 14. Ion

  DA. Lupta anticorupție nu sta într-un singur om și nu Laura C K lucrează dosarele DNA ci aia din subordinea ei. În plus lupta anticorupție nu prea mai exista la noi ci doar praf în ochii proștilor. Iar apropos de Johannis, de unde 6 sau 8 case, din ce bani? Dna a dormit în cazul lui, ori e șantajat?

  Raspunde
  1. Irina

   IN NICI UN CAZ CAND AVEM SI NOI IN SFARSIT DOUA PERSOANE CARE LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI LE VOR AFARA. DE CE???????

   Raspunde
  2. Sil

   Nu, separatia puterilor în stat trebuie respectată, puterea judecătoreasca nu trebuie subordonată executivului, justiția trebuie sa fie independenta de politic

   Raspunde
 15. Patrick

  De ce pentru că nu se supune celor din Psd , sîntem o țara de pensionari care vindem democrazia pe o punga de orez,ne meritam soarta.

  Raspunde
  1. Grigorita Ismana

   Normal ca nu vreau sa fie demisa!Doamna Codruta Kovesi , noi romanii te rugam sa fii puternica pentru noi , nu lasat-o penalii sa castig.Va Salut cu respect!

   Raspunde
 16. Alina

  Nu! O persoana mai corecta decat atat nu cred ca gasim in Romania momentan..Cred ca a demonstrat prin multe lucruri pe care le-a facut,ca este cea mai potrivita persoana pt functia pe care o ocupa.VREM DREPATE EGALA PENTRU TOTI!

  Raspunde
  1. Adrian

   Nu categoric coruptia trebuie starpita sa arzaiar focu trebuie sa reflecte ca odata le vine ziua si lor jos ciuma rosie.

   Raspunde
 17. Rodica

  Nu ,pentru ca nu se vrea cu adevarat curatarea justitiei de corupti ci doar eliminarea lui Kovesi pentru ca-i incurca pe penali .

  Raspunde
 18. apintei

  Nu dânsa este corupta în tara asta ci cei care vor sa o demită! Nu trebuie demisa,e singura care mai lupta cu acești nenorociți care ne conduc!

  Raspunde
 19. Naca Gheorghe

  Nu sunt de acord cu demitereasefei DNA.Numai DNA mai împuținează din marii rechini care au sărăcit România și pe romani.

  Raspunde
 20. Romeo

  Nu.! Sub nici o forma. Trebuie de imbunatatite cateva lucruri si in D.N.A. …Cu o floare nu se face primavara.

  Raspunde
 21. Elvira

  DA,DA,DA!Cucuveaoa securista trebuie sa respecte legile romanesti! Fara protocoale cu securitatea,fara dosare politice,fara probe false,fara protejarea mafiotilor,fara procurori corupti si incompetenti……

  Raspunde
 22. Ionita marian

  Nu vreu sa fie demisa În ultimi 10ani nu am văzut pe nimeni sa facă ceva sa lupte concret contra corupției Le este frica celor cu dosare pe rol și nu numai a devenit incomoda deranjează infractori trebuie sa continue treaba o face ok

  Raspunde
 23. gombosiu

  Nu cred că va fi mai curattă justiția și soluțiile instațelor vor fi mai bune. Ar fi bine daca nu ar fi implicat politicul in justiție. Oare cine produce degringolada asta – corupții sau oamenii corecți ?

  Raspunde
  1. Petcu Victoria

   Un om cu capul pe umeri si cu coloana vertebrala, categoric spune NU.Respect din suflet doamna Keovesi, va sustin prin rugaciunile mele

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *