Camionul încărcat cu acid sulfuric, în pericol de a se răsturna între Toplița și Borsec, repus pe carosabil

0
  • Un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de intervenție nr. 2 Toplița asigură măsurile de supraveghere a zonei de producerea probabilă a unei situaţii de urgenţă, în urma unui accident rutier produs, ieri, în jurul orei 13:00, pe DN 15, între Toplița și Borsec, în care a fost implicat un autocamion încărcat cu aproximativ 20 t acid sulfuric, care a rămas înclinat pe parapet. 

Pentru siguranța misiunii, s-a solicitat în sprijin echipajul CBRN din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al județului Mureș. Totodată, firma transportatoare din Târgu-Mureș a solicitat deplasarea la locul evenimentului a unor utilaje, în vederea repunerii pe carosabil a autovehiculului.

 Potrivit publicației Ziar Harghita, cu ajutorul utilajelor puse la dispoziție de Romaqua Group Borsec, s-a reușit, în jurul orei 18:15, repunerea pe carosabil a vehiculului de mare tonaj, după ce, mai întâi, au fost descărcate, în siguranță, cele 18 recipiente din plastic cu acid sulfuric; autocamionul nu a suferit avarii importante, astfel încât și-a putut continua traseul inițial, spre Târgu-Neamț.

sursa:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate