Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Sfârșitul Lumii pentru ApaServ

Acum ceva timp, o parte a presei din Neamț amplifica inutil câteva discuții absolut nefericite despre o posibilă renunțare din partea unor primării la serviciile ApaServ pe motiv că ar fi apa prea scumpă.

Noi vă spuneam că apa se va scumpi și nicio primărie de oraș nu va renunța la serviciile ApaServ. Desigur că fix așa s-a întâmplat după cum puteți observa cu toții cu ochiul liber.

Cu excepția unui număr foarte mic de creaturi care amplifică astfel de lucruri din cauză că au inteligență de nevertebrată, am convingerea că restul care prezintă situații apocaliptice pe orice fel de subiect sunt oameni inteligenți și știu care este adevărul, dar aleg sa mintă probabil din rațiuni de rating sau scandal.

Oricare ar fi rațiunile pentru care se lansează astfel de discuții în spațiul public este bine de reținut că ele nu fac decât rău învrăjbind gratuit oamenii. Dacă ar fi ceva care să poată avea o finalitate, un rezultat sau măcar să îmbrace forma unei lupte anti sistem ar fi de înțeles, dar așa când faci lucruri doar ca să te cațări pe disperarea populație care nu are resurse financiare ca să ieși tu în evidență nu este nici pe departe un lucru cu care să te poți mândri.

Așadar apocalipsa ApaServ se amână până la viitoarea mărire de tarif când va fi anunțată din nou.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *