Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 21 iunie 2019
 • :
 • :

România s-a pregătit în secret pentru un eventual război cu Rusia

De 20 de ani, România face pregătiri, în secret, pentru un eventual conflict armat cu Rusia. În acest sens, toate guvernele ultimilor ani au pus la punct un plan românesc, moștenit din perioada când țara era atacată de dușmani.  romania
Exact ca pe vremea lui Ștefan cel Mare care, pentru a nu lasa resurse la îndemâna dușmanului, trimitea femeile şi copiii în munti, otrăvea fântânile şi dădea foc la grane, guvernanții noștri au abordat aceeași tactică în secret ca nimeni să nu își dea seama că totul este o pregătire pentru război.
Astfel, femeile au fost alungate în Italia la îngrijit bătrâni, cele mai îndemânoase au fost trimise în Germania la ”muncă”. Copiii, și ei, au fost obligați să plece să își găsească rostul prin țări straine. Grânele nu le-am mai arat ca pe vremuri ci le-am modificat genetic ca să facă cancer cotropitorii. De fântâni s-au ocupat cei cu gazele de șist. Drumurile au fost făcute să suporte doar caruțe și mașini ușoare ca să se surpe sub greutatea tancurilor rusești. Fabricile și uzinele au fost deja trimise la fier vechi, iar banii.. desigur, banii au fost scoși prin intermediul unor corupți acoperiţi și puși la păstrare în locuri sigure din Elveția, Cipru, Panama etc.
Așa ca datorită guvernanților noștri, rușii sau oricine va veni cu gând de razboi va lua o mare țeapă. Vor gasi numai pârjol și foamete.

Satocrac Vasile
17 comentarii la “România s-a pregătit în secret pentru un eventual război cu Rusia

 1. Burebista

  O parodie politică cu mult Tîlc. Ea amintește de o parabollă istorică. Pe timpul lui Ștefan cel mare otomanii prin iscode se intereseau de starea de spirit a moldo-românilor. Ce fac ei, între întruna sultanul. Cântă măria Ta, răspundeau spionii. Și toat așa mai departe. Cântă, Dansează, Fac copii. Dar odatăî o iscoadă a spus sultanului că moldoromânii, urmașii vitejilor daci, fac.. Atunci sultanul ordonase – Pregătiți armata otomană. Acolo în Moldova Ștefaniană se pregăteste ceva serios. Mă ântreb — ce fac acum românii…..Întrebare retorică…

  Raspunde
 2. veveve

  stai asa, ca ai uitat sa mentionezi si „ne-a taiat gazele” de care suntem „dependenti, ne-a luat insula Serpilor, curteaza politicienii cu job-uri de coruptie sadea……si tot asa!
  pe de alta parte …situatia in Ro este totusi e rasu’-plansu’….

  Raspunde
 3. Ulev

  INSASI titlul articolului te face sa pufnesti in ras…insa citind-ul am ramas mahnit, am crezut ca guvernantii nostrii s-au repezit sa fure, ce se mai poate, si din Rusia, si s-o aduca in scapa de Lemn

  Raspunde
 4. ispir

  Ce fraier sunt… Eu de 25 de ani ii injur pe guvernanti pentru nesimtirea si nemernicia lor Pe cand ei, saracii . de fapt au fost MARI PATRIOTI . Sa-mi fie rusine ! ( ? )

  Raspunde
 5. feraru marcel

  Sa rad ?…..Sa nu rad ? Nu rad, ca nu-i frumos sa iei in deradere munca unui om ! Oricum, tind sa-l cred pe Acad. Dinu C. Giurascu, care, intr-o emisiune, spunea ca Rusia, nu va face prima pasul de a ataca Romania !

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *