Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Proiect antidrog lansat la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”

Marți, 12 iunie, în Sala de festivități a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț a avut loc lansarea proiectului „Informare și educație antidrog în județul Neamț”, realizat de Asociația AQUILA Piatra-Neamț, cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ.

Cu această ocazie, în fața unui auditoriu format din peste 120 de elevi, cadre didactice și specialiști, au fost prezentate activitățile care se vor desfășura, rezultatele așteptate, indicatorii prevăzuți și grupul țintă al proiectului. După acest moment au avut loc comunicări și prezentarea unor materiale antidrog.

Proiectul propune un set de activități integrate, precum: conştientizarea tinerei generaţii în privinţa pericolelor la care sunt expuşi consumând droguri, prin organizarea de seminarii și tabere de formare a voluntarilor și informare antidrog, campanii de distribuire a materialelor informative, workshop-uri, marș antidrog, comunicări în mass-media.

Sursa: Asociația AQUILA Piatra-Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *