Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Președintele Iohannis respinge decizia de revocare a șefei DNA

Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă la ora 18.00, la Palatul Cotroceni. Șeful statului a făcut un anunț privind decizia de revocare a șefei DNA.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a propus în februarie revocarea din funcție a șefei DNA, însă avizul Consiliului Superior al Magistraturii a fost unul negativ.
Președintele Iohannis a spus că nu există motive temeinice pentru demiterea lui Kovesi și nu dă curs propunerii ministrului Justiției.
2 comentarii la “Președintele Iohannis respinge decizia de revocare a șefei DNA

  1. Marius

    Ce mare surpriza! Că scheletii ăia
    din dulap cu actele false cu care a luat casele alea când era primar la Sibiu si dosarele pe care le are pe țeava te ar fi dus cu gandul la alta decizie. E lamurita treaba si cu el. Omul se distreaza si calatoreste pe banii prostilor si îsi pazeste fundul folosind in interes personal pozitia pe care o are. Băsescu: sa traiesc eu bine! Iohanis: România lucrului bine facut pt mine. Cine urmeaza?Toți o apa ș’ un pamânt.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *